Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
eirini k
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από eirini k »

Πρωτα τα μορια
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Kostantinos2017 έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω. Θα βγούνε προσωρινή πίνακες με τα μόρια ανά ειδικότητες; Η μετά τα πκε θα βγουν οι πίνακες με τα μόρια;

Διαβασε την προκηρυξη ! Το λεει μεσα φιλε μου

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Poca έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά ειμαι 20 χρονών προσπάθησα να μπω 2 φορές με πανελλήνιες Αλλά δεν τα κατάφερα... Εκανα τα χαρτιά μου για τις λίγες Ειδικότητες που με άφησε το σύστημα Μηχανικό (Σκαπανεας Διασώστης)

Αεροπορία (μεταφορέας ασθενών Τραυματοφορεας)

Ναυτικό (Διαχειριστής Λογιστικού)

Έχω κάνει την την αίτηση 1 μήνα τώρα ποτε θα χρειαστεί να παω σε γιατρούς; Με τις πανελλήνιες μας είχαν πει ότι Πρπει να είναι κοντά με την αίτηση και οι γιατροί τώρα όμως που πήρε παράταση;

Υπάρχει καμία ειδικότητα μάχιμη να αλλάξω;

Μου άρεσε να μπω στις ΕΔ αλεξίπτωτα

1. Αν σε ενδιαφέρει μόνο ο στρατός κόψε την αναβολή πήγαινε Στρατιώτης όχι Δόκιμος, βάλε βύσμα για ΟΒΑ κοντά στο σπίτι σου Παράλληλα βγάλε ότι χαρτί μπορείς Δίπλωμα Γ αγγλικά κτλ στα 22-23 θα έχεις αρκετά μόρια.

2. Αν Έγραψες καλά κάνε 10% που είναι τζάμπα και φέτος και του χρόνου για ΣΣΕ και ΣΜΥ Κόψε την Την αναβολή μπες στρατιώτης να ξεμπερδεύεις

3. Αν δεν Σε Ενδιαφέρει αποκλειστικά ο στρατός γράψου σε κάποια σχολή και Πάρε αναβολή 6 Έτη πήγαινε τον Σεπτέμβρη να γίνεις εθελοντής πυροσβέστης κατσε 3 χρόνια διάβασε με Πρόγραμμα και στα 23 δώσε ειδική κατηγορία στην πυροσβεστική είτε για πυροσβέστης είτε για ΑΞΚΟΣ πυροσβεστικής

4. Μπές σε μια Σχολή που σε ενδιαφέρει αφού Πρώτα διαβάσεις το πρόγραμμα σπουδών και απο την στιγμή που σε ενδιαφέρει δεν υπάρχει περίπτωση θα πας μπροστά

Προσωπική μου άποψη επειδή δεν έχεις πάει στρατό και πολλά άτομα που γουστάραν στρατό όταν Μπήκαν και είδαν Τον στρατό απο μέσα Το μετάνιωσαν, αν έχεις έστω και έναν ενδοιασμό για τον στρατό και Το βασικότερο την καθημερινότητα και την ζωή του στρατιωτικού, Η 3η Επιλογή είναι η καλύτερη ή ακόμα αν μπορείς να συνδυάσεις την 3η με την 4η επιλογή και να το πας σε ακόμα μεγαλύτερο επίπεδο υπάρχουν άτομα που το κατάφεραν αν δεν κάνω λάθος ένας απο τους πρώτους εθελοντές που μπήκε με Πανελλήνιες είναι κάτοχος προπτυχιακού και μεταπτυχιακού αποφοίτησε με καλή αρχαιότητα απο την σχολή πυροσβεστών και τώρα έχει αποφοιτήσει απο την αξιωματικών

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μάιος 24, 2022 11:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Poca
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Poca »

Αδερφέ μου είμαι κοπέλα εφόσον δεν τα κατάφερα με τις 2 φορές πανελλήνιες πέρασα στο οικονομικό...

Pocahontas
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Αδερφέ είμαι ένα από τα άτομα που λες που είχε καυλα για τον στρατό και μόλις μπήκε μέσα και είδε τι παίζει ξενέρωσα και την κάνω... Σαν οβα δεν αξίζει, φθηνά εργατικά χέρια και εκμετάλλευση. Αλλά και σαν Εποπ δεν αξίζουν όλες οι θέσεις...
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Poca έγραψε:Καλησπέρα Παιδιά ειμαι 20 χρονών προσπάθησα να μπω 2 φορές με πανελλήνιες Αλλά δεν τα κατάφερα... Εκανα τα χαρτιά μου για τις λίγες Ειδικότητες που με άφησε το σύστημα Μηχανικό (Σκαπανεας Διασώστης)

Αεροπορία (μεταφορέας ασθενών Τραυματοφορεας)

Ναυτικό (Διαχειριστής Λογιστικού)

Έχω κάνει την την αίτηση 1 μήνα τώρα ποτε θα χρειαστεί να παω σε γιατρούς; Με τις πανελλήνιες μας είχαν πει ότι Πρπει να είναι κοντά με την αίτηση και οι γιατροί τώρα όμως που πήρε παράταση;

Υπάρχει καμία ειδικότητα μάχιμη να αλλάξω;

Μου άρεσε να μπω στις ΕΔ αλεξίπτωτα

αλεξίπτωτα... Καλή φάση! Πήγαινε εκεί... Αν έχεις το θάρρος να πηδήξεις όλα κάτω πάνε!
fnikos
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από fnikos »

Καλησπέρα

Όταν κάποιος έχει απολυθεί με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΔΕΑ) απο το στρατό ξηράς όταν και εάν επιλεγεί ως ΕΠΟΠ έχει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση σε σχεση με τον βαθμό και με την εκπαίδευση;

Ευχαριστώ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Poca έγραψε:Αδερφέ μου είμαι κοπέλα εφόσον δεν τα κατάφερα με τις 2 φορές πανελλήνιες πέρασα στο οικονομικό...

Το καλύτερο τράβα κάνε τα χαρτιά σου για εθελόντρια στην ΠΥ και σε τρία χρόνια δώσε για σχολή πυροσβεστών ή ΑΞΚΩΝ με ειδική κατηγόρια ή Και με το πτυχίο σου αμα το παλέψεις και πάρεις καλό βαθμό σε συνδυασμό με Τον εθελοντισμό μπορείς να κυνηγήσεις Άνετα κατατακτήριες στην πυροσβεστική και να μπεις σαν οικονομικός

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

fnikos έγραψε:Καλησπέρα

Όταν κάποιος έχει απολυθεί με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού (ΔΕΑ) απο το στρατό ξηράς όταν και εάν επιλεγεί ως ΕΠΟΠ έχει κάποια διαφορετική αντιμετώπιση σε σχεση με τον βαθμό και με την εκπαίδευση;

Ευχαριστώ

Καμία απολύτως το Μόνο που ισχύει είναι ότι Όσοι υπηρέτησαν ή υπηρετούν ως ΔΕΑ-ΕΦ ΛΧΙΕΣ- ΕΦ ΔΝΕΙΣ-ΣΤΡ κατά Την διάρκεια που κάνανε Την αίτηση για ΕΠΟΠ θα γίνουν δεκανείς σε ένα χρόνο ενώ Γυναίκες και αστράτευτοι σε Δύο

lolita19
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από lolita19 »

Αν καποιος εχει μετρια φυσικη κατασταση και ξεκινησει τωρα προλαβαινει σε ενα μηνα και κατι να βγαλει τα αθληματα;
Despoinalap
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Despoinalap »

Ξέρει κανείς αριθμό αιτήσεων ;
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

lolita19 έγραψε:Αν καποιος εχει μετρια φυσικη κατασταση και ξεκινησει τωρα προλαβαινει σε ενα μηνα και κατι να βγαλει τα αθληματα;

Εξαρτάται πόσο μέτρια είναι η φυσική σου κατάσταση.

Μπορείς να δοκιμάσεις το μίλι για αρχή να δεις σε πόσο χρόνο το βγάζεις. Εάν έχεις δύναμη στα χέρια, πιστεύω δεν θα έχεις πρόβλημα με τη σφαίρα, κάνιστρα και τις κάμψεις. Οι έλξεις είναι δύσκολες όμως εάν είσαι αρχάριος. Θα χρειαστεί ενδυνάμωση στα χέρια και πολύ εξάσκηση στο μονόζυγο με λάστιχο για αρχή.

Πάνε μια μέρα στο γήπεδο της περιοχής σου και κάνε μια προπόνηση να δεις που ακριβώς βρίσκεσαι. Εικόνα

Τίποτα δεν είναι αδύνατο! Προσπάθεια, πείσμα και θέληση χρειάζεται!

zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

Γνωρίζει κάποιος τον αριθμό αιτήσεων που έχουν γίνει έως τώρα?
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Κουρασες ρε γιαννακη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μάιος 26, 2022 8:41 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Poca
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Poca »

Θα δηλώσει καμία κοπέλα ΕΔ Ειδικές αποστολές;

Ελεύθερος Σκοπευτής;

Ξέρετε τι εκπαίδευση περνάνε αυτα τα 2;

Pocahontas
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο