Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

HYPOTONIC όχι απλά η ανάγκες της αεροπορίας είναι περισσότερο στην Αθήνα και λόγο ειδικότητας ίσως...
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Είμαι οβα, και επειδή βλέπω εδώ κάτι 1100 ευρώ μισθούς με το που μπείτε σαν Εποπ, να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα.720 ευρώ καθαρά παίρνει ο εποπ στρατιώτης.800 ευρώ είναι σύνολο με τη παραμεθόριο και όχι συν 100 ευρώ. Άρα 800 ευρώ και στην παραμεθόριο. Τώρα σαν οβα παίρνουμε 836 σύνολο και πιστέψτε με με τις ακριβιες που υπάρχουν δεν τα βγάζεις. Ίσα ίσα εγώ προσωπικά βάζω και από την τσέπη μου. Για συγκατοίκηση που λένε κάποιοι, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις διότι σχεδόν κανείς στρατιωτικός δεν θα το επιδιωκε... Γενικά αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου πριν μπω και αλλιώς τώρα. Καλή επιτυχία σε όλους και όποιος έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι (γτ πολλά έχω δει εδώ μέσα) θα του μπει απότομα μέσα...
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Εγώ τα έχω πει όπως έχουν τα πράγματα ο ρε πάτε καλά νομίζει θα πάρει 1100 εύρο που 1100 παίρνει ένας ΕΠΟΠ από το 2005 με τόσα χρόνια υπηρεσίας παντρεμένος με δύο παιδιά...
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Οι περισσότεροι που δεν είναι Αθηναίοι και νοικιάζουν σπίτι Αθήνα δεν βγαίνουν και ιδικά τώρα με την ακρίβεια... Με 800 900 εύρο όταν πληρώνουν όλοι σπίτια ρεύμα αυτοκίνητα κλπ
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Epson89 έγραψε:Είμαι οβα, και επειδή βλέπω εδώ κάτι 1100 ευρώ μισθούς με το που μπείτε σαν Εποπ, να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα.720 ευρώ καθαρά παίρνει ο εποπ στρατιώτης.800 ευρώ είναι σύνολο με τη παραμεθόριο και όχι συν 100 ευρώ. Άρα 800 ευρώ και στην παραμεθόριο. Τώρα σαν οβα παίρνουμε 836 σύνολο και πιστέψτε με με τις ακριβιες που υπάρχουν δεν τα βγάζεις. Ίσα ίσα εγώ προσωπικά βάζω και από την τσέπη μου. Για συγκατοίκηση που λένε κάποιοι, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις διότι σχεδόν κανείς στρατιωτικός δεν θα το επιδιωκε... Γενικά αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου πριν μπω και αλλιώς τώρα. Καλή επιτυχία σε όλους και όποιος έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι (γτ πολλά έχω δει εδώ μέσα) θα του μπει απότομα μέσα...

Όπως θα πω για τρίτη φορά τα 1100 με Κανα μαύρο μεροκάματο μια χαρά τα φτάνεις, συγκατοίκηση είναι δύσκολο γιατί πρέπει να πας καλά με Τον άλλο γιαυτό είναι δύσκολο σε γενικές γραμμές δεν αποφεύγουν οι στρατιωτικοί ακόμα Και σχολής Συγκατοικούν τον πρώτο καιρό μέχρι να Πιαστούν Πάντος εγώ ήξερα απο φίλους και με κατάσταση μισθοδοσίας Ότι παραμεθόριο είναι 100, ίσως είναι 80 λόγο ότι δεν έχουν κλείσει χρόνο θα δούμε σε λίγο καιρό που κλείνουν χρόνο οι νέοι, πάντος στον πρώτο χρόνο όσοι έχουν υπηρετήσει και γίνουν δεκανείς Ανεβαίνουν κλιμάκιο επομενος με αυτά που λες εσύ πάνε Στα 840

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Epson89 έγραψε:Είμαι οβα, και επειδή βλέπω εδώ κάτι 1100 ευρώ μισθούς με το που μπείτε σαν Εποπ, να σας εξηγήσω πως έχουν τα πράγματα.720 ευρώ καθαρά παίρνει ο εποπ στρατιώτης.800 ευρώ είναι σύνολο με τη παραμεθόριο και όχι συν 100 ευρώ. Άρα 800 ευρώ και στην παραμεθόριο. Τώρα σαν οβα παίρνουμε 836 σύνολο και πιστέψτε με με τις ακριβιες που υπάρχουν δεν τα βγάζεις. Ίσα ίσα εγώ προσωπικά βάζω και από την τσέπη μου. Για συγκατοίκηση που λένε κάποιοι, είναι πολύ δύσκολο να το καταφέρεις διότι σχεδόν κανείς στρατιωτικός δεν θα το επιδιωκε... Γενικά αλλιώς τα είχα στο μυαλό μου πριν μπω και αλλιώς τώρα. Καλή επιτυχία σε όλους και όποιος έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι (γτ πολλά έχω δει εδώ μέσα) θα του μπει απότομα μέσα...
720? καθαρά ένας ΕΠΟΠ στρατιώτης; Δεν είναι 840?;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kostantinos2017 έγραψε:
720? καθαρά ένας ΕΠΟΠ στρατιώτης; Δεν είναι 840?;

720 καθαρά με βασικό 939 + 80 παραμεθόριο =800

760 καθαρά με βασικό 979 όσοι γίνουν δεκανείς τον πρώτο χρόνο +80παραμεθόριο =840

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μάιος 17, 2022 4:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
ΑΒΓΔΕ
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Α
Επάγγελμα: Α

Δημοσίευση από ΑΒΓΔΕ »

Ένας επαγγελματίας οπλίτης απ' τη πρώτη μέρα περνάει καθαρά 809.32 ακριβώς Και επίδομα παραμεθορίου καθαρά 78 ευρώ. Στον πρώτο χρόνο που θα γίνει δεκανέας θα πάρει μια αύξηση της τάξεως των 30 ευρώ περίπου. Ένα ΕΠΟΠ στρ παντρεμένος με παιδί στη παραμεθόριο περνάει καθαρά 1070.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

Και εγω από παιδία που μπήκαν τώρα εποπ για 809 ξέρω και κουτσουρεμένο επίδομα παραμεθορίου μέχρι να γίνουν δεκανείς. Τουλάχιστον για ΣΞ
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Ναι και εγω που ειμαι οβα και μιλαω με ολους τους νεους εποπ επιβεβαιωνω οτι παιρνουν 809 χωρις να τους εχει μπει το επιδομα παραμεθοριου
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

re pate kala re έγραψε:Προβλέπεται ή όχι το να μείνεις στην μονάδα έχει περισσότερα μειονεκτήματα απ ότι πλεονεκτήματα

Στα πλεονεκτήματα έχουμε

1. Την Οικονομία που θα κάνεις απο τα πάγια Έξοδα (ενοίκιο - ΔΕΚΟ - συντήρηση του σπιτιού)

2. Γλιτώνεις τους Μ@@@@@ς ιδιοκτήτες που σε πρήζουν

Στα μειονεκτήματα

1. Δεν έχεις την ιδιωτικότητα σου

2. Δεν έχεις ποτέ ησυχία

3. Δεν μπορείς να μπαινοβγαίνεις απο την μονάδα κατά το δοκούν

4. Δεν μπορείς να έχεις προσωπική ζωή

5. Δεν μπορείς να κάνεις γενικά ότι γουστάρεις σε σχέση με το σπίτι σου

6. Δεν μπορείς να πιείς τον καφέ σου άνετα να κάνεις το σιγάρο σου να φας όπως εσύ γουστάρεις και Να χαλαρώσεις μετα την δουλειά

7. Δεν μπορείς να βγεις να ξενυχτήσεις με παρέα γιατί θα πρέπει να περιμένεις να Πάει 7 το πρωί να μπεις

Εννοείτε ότι σαν εκπαιδευόμενος για 5-10 μήνες ναι οκ αντέχονται όλα αυτά γιατί έτσι και αλλιώς δεν έχεις Πάει εκεί για διακοπές αλλά για εκπαίδευση, αλλά δεν Παλεύετε να μένεις μέσα όταν έχεις τοποθετηθεί στην χ μονάδα και έχεις ξεμπερδέψει απο τις εκπαιδεύσεις και ζεις στην καθημερινότητα σου

επίσης δεν νομίζω ο/η ΕΠ. ΟΠ που θα μπει να έχει οικονομικό πρόβλημα τέτοιο ώστε να μένει μέσα εκτός από εξαιρέσεις Αν έχει 5 παιδιά ή 3 δάνεια να τρέχουν και του φεύγει ο μισός εκεί ή πριν μπει ζούσε με 1000+ ευρώ, στο κάτω κάτω Σαν πολίτης δηλαδή πως ζούσε σίγουρα με 500-700 τον μήνα μ για εμένα δεν δικαιολογείτε να πει κάποιος που πριν μπει ζούσε με 500 ευρώ Ότι τώρα τα 800 δεν του φτάνουν

Καλησπερα και ευχαριστω για της απαντησεις σας στο ερωτημα μου

βασικα δωσατε μια μικρη εικονα ενος θεματος (που μεχρι τωρα δεν εχουν ρωτησει !) που αλλους του αγκιζει πολυ. Και αλλους λιγο. Και αλλους καθολου. Δεν παυει ομως να ειναι ενα θεμα για αρκετους ΕΠΟΠ.

Βεβαια κατανοω το αγχος οσων συμμετεχουμε στην προκηρυξη για ΠΧ το ποσες αιτησεις εχουν γινει... Αν ειναι ψυλα τα μορια... Κτλ

Θα πρεπει να ξερουμε ομως Τη γινετε μετα... Αν περασουμε...

Μια συμβουλη ξεχαστε το αμεταθετο ειναι πολυ λιγοι αυτοι που δεν θα πανε πουθενα...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Μάιος 17, 2022 10:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

tethoras355 έγραψε:Και εγω από παιδία που μπήκαν τώρα εποπ για 809 ξέρω και κουτσουρεμένο επίδομα παραμεθορίου μέχρι να γίνουν δεκανείς. Τουλάχιστον για ΣΞ

Σωστός εγώ Μίλαγα με φίλο παλιο εποπ που παίρνει 100 παραμεθόριο + ενα ακόμα επίδομα Γύρο στα 100-110

ο μισθός Βασικός μικτός είναι 939 για τον πρώτο χρόνο Για Όσους γίνουν δεκανείς Φέτος θα πάει 979 βασικός μικτός Και τον 4ο χρόνο στην υπηρεσία 1039 βασικός μικτός

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Μάιος 17, 2022 8:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Mortar
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Mortar »

Παλικάρια μη το κουράζουμε. Ο μισθός καθαρός χωρίς του παραμεθορίου είναι στα 809. Ο βασικός μισθός δηλαδή με το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών. Όταν πας παραμεθόριο είναι +69 ευρώ το επίδομα παραμεθορίου. Στο ΦΜ αναγράφει 100 αλλά το καθαρό πόσο είναι 69?. Άρα πάμε στα 880 χονδρικά. Τον επόμενο χρόνο ανεβαίνεις κλιμάκιο, δηλαδή 20? καθαρά περίπου. Όσοι λέτε για 700? απλά ειστε ανίδεοι και σκορπάτε ψευδείς πληροφορίες.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Τα ειπες ακριβως πως εχουν τα πραγματα, ουτε ευρω επεσες εξω μπραβο
Manolissss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Manolissss »

Καλημέρα οποίος γνωρίζει... Κάποιος που είναι συνοριοφύλακας μπορεί να κάνει τα χαρτιά του στα ΕΠΟΠ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες