Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ale3andros12 »

Πιστεύεται οι βάσεις θα είναι αυξημένες σχέση με περισυ η πιο χαμηλα;
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

Κανενας δεν ξερει να σου πει ακριβως.Παιζει τη ειδικοτητα θα βαλεις και σε ποιο οπλο θελεις να πας

Υπαρχη πινακας που τον εχουν ανεβασει εδω τα παιδια δες τον για να καταλαβεις

http://army.gr/sites/default/files/katastasi_epityhonton-epilahonton_gia_anartisi_sto_internet.pdf

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

OTI NA NE έγραψε:Καλησπερα σε ολους Φιλικα θελω να πω στα παιδια εδω οτι το θεμα με την παραταση το ΚΑΨΑΜΕ...

Οτι εγινε! Εγινε ρε παιδια ΔΕΝ αλλαζει πλεον κατι ! Παμε παρακατω τωρα

Αυτο δεν ειναι το μονο προβλημα και ουτε μπορουμε να το λυσουμε εδω!

Καποιοι εχασαν... Καποιοι κερδισαν

Δεν εχω ακουσει μεσα εδω καποιους που εχουν κανει αιτηση για ΕΠΟΠ να ρωτανε εκτος απο το ποσες αιτησεις εχουν γινει ! Π. Χ πως ειναι η ζωη ενος ΕΠΟΠ ! Πως τα βγαζει περα ενας ΕΠΟΠ μακρια απο το σπιτι του! Πως ειναι η καθημερινοτητα του μεσα στο στρατοπεδο!

Γενικα να μαθουν για τους ΕΠΟΠ!

Εκτος και αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το αγαπαμε τοσο πολυ που ΔΕΝ μας νοιαζει καθολου...

Συγνωμη αν φενετε καπως... Αυτα που λεω, αλλα πραγματικα τα λεω φιλικα

Τα είπες όλα είσαι Ωραίος/α, η Μόνη συζήτηση που έχει γίνει είναι δυστυχώς για Αμετάθετες ειδικότητες ή Ειδικότητες γραφείου και μισθό

Άβαταρ μέλους
ale3andros12
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από ale3andros12 »

OTI NA NE έγραψε:Κανενας δεν ξερει να σου πει ακριβως.Παιζει τη ειδικοτητα θα βαλεις και σε ποιο οπλο θελεις να πας

http://army.gr/sites/default/files/katastasi_epityhonton-epilahonton_gia_anartisi_sto_internet.pdf

Έχω δει τους περσινους πινακες ... Με τα περσινά δεδομένα θα ήμουν 10ος επιλαχων στην ειδικότητα που δήλωσα αλλά φέτος παίρνει λιγότερα άτομα... Τι να πω θα δειξει.

Manolissss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Manolissss »

Καλησπέρα αν κάποιος είναι συνοριοφύλακας μπορεί να κάνει τα χαρτιά του στα ΕΠΟΠ;
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

re pate kala re έγραψε:
OTI NA NE έγραψε:Καλησπερα σε ολους Φιλικα θελω να πω στα παιδια εδω οτι το θεμα με την παραταση το ΚΑΨΑΜΕ...

Δεν εχω ακουσει μεσα εδω καποιους που εχουν κανει αιτηση για ΕΠΟΠ να ρωτανε εκτος απο το ποσες αιτησεις εχουν γινει ! Π. Χ πως ειναι η ζωη ενος ΕΠΟΠ ! Πως τα βγαζει περα ενας ΕΠΟΠ μακρια απο το σπιτι του! Πως ειναι η καθημερινοτητα του μεσα στο στρατοπεδο!

Τα είπες όλα είσαι Ωραίος/α, η Μόνη συζήτηση που έχει γίνει είναι δυστυχώς για Αμετάθετες ειδικότητες ή Ειδικότητες γραφείου και μισθό

Το κανονικο ονομα μου ειναι Αναργυρος φιλε μου

εχω υπηρετησει στους πεζοναυτες πριν 7μηνες εχω δηλωσει σαν ειδικοτητα ελευθερος σκοπευτης ξερω οτι αν μπω. Που δεν το βλεπω. Θα περασω καποια σχολεια οπως ΣΧΑΛ και Ρεντηνα. Εαν δεν κοπω και ολα πανε καλα. Τη συνεχεια μηπως την ξερει καποιο παιδι απο εδω να μου πει;

Θελω να πω αν μπορω να επιλεξω πχ Πεζοναυτες-καταδρομεις κτλ

Αν παω σε μοναδα μπορω να μενω και μεσα στο στρατοπεδο;

Γενικα εχω καποια ερωτηματα πανω στην επαγκελματικη εικονα ενος ΕΠΟΠ στην καθημερηνοτητα του !

Γιατι αλλο σαν εφεδρος που ημουν! Και αλλο σαν στελεχος ΕΠΟΠ

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

OTI NA NE έγραψε:
re pate kala re έγραψε:

Το κανονικο ονομα μου ειναι Αναργυρος φιλε μου

εχω υπηρετησει στους πεζοναυτες πριν 7μηνες εχω δηλωσει σαν ειδικοτητα ελευθερος σκοπευτης ξερω οτι αν μπω. Που δεν το βλεπω. Θα περασω καποια σχολεια οπως ΣΧΑΛ και Ρεντηνα. Εαν δεν κοπω και ολα πανε καλα. Τη συνεχεια μηπως την ξερει καποιο παιδι απο εδω να μου πει;

Θελω να πω αν μπορω να επιλεξω πχ Πεζοναυτες-καταδρομεις κτλ

Αν παω σε μοναδα μπορω να μενω και μεσα στο στρατοπεδο;

Γενικα εχω καποια ερωτηματα πανω στην επαγκελματικη εικονα ενος ΕΠΟΠ στην καθημερηνοτητα του !

Γιατι αλλο σαν εφεδρος που ημουν! Και αλλο σαν στελεχος ΕΠΟΠ

Η εκπαίδευση αν περάσεις είναι

1. ΚΕΕΔ ΒΣΕ και ορκωμοσία

2. ΚΕΑΠ ΣΠΕΠΟΠΕΔ

3. ΚΕΑΠ σχολείο ελεύθερου

4. ΣΧΑΛ

Ναι μπορείς να δηλώσεις Προτίμηση αν θα πας πεζοναύτης ή καταδρομέας αλλά η κατάταξή σου θα γίνει Κυρίος βάση αναγκών των μονάδων ειδικών στην ειδικότητα σου Στην ειδικότητα σου πχ έχουν ανάγκη απο ελεύθερους σε Νησί θα πας Αμφίβιος

Παλαιότερά ΄ήξερα ότι μπορούσες να μείνεις μέσα τώρα δεν γνωρίζω αν ηφίστατε τέτοια Δυνατότητα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

ale3andros12 έγραψε:
OTI NA NE έγραψε:Κανενας δεν ξερει να σου πει ακριβως.Παιζει τη ειδικοτητα θα βαλεις και σε ποιο οπλο θελεις να πας

Έχω δει τους περσινους πινακες ... Με τα περσινά δεδομένα θα ήμουν 10ος επιλαχων στην ειδικότητα που δήλωσα αλλά φέτος παίρνει λιγότερα άτομα... Τι να πω θα δειξει.

Δηλαδή έχεις γύρο στα 700 μόρια Και θες ειδικότητα πεζικού, σωστά;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 16, 2022 12:33 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Leten
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Leten »

Γνωρίζει η θυμάται περίπου κάποιος στην προηγούμενη προκήρυξη πόσα μόρια ήταν περίπου αυτοί που μπήκαν στην ειδικότητα φρουρά με τα σκύλου
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Από όσο γνωρίζω δυστυχώς δεν προβλέπεται να μένουν στο στρατόπεδο τα στελέχη φίλε μου. Δηλαδή από προσωπική εμπειρία δεν έχω δεί ούτε ακούσει ποτέ κάποιον ΕΠΟΠ ή αξιωματικό υπαξιωματικό να το κάνει αυτό. Παρόλα αυτά ένας φίλος μου στην Κω μου είπε πριν λίγο καιρό πως είχαν έναν όβα ο οποίος εμένε στο στρατόπεδο κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του όμως από τι μου είπε ο φίλος μου το παιδί είχε κάποια οικονομικά προβλήματα κάτι παιζόταν με τους γονείς του ήταν τσακωμενος από τι κατάλαβα και εν πάση περιπτώσει δεν είχε βοήθεια από κανέναν το παιδί και το είχε πει αυτό στον διοικητή του και εκείνος αποφάσισε να του κάνει τη χάρη και να τον αφήνει να διανυκτερεύει μέσα. Αν είσαι κατά κάποιον τρόπο ίδια περίπτωση και οικονομικά δύσκολα ίσως θα μπορούσες να το προσπαθήσεις αυτό αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα κρίσης τού διοικητή που θα έχεις και μην ξεχνάς ότι ο κόσμος είναι κακός και μπορεί να βρεθεί ο οποιοδήποτε ***** συνάδελφος και να πει ξέρω γιατί αυτός κάθεται μέσα και δεν πληρώνει νοίκια σιτισεις και ιστορίες και εγώ τα πληρώνω όλα αυτά και να σού δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά. Αλλά αν έχεις τόσο ανάγκη δοκίμασε το ξαναλέω επειδή δεν το έχω δει εγώ σε μόνιμο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει ή να μην γίνεται άτυπα καί χαριστικα σε κάποιον άνθρωπο που έχει τρομερή ανάγκη εξάλλου αφού έγινε σε όβα ίσως μπορεί να γίνει και σε μόνιμο αυτά σε αυτό το ερώτημα.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σου απάντησε ο ρε πάτε καλά ρε πολύ σωστά. Αν έχεις βύσμα αλλά πολύ χοντρό μπορείς να δηλώσεις αυτό που επιθυμείς και να το βάλεις ώστε να πας εκεί που θέλεις επίσης...
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Green-Dragon99 έγραψε:Από όσο γνωρίζω δυστυχώς δεν προβλέπεται να μένουν στο στρατόπεδο τα στελέχη φίλε μου. Δηλαδή από προσωπική εμπειρία δεν έχω δεί ούτε ακούσει ποτέ κάποιον ΕΠΟΠ ή αξιωματικό υπαξιωματικό να το κάνει αυτό. Παρόλα αυτά ένας φίλος μου στην Κω μου είπε πριν λίγο καιρό πως είχαν έναν όβα ο οποίος εμένε στο στρατόπεδο κατόπιν συνεννόησης με τον διοικητή του όμως από τι μου είπε ο φίλος μου το παιδί είχε κάποια οικονομικά προβλήματα κάτι παιζόταν με τους γονείς του ήταν τσακωμενος από τι κατάλαβα και εν πάση περιπτώσει δεν είχε βοήθεια από κανέναν το παιδί και το είχε πει αυτό στον διοικητή του και εκείνος αποφάσισε να του κάνει τη χάρη και να τον αφήνει να διανυκτερεύει μέσα. Αν είσαι κατά κάποιον τρόπο ίδια περίπτωση και οικονομικά δύσκολα ίσως θα μπορούσες να το προσπαθήσεις αυτό αλλά και πάλι είναι καθαρά θέμα κρίσης τού διοικητή που θα έχεις και μην ξεχνάς ότι ο κόσμος είναι κακός και μπορεί να βρεθεί ο οποιοδήποτε ***** συνάδελφος και να πει ξέρω γιατί αυτός κάθεται μέσα και δεν πληρώνει νοίκια σιτισεις και ιστορίες και εγώ τα πληρώνω όλα αυτά και να σού δημιουργήσει πρόβλημα από το πουθενά. Αλλά αν έχεις τόσο ανάγκη δοκίμασε το ξαναλέω επειδή δεν το έχω δει εγώ σε μόνιμο δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπάρχει ή να μην γίνεται άτυπα καί χαριστικα σε κάποιον άνθρωπο που έχει τρομερή ανάγκη εξάλλου αφού έγινε σε όβα ίσως μπορεί να γίνει και σε μόνιμο αυτά σε αυτό το ερώτημα.

Ξέρω σίγουρα ότι πρώτες σειρές και σειρές του 10 στην ειδικότητα μένανε μέσα, αυτό είναι θέμα Μονάδας Τι εγκαταστάσεις έχει, και αριθμού εκπαιδευομένων, τι προβλέπατε στα Χαρτιά δεν γνωρίζω το σίγουρο είναι ότι όταν μένεις μέσα σαν μόνιμος δεν δικαιούσαι Διατροφή, δηλώνεις απο πριν αν το βραδύ θα επιστρέψεις και αν αργήσεις να μπεις μένεις εκτός και γενικά ακολουθείς πρόγραμμα στρατιωτών ως προς την διαμονή, η διαμονή γίνετε σε θαλάμους τύπου στρατιωτών, αν η μονάδα ή σχολή που είναι να πας έχει κοιτώνες ξενοδοχειακού τύπου τότε μιλάμε για διαμονή επι πληρωμή σε δωμάτια 3-4 ατόμων με ξεχωριστό γραφείο για κάθε Ένα άτομο Με κοινά μπάνια ανα όροφο Χωρίς κουζίνα, πάλι με ωράριο επιστροφής το βράδυ και φυσικά χωρίς διατροφή

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Μάιος 16, 2022 1:50 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Αν υπαρχει χωρος σιγουρα μπορεις να μεινεις.
Rafale122
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Rafale122 »

mvp αρχικά να σου πω ότι δεν πάει με 26/4 και μήνες και πηγαίνει με χρόνια όπως πχ 2002 γεννηθείς κατά δεύτερον ξανά λέω ότι η παράταση έγινε γιατί δεν έκαναν πολλές αίτησης κυρίως στο ναυτικό και στη ειδικότητες που θέλανε και κατά τρίτων εσένα περιμένουμε που είσαι μυαλό να μας πεις ότι θα μπούμε και αν μπούμε θα μας πάνε τρένο ενημερωτικά είμαι οβα από 2017στην πολεμική αεροπορία και εποπ από το 2021 καλή συνέχεια φίλε μου...
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Νομίζω ότι στις περισσότερες μονάδες δυστυχώς δεν έχει τότε κοιτώνες στυλ ξενοδοχείου ας πούμε στο 951 τάγμα στρατονομίας είχε κοιτώνες αλλά το στρατόπεδο Φακίνου είναι τεράστιο οπότε ήταν αναμενόμενο. Στα περισσότερα Στρατόπεδα δεν έχει καν θάλαμο για στελέχη οπότε αναγκαστικά αν τον δεχτούν θα κοιμάται αναγκαστικά εκεί μαζί τους αλλιώς στον θάλαμο με τα στελέχη απλά μονίμως. Τώρα όσον αφορά το φαγητό δεν νομίζω να τού στερήσουν την μερίδα ρε παιδιά έλεος αφού μετά το φαγητό το πετάνε και είναι πολύ κρίμα γιατί δεν συνεργάζονται με την εκκλησία να ταισουν τους άστεγους... Τέλος πάντων αυτό είναι τεράστιο θέμα προς συζήτηση και ξεφεύγουμε καθώς μπορούμε να κράζουμε με τις ώρες αδίκως γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει. Το θέμα είναι ότι αν τον δεχτούν και τους έχει πει ότι έχει οικονομικά προβλήματα δεν νομίζω να τού στερήσουν έστω έναν δίσκο με την προβλεπόμενη μερίδα μη σας πω και δύο. Ούτως ή άλλως το 90% τών εφέδρων σιτίζεται κατά κύριο λόγο από τα καψιμι και τις λέσχες γιατί δεν τους αρέσει το φαγητό και έχουν την οικονομική δυνατότητα να χαλάσουν χρήματα ενώ ένας που έχει τρομερή ανάγκη θα φάει οτιδήποτε υπάρχει έστω για να κρατήσει την ψυχή του.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης