Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Loxiaskd51
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxiaskd51 »

Σε ποιο email σε ειπαν να το στειλεις;
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

espapadaki έγραψε:Οταν έστειλα τα χαρτια μου το απολυτήριο φαινόταν λευκη σελιδα. Βγηκα ξανα μπηκα και παλι το ιδιο. Προσπαθησα την επομενη να στειλω με email στη διεύθυνση που ελεγε αλλα μου εγραφε οτι ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη. Επαιρνα στο υπουργείο τη μ εβδομαδα αλλα δεν απαντουσε κανενας. Στάλθηκε κανονικα αλλα επειδή ειχα τον φόβο πηρα σημερα και μου ειπαν να το στειλω σε αλλο email. Πιστεύετε θα εχω θεμα; Δεν ειχα δεχτει καποιο τηλ. Αν χρειαζόταν κατι δε θα καλουσαν οπως και αλλους;

Το υπουργείο γιατί το πήρες; 😂

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Όποιος έχει θέμα με τα χαρτιά κάποιος είχε πει φταίει ο browser δοκιμάστε με crome
Άβαταρ μέλους
espapadaki
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από espapadaki »

espapadaki έγραψε:Οταν έστειλα τα χαρτια μου το απολυτήριο φαινόταν λευκη σελιδα. Βγηκα ξανα μπηκα και παλι το ιδιο. Προσπαθησα την επομενη να στειλω με email στη διεύθυνση που ελεγε αλλα μου εγραφε οτι ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη. Επαιρνα στο υπουργείο τη μ εβδομαδα αλλα δεν απαντουσε κανενας. Στάλθηκε κανονικα αλλα επειδή ειχα τον φόβο πηρα σημερα και μου ειπαν να το στειλω σε αλλο email. Πιστεύετε θα εχω θεμα; Δεν ειχα δεχτει καποιο τηλ. Αν χρειαζόταν κατι δε θα καλουσαν οπως και αλλους;

Το υπουργείο γιατί το πήρες; 😂

[/QUOTE

Γιατι του υπουργειου ειναι τα τηλ που εχει στο σαιτ 😂😂😂😂

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Θελω να πιστευω οτι οποιος δεν έστειλε σωστα τα χαρτια του τον ειδοποιουν μεσω mail οπως γραφει και στη προκηρυξη γιατι κρινοντας απο την αεροπορια που γινονται 20 αιτησεις μονο την ημερα αυτη περιοδο, δεν υπαρχει φορτος εργασιας
KostasSomeone
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από KostasSomeone »

Με εναν γρηγορο υπολογισμο που εκανα,συγκρινοντας τα περσινα δεδομενα και ημερομηνιες,οι περσινοι επιτυχοντες μπηκαν στο κεντρο αρχες Σεπτεμβριου, εμεις Με την παραταση που δοθηκε, και συμφωνα παντα στην περιπτωση που ειμαστε επιτυχοντες, Μας βλεπω τα μπαινουμε στο κεντρο Νοεμβρη Δεκεμβρη.

Για συζητηση, εσεις τι λετε; Καπου εκει το κοβετε να μπαινουμε;

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Εγω θελω να δω που θα χωρεσουν και οι 1000 οβα που εχει ανακοινωσει οτι θα παρει το 2022. Εμεις που μπηκαμε τωρα περιμεναμε μηνες να φυγουν οι εποπ απο τον αυλωνα και να παμε εμεις.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

KostasSomeone έγραψε:Με εναν γρηγορο υπολογισμο που εκανα,συγκρινοντας τα περσινα δεδομενα και ημερομηνιες,οι περσινοι επιτυχοντες μπηκαν στο κεντρο αρχες Σεπτεμβριου, εμεις Με την παραταση που δοθηκε, και συμφωνα παντα στην περιπτωση που ειμαστε επιτυχοντες, Μας βλεπω τα μπαινουμε στο κεντρο Νοεμβρη Δεκεμβρη.

Για συζητηση, εσεις τι λετε; Καπου εκει το κοβετε να μπαινουμε;

Αν θέλουν να τα τρέξουν όλα σωστά και στην ώρα τους τέλη Οκτώβρη max, αν το πάνε χαλαρά όπως είχα πει και παλαιότερα βαριά τέλη Νοέμβρη

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

anonymous19970 έγραψε:Εγω θελω να δω που θα χωρεσουν και οι 1000 οβα που εχει ανακοινωσει οτι θα παρει το 2022. Εμεις που μπηκαμε τωρα περιμεναμε μηνες να φυγουν οι εποπ απο τον αυλωνα και να παμε εμεις.

Το ΚΕΤΘ χωράει άνετα 2000 άτομα μην πω παραπάνω ειδικά φέτος που θεωρητικά τελειώσαμε από τον covid τουλάχιστον μέχρι την λήξη της τουριστικής περιόδου, επίσης λύσεις υπάρχουν εκτός ΚΕΤΘ, υπάρχει το ΚΕΠΒ, το ΚΕΜΧ Που σίγουρα χωράνε 1000 άτομα, Η Τρίπολη και η Καλαμάτα που αν όχι 1000 χωράνε Σίγουρα απο 500 άτομα

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Εγώ νομίζω ότι Νοέμβριο θα καλέσουν κόσμο για κέντρο.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Δεν νομιζω μπορει να τα τρεξουν, πιστευω τελος Σεπτεμβρη με οκτωβρη.
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Και εγώ πιστεύω αρχές Σεπτεμβρη... Αμα είναι να γίνουν αλλες 2-3 χιλιαδες αιτήσεις δεν θα έχουν πολύ δουλεια να κανουν... Ηδη τις μισές τις έχουν βγάλει πιστεύω
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikoletamaria »

anonymous19970 έγραψε:
HYPOTONIC έγραψε:Μην απελπιζεστε περυσι εγιναν κοντα στις 18000 χιλιαδες και περασε ατομο με τιποτα μορια αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε 189 παιζει ρολο αν θα γινουν λιγες σε μια ειδηκοτητα.
ναι υπηρχαν καποιοι που περασαν με 200 μορια αλλα ηταν εξειδικευμενες ειδικοτητες με συγκεκριμενους τιτλους. Εγω περυσι ειχα 740 μορια δεν περασα φετος τα αυξησα στα 940 αλλα παλι απεξω με βλεπω

σε ποια ειδικοτητα ;
Ρambo No8
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Σε ποια ειδικοτητα ; σε αυτές που θέλουμε να πάμε σχεδόν όλοι ... Στις αμετάθετες. Τοπογράφος, τεχνίτης αλεξίπτωτου. Και άλλες που είναι γύρω στην Αθήνα! Εγώ δεν έχω μόρια οπότε έβαλα και όπου κάτσει
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

940 και να νομίζεις ότι είσαι από έξω, δύσκολα, πάντα βάση με τα περσινά μόρια μιλάμε,940 είχαν οι πρώτοι σχεδόν σε κάθε ειδικότητα, δηλαδή φέτος τι να έγινε και να αυξήθηκαν τόσο πολύ τα μόρια του κόσμου; Και εγώ με 846 είμαι αλλά ελπίζω ακόμα, και πάλι ξανά λέω με τα περσινά δεδομένα πάνω κάτο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες