Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Ειπα εγω να παω εγκυος να δωσω αθληματα; Ειπα οτι προφανως δεν γινεται και κακως δεν εχουν προβλεψει για αυτην την περιπτωση. Κεντρο φυσικα και μπορω να παω εγκυος. Ξερω αρκετες γυναικες που μειναν εγκυες αφου περασαν και πηγαν κεντρο κανονικα. Αυτο που δεν γνωριζετε και καθεστε και απαντατε να το κοιταξετε. Ρωτησα συγκεκριμενα αν γνωριζει καποιος να μου απαντησει με σιγουρια γιατι απο το helpdesk δεν γνωριζαν. Και εχετε πεσει ολοι να με φατε.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Str vpv έγραψε:Οχι φιλε. Οι του 94 και μεταγενέστερα έχουν το δικαίωμα να κανουν αίτηση και ας εχεις κλείσει τα 28
Και αυτο που γραφει στην προκηρυξη απο 1-1-1995 τι ειναι μπλοφα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 30, 2022 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Τέλος πάντων... Για τις εγκύους έχω μια απορία... Πες ότι δεν δίνουν αθλήματα και όλα καλά... Αλλά αν δεν έχουν γεννήσει... Που θα πάνε με τον κοίλο τούρλα στα κέντρα και θα κάνουν εκπαίδευση και υπηρεσίες;
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

anonymous19970 έγραψε:
Str vpv έγραψε:Οχι φιλε. Οι του 94 και μεταγενέστερα έχουν το δικαίωμα να κανουν αίτηση και ας εχεις κλείσει τα 28
Και αυτο που γραφει στην προκηρυξη απο 1-1-1995 τι ειναι μπλοφα;

Εχεις δίκιο φιλέ λάθος μου και ζήτω συγγνώμη!

Zakavelias
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Zakavelias »

Έχουμε κόσμο να έχει δηλώσει ειδικές δυνάμεις πολυβολητής;
Ggjbf
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Str vpv »

Ρambo No8 έγραψε:Τέλος πάντων... Για τις εγκύους έχω μια απορία... Πες ότι δεν δίνουν αθλήματα και όλα καλά... Αλλά αν δεν έχουν γεννήσει... Που θα πάνε με τον κοίλο τούρλα στα κέντρα και θα κάνουν εκπαίδευση και υπηρεσίες;

Δεν θα κανουν απλο!

Αυτό που δεν καταλαβαίνει η κοπελα πιο πάνω είναι οτι δεν γίνεται να την περιμένει ο στρατός να γεννήσει κ. Λ. Π. Καταρχάς ποτε θα κάνει εκπαίδευση; Θα κανει ολόκληρη 6μηνη εκπαίδευση μονο 1 κοπελα; Αφού υποθετικά ολοι θα έχουν τελειώσει με την εκπαίδευση τους.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 01, 2022 12:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Str vpv έγραψε:
Ρambo No8 έγραψε:Τέλος πάντων... Για τις εγκύους έχω μια απορία... Πες ότι δεν δίνουν αθλήματα και όλα καλά... Αλλά αν δεν έχουν γεννήσει... Που θα πάνε με τον κοίλο τούρλα στα κέντρα και θα κάνουν εκπαίδευση και υπηρεσίες;

Δεν θα κανουν απλο!

Αυτό που δεν καταλαβαίνει η κοπελα ποιο πάνω είναι οτι δεν γίνεται να την περιμένει ο στρατός να γεννήσει κ. Λ. Π. Καταρχάς ποτε θα κάνει εκπαίδευση; Θα κανει ολόκληρη 6μηνη εκπαίδευση μονο 1 κοπελα; Αφού υποθετικά ολοι θα έχουν τελειώσει με την εκπαίδευση τους.

Δεν ειναι μονο αυτο. Και να εχει γεννησει πριν μπει στο κεντρο το μωρο εχει καποιες αναγκες η μανα δηλαδη θα σηκωθει και θα φυγει ενα εξαμηνο τουλαχιστον χωρις να το φροντιζει ή χωρις να το θηλαζει. Το να ειναι καποια εγκυος και να δωσει αθληματα-μπει κεντρο δεν το συζηταω καν ειναι μακραν οτι πιο ανευθυνο μπορει να γινει

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από Str vpv »

anonymous19970 έγραψε:Δεν ειναι μονο αυτο. Και να εχει γεννησει πριν μπει στο κεντρο το μωρο εχει καποιες αναγκες η μανα δηλαδη θα σηκωθει και θα φυγει ενα εξαμηνο τουλαχιστον χωρις να το φροντιζει ή χωρις να το θηλαζει. Το να ειναι καποια εγκυος και να δωσει αθληματα-μπει κεντρο δεν το συζηταω καν ειναι μακραν οτι πιο ανευθυνο μπορει να γινει

Καταλαβαίνω απο την μια επειδή είναι γυναικα δεν έχει ιδέα τι γίνεται στον στρατό. Οχι οτι εγώ έχω αλλά καμια σχέση ένας άντρας που έχει υπηρετήσει με μια γυναικα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 01, 2022 12:27 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Ξαναλεω υπαρχουν περιπτωσεις οπου εγκυμονουσες πηγαν κανονικοτατα κεντρο και περασαν εκπαιδευση. Το οτι ειμαι γυναικα δεν σημαινει οτι δεν γνωριζω τι γινεται στον στρατο. Επισης σταματηστε να κρινετε. Πρωτον ειναι ευγενικο και δευτερον δεν σας αφορα. Εχω κανει κανονικα την αιτηση μου και θα κυνηγησω τη θεση, ειτε με αθληματα, ειτε οχι.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

aria21 έγραψε:Δεν καταλαβαινω την επιθεση. Επειδη ειναι μια γυναικα εγκυος απορριπτεται; Εγω ειμαι 28 χρονων. Δεν εχω περιθωρια για του χρονου. Και δεν καταλαβαινω τι σημαινει μεχρι 5 μηνων. Δηλαδη 7 μηνων θα μπορουσα να δωσω αθληματα; Να σηκωσω 40 κιλα κανιστρα; Δεν μιλαω να το κυνηγησω αμα ειμαι χαμηλα στα μορια.2 θεσεις ζητανε ολο κι ολο στην ειδικοτητα μου. Αν ειμαι 1η η 2η για ποιο λογο αν χασω τη θεση;

28 χρόνων Άμα είσαι Δεν μπορείς να Δώσεις έτσι και αλλίως, για να συμμετείχες πρέπει να έχεις γεννηθεί Απο 1/1/95 και μετά

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Str vpv έγραψε:
Ρambo No8 έγραψε:αν έχεις κλείσει τα 28 νομίζω δεν σε καλύπτει... Πρέπει να είσαι από 19 έως 27
Οχι φιλε. Οι του 94 και μεταγενέστερα έχουν το δικαίωμα να κανουν αίτηση και ας εχεις κλείσει τα 28

Σελίδα 2, άρθρο 3 Προσόντα και κωλύματα υποψηφίων για κατάταξη, παράγραφος α2 της προκήρυξης ΠΑ

Να έχουν συμπληρώσει το 18ο και να μην έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους στις Ένοπλες Δυνάμεις (γεννηθέντες από 1-1-1995 έως 31-12-2003). Οι υπηρετούντες ως οπλίτες βραχείας ανακατάταξης (ΟΒΑ), να μην έχουν υπερβεί το 31ο έτος της ηλικίας τους κατά το έτος κατάταξής τους ως ΕΠ. ΟΠ.(γεννηθέντες από 1-1-1992 έως 31-12-2003).

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Χωρίς αθλήματα δεν πάει κανένας κέντρο, στο κέντρο τώρα υποψήφια που έμεινε μετα τις ΠΚΕ ή κατά την διάρκεια του κέντρου ισχύει το έξης

1. Στις γυναίκες στελέχη των ΕΔ, καθώς και στις Επαγγελματίες Οπλίτες και πριν την ορκωμοσία τους χορηγείται, κατόπιν γνωμάτευσης της αρμόδιας Επιτροπής Απαλλαγών, άδεια κύησης − τοκετού διάρκειας πέντε (5) μηνών, με πλήρεις αποδοχές, μετά τον τέταρτο (4ο) μήνα κύησης. Σε περίπτωση επαπειλούμενης αποβολής, πριν από τη συμπλήρωση των τεσσάρων (4) μηνών της κύησης, χορηγείται στις ανωτέρω συνήθης αναρρωτική άδεια από τις αρμόδιες Υγειονομικές Επιτροπές, μέχρι τη συμπλήρωση των τεσσάρων (4) μηνών της κύησης.

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Ελα ας τελειωνει το θεμα εγκυμοσυνης Φτανει τοσο εχει κουρασει
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Καλο μηνα ρε παιδια. Εχω μια απορία με τον γ*?#@ τον ΚΑ. Πως γινεται σε ατομο που εκανε προχθες στην ξηρα να λεει στον κα 4400 κατι; Τα τελευταία;
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Καλο μηνα φετος ειναι πολυ μπερδεμενα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες