. Α εισαι απο τα καινούργια προφιλ που ο ΔΥΚ θέλει να διαγράψει στο νημα των συνοριοφυλακων πως πάει εγραψες και εκεί αρλούμπες. Σου πα θα εισηγηθώ το κεα να το παιρνουν και οι καημένοι οι εποπ τι άλλο θες; Θα κάνω και μεροκάματο να τους δώσω στο καψιμι να τα αφήσω;Red Dragon έγραψε:Έχεις δίκιο φίλε όσοι μπήκαν πήραν Lamborghini,R8 και Ferrari.Politis1994 έγραψε:Τι 300 σύνταξη ρε. Σε λίγο θα μας πείτε οτι πεινάνε κιολας οι εποπ! Τα golfakia δινουν κ παίρνουν για χαλαρώστε
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
-
- Υποστράτηγος
Επίσης η νεολαία ρε πάτε καλά δεν δουλεύει στο αντικείμενο της! Εντάξει; Το 90 τα 100 δουλεύει σε μπαρ, καφε, σέρβις βενζινάδικο πλασιε φυλλάδια και δήλωσαν εποπ για μα γλιτώσουν απο αυτα και καλά έκαναν! Και οικοδομή και συνεργεια κλπ.Τωρα αν εσυ περασες ασεπ οκ παω πάσο καλύτερα εκει το 90 τα 100 δουλεύει εκει που λεω εγω. Κάνω λάθος ρε;
Όπως θα έχετε παρατηρήσει είμαι αρκετά ελαστικός, στα όρια της υπερβολικής ανεκτικότητας, απέναντι στην ασυδοσία και την άνευ ορίων ανοησία ορισμένων. Θα πρέπει όμως να υπενθυμίσω σε μερικούς ότι η ανοχή δεν χαρακτηρίζεται και από αδυναμία από μεριάς μου, την οποία θα καταπατά ο κάθε ένας που επιθυμεί να κάνει άνω κάτω με τρολιές και ***** τη δουλειά που ρίχνω σε καθημερινή βάση, ώστε αυτός ο χώρος συζητήσεων να παραμένει σε ένα σωστό επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών και απόψεων ουσίας. Δεν θα το επιτρέψω.
ΥΓ:Την επόμενη φορά που τα εισερχόμενά μου θα γεμίσουν με παράπονα για απρεπή διαδικτυακή συμπεριφορά συγκεκριμένων χρηστών (ξέρετε ποιοι είστε εσείς), οι λογαριασμοί αυτομάτως θα απενεργοποιηθούν οριστικά και δια παντός.
ΥΓ:Την επόμενη φορά που τα εισερχόμενά μου θα γεμίσουν με παράπονα για απρεπή διαδικτυακή συμπεριφορά συγκεκριμένων χρηστών (ξέρετε ποιοι είστε εσείς), οι λογαριασμοί αυτομάτως θα απενεργοποιηθούν οριστικά και δια παντός.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Ευτυχώς, επιτέλους ΔΥΚ Γιατί αλήθεια έχει τόσο καιρό βλέπουμε και δεν μιλάμε γιατί μόνο τρώγονται μεταξύ τους οι ίδιοι και οι ίδιοι σε όλα τα νήματα ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩς, θες να πάρεις πληροφορίες εδώ μέσα και έχει τον κάθε πικραμένο και άνεργο να κλαίει, άλλος το μακρι του άλλος το κοντό του, ειλικρινά, Αχ η ηλικία αχ η σύνταξη αχ το φαγητό αχ οι άδειες αχ η μονιμότητα αχ ο ένας σβήνει φωτιές ο άλλος κάψιμι ο ένας βύσμα ο άλλος όχι, έχει άτομα παίρνουν σβαρνα όλες τις προκήρυξεις και κόβονται 2 χρόνια τώρα και φταίει το κράτος και ο ήλιος τον Αύγουστο, αμάν δηλαδή αλήθεια, κάποια παιδιά βγάζουν τα μάτια τους εδώ μέσα για να μας απαντάνε με ακρίβεια στην κάθε ερώτηση που κάνουμε και άλλοι μιλάμε έχετε κουράσει ειλικρινά, συνεχίστε έτσι μπας και σας διαγράψει ο αρχηγός γιατί έχουμε πολλούς μήνες ακόμα για να συνεχίσει αυτό το βιολί, φανταστείτε να είσαστε και σε καμία μονάδα μαζί αυτοί που κράζετε μεταξύ σας τι θα γινόταν και όχι πίσω από μια οθόνη.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 11
Καλησπερα σας, οταν τελειωσουνε ολα με το καλο, τους μηνες που θα εκπαιδευομαστε, δυνατοτητα για αδειες θα υπαρχουν; Πχ ΣΚ ή κατι...
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Επειδή κάπιους σας πονάει η αλήθεια και Κλαίγεστε Οποίος/α έχει απορίες Τις όποιες δεν μπορεί να λύσει έχει το ελεύθερο να μου στείλει σε ΠΜ και μέσα στην μέρα θα απαντήσω με ευχαρίστηση,2,5 χρόνια βοηθάω κόσμο απο εδώ μέσα και έχω λύσει απορίες σε πολλούς αν κάποιοι με θεωρείται ξερόλα τι να κάνουμε διαβάστε μιλήστε με κόσμο και ενημερωθείτε και εσύ και βοηθήστε υποψήφιους και σεις δεν έχω το μονοπώλιο εγώ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 29, 2022 11:19 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν ηταν στην μοναδα μπορει να ειναι και φιλαρακια επειδη θα ειχε φυγει το αγχος και το στρες
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 36
Συνέχισε να βοηθάς κόσμο φιλαράκι και πίστεψε με το εκτιμάει όλος ο κόσμος, αλλά αυτή η κλαψα από κάποιους ειλικρινά παραπαίει. Ας συνεχιστεί αυτό το κλίμα αλληλοβοήθειας από όλους μας καθώς περιμένουμε την προκήρυξη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Rjs έγραψε:Συνέχισε να βοηθάς κόσμο φιλαράκι και πίστεψε με το εκτιμάει όλος ο κόσμος, αλλά αυτή η κλαψα από κάποιους ειλικρινά παραπαίει. Ας συνεχιστεί αυτό το κλίμα αλληλοβοήθειας από όλους μας καθώς περιμένουμε την προκήρυξη
Αυτό θα συνεχίσω να Κάνω Φίλε
-
- Υποστράτηγος
Οκ κ γω θα συνεχίσω να βοηθάω όπου ξερω αυτούς που μου στελνουν πμ. Καλο βράδυ σε όλους
Δεν καταλαβαινω την επιθεση. Επειδη ειναι μια γυναικα εγκυος απορριπτεται; Εγω ειμαι 28 χρονων. Δεν εχω περιθωρια για του χρονου. Και δεν καταλαβαινω τι σημαινει μεχρι 5 μηνων. Δηλαδη 7 μηνων θα μπορουσα να δωσω αθληματα; Να σηκωσω 40 κιλα κανιστρα; Δεν μιλαω να το κυνηγησω αμα ειμαι χαμηλα στα μορια.2 θεσεις ζητανε ολο κι ολο στην ειδικοτητα μου. Αν ειμαι 1η η 2η για ποιο λογο αν χασω τη θεση;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
aria21 έγραψε:Δεν καταλαβαινω την επιθεση. Επειδη ειναι μια γυναικα εγκυος απορριπτεται; Εγω ειμαι 28 χρονων. Δεν εχω περιθωρια για του χρονου. Και δεν καταλαβαινω τι σημαινει μεχρι 5 μηνων. Δηλαδη 7 μηνων θα μπορουσα να δωσω αθληματα; Να σηκωσω 40 κιλα κανιστρα; Δεν μιλαω να το κυνηγησω αμα ειμαι χαμηλα στα μορια.2 θεσεις ζητανε ολο κι ολο στην ειδικοτητα μου. Αν ειμαι 1η η 2η για ποιο λογο αν χασω τη θεση;
Οι θέσεις για να καταλάβεις πρεπει να καλυφθουν. Δεν μπορούν να περιμένουν τον καθένα για οποιονδήποτε λογο.
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
A γυναικα μου εσυ δεν πας καλα... Θελεις να πας εγκυος να δωσεις αθληματα και μετα να πας και κεντρο...
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
αν έχεις κλείσει τα 28 νομίζω δεν σε καλύπτει... Πρέπει να είσαι από 19 έως 27aria21 έγραψε:Δεν καταλαβαινω την επιθεση. Επειδη ειναι μια γυναικα εγκυος απορριπτεται; Εγω ειμαι 28 χρονων. Δεν εχω περιθωρια για του χρονου. Και δεν καταλαβαινω τι σημαινει μεχρι 5 μηνων. Δηλαδη 7 μηνων θα μπορουσα να δωσω αθληματα; Να σηκωσω 40 κιλα κανιστρα; Δεν μιλαω να το κυνηγησω αμα ειμαι χαμηλα στα μορια.2 θεσεις ζητανε ολο κι ολο στην ειδικοτητα μου. Αν ειμαι 1η η 2η για ποιο λογο αν χασω τη θεση;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
Οχι φιλε. Οι του 94 και μεταγενέστερα έχουν το δικαίωμα να κανουν αίτηση και ας εχεις κλείσει τα 28Ρambo No8 έγραψε:αν έχεις κλείσει τα 28 νομίζω δεν σε καλύπτει... Πρέπει να είσαι από 19 έως 27
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 30, 2022 2:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες