Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Πως τις καταλαβαίνετε στο πν; Εγω οταν εκανα ειχα εναν πενταψηφιο που τελειωνε σε 319. Και ηταν 4-5 μερες μετα την προκήρυξη... Οποτε εγω ημουν 19τος; Περίεργο. Εγω πιστευα 319ος
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
aria21 έγραψε:Καλημερα! Ειδα οτι ρωτησε κι αλλη μια κοπελα τι γινεται σε περιπτωση εγκυμοσυνης, αλλα δεν γνωριζει καποιος να απαντησει. Εγω πηρα τηλεφωνο στο helpdesk και ο ενας μου ειπε οτι δεν μπορω να δωσω αθληματα και κοβομαι και ο αλλος μου ειπε δεν το γνωριζω αυτο, πρεπει να ρωτησετε. Σε ποιον να ρωτησω δεν μου ειπε. Εγω θα απευθυνθω σε δικηγορο γιατι δεν γινεται να σε αποκλειουν απο προκυρηξη λογω εγκυμοσυνης. Ειναι διακριση φυλου αυτο. Στην αστυνομια και στην πυροσβεστικη εχουν προβλεψει για εγκυμονουσες. Γνωριζει καποιος αντιστοιχη περιπτωση;
Στην αστυνομία και στον στρατό στους διαγωνισμούς Είναι διάκριση φύλου το γεγονός ότι ένας αρρεν χωρίς θητεία δεν μπορεί να δώσει σε αντίθεση με την γυναικά που δίνει κανονικά, Αρχικά με το καλό το παιδάκι απο εκεί και πέρα δεν έχεις Θέμα Αλλά Θα πω κάτι και ας με πείτε κακο βλάκα Και οτι άλλο θέλετε, αν η εγκυμοσύνη Είναι μέχρι 5 μηνών, δυστυχώς σωστά πρέπει να Κοπείτε Όταν ξέρεις ότι θα Τρέξει μια προκήρυξη οφείλεις να προσέξεις, έχει παραγίνει αυτό με τις εγκυμοσύνες βλέπεις την άλλη μπαίνει σε σύμβαση στο δημόσιο τρώει θέσει άλλης αλλού και απο τους 24 μήνες δουλεύει τους 17 και πληρώνετε κανονικά ενώ το διάστημα αυτό θα έπρπε να Βγαίνετε σε αναστολή χωρίς μισθο και να αναπληρώνεται προσωρινά Η θέση μεχρι να επιστρέψετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 29, 2022 4:01 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θα βγαλουν αιμα τα ματια μου με αυτα που διαβαζω! ΟΤΑΝ ζητανε στις εξετασεις βχοριακη το ζητανει προφανως για να δουν αν υπαρχει εγκυμοσυνη. Εαν υπαρχει δεν πας καν για αθληματα. Επισης μεσω των ουρων που δινεις τις πρωτες ημερες κανουν εκ νεου εξεταση εκτος των ουσιων για να δουν αν υπαρχει εγκυμοσυνη
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Καλησπέρα. Ενοειται ο ρε πάτε κλ εχει δικιο κ συ έχεις δικιο. Γενικα πιο πολυ αναφέρθηκα στις αστοχιες της παρούσας κυβέρνησης... Αυτό το σχόλιο για τη σύνταξη το έκανα διότι ναι σαν εποπ εστω κ μειωμένη θα πάρεις όμως σύνταξη θα πας ενα ταξίδι στη ζωή σου κάπου. Σε ολες τις άλλες δουλειές μηδέν άδειες και σύνταξη όταν έχεις πεθάνει αυτό ενοω.Εγω παω ναυτικό δεν εχω θεμα και... Για λιγότερα χρήματα. Μου άρεσει
Αν εσύ με Μειωμένη σύνταξη 300 ευρώ πας ταξίδι χίλια μπράβο
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
mvp έγραψε:Θα βγαλουν αιμα τα ματια μου με αυτα που διαβαζω! ΟΤΑΝ ζητανε στις εξετασεις βχοριακη το ζητανει προφανως για να δουν αν υπαρχει εγκυμοσυνη. Εαν υπαρχει δεν πας καν για αθληματα. Επισης μεσω των ουρων που δινεις τις πρωτες ημερες κανουν εκ νεου εξεταση εκτος των ουσιων για να δουν αν υπαρχει εγκυμοσυνη
μετα την πρόσληψή και ακόμα Και πριν Την ορκωμοσία δηλαδή στο κέντρο δικαιούτο κανονικά άδεια μετά τον 5ο νομίζω μήνα Και σε περίπτωση επ απειλούμενης και πιο νωρίς
Νομιζω αυτο αλλαξε. Τουλαχιστον μεχρι προτινος ισχυε οτι τις ρωτες μερες αν εισαι εγκυος φευγεις εφοσον δενε χεις ορκιστει και τη θεση σου παιρνει επιλαχων
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
mvp έγραψε:Νομιζω αυτο αλλαξε. Τουλαχιστον μεχρι προτινος ισχυε οτι τις ρωτες μερες αν εισαι εγκυος φευγεις εφοσον δενε χεις ορκιστει και τη θεση σου παιρνει επιλαχων
ΛΣ-ΠΣ-ΕΛ. ΑΣ όχι στρατό Ισχύει ότι έγραψα αν κάτι έχει αλλάξει τον τελευταίο χρόνο δεν το γνωρίζω
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Τι 300 σύνταξη ρε. Σε λίγο θα μας πείτε οτι πεινάνε κιολας οι εποπ! Τα golfakia δινουν κ παίρνουν για χαλαρώστε
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Politis1994 έγραψε:Τι 300 σύνταξη ρε. Σε λίγο θα μας πείτε οτι πεινάνε κιολας οι εποπ! Τα golfakia δινουν κ παίρνουν για χαλαρώστε
Αστο εσύ είσαι χ@ζος ; Μίλησα ξεκάθαρα για μειωμένη, για πες μας ρε λογιστή πόσο είναι η μειωμένη ενός στρατιωτικού ΕΠΟΠ, επίσης τα golfakia δίνουν κ παίρνουν Όπως λες δεν είναι και κανα super car, ένα αμάξι βαριά μέχρι 25000$ με 72 δόσεις Δεν νομίζω να είναι και κατόρθωμα
Και θα πω και κάτι που το έχω ξαναπεί ο ιδιωτικός τομέας είναι πολύ καλύτερος απο τον στρατό κιαι επειδή κάτι ύπνοι θα την πετάξουν όταν λέμε ιδιωτικός δεν μιλάμε για ντελιβερι η service η μπουφε στην ταβέρνα Ο Μάκης ή σεζον που πίνουν το αίμα Των εργαζόμενων Ούτε για Τον βενζινά της γειτονιάς ή εταιριούλες κατσαπλάδιων αλλά μιλάμε για σοβαρές εταιρείες που μπαίνεις με πτυχίο ΑΕΙ -ΤΕΙ με ξένες γλώσσες όχι απλά πιστοποίηση και δουλεύεις στο αντικείμενο των σπουδών σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 29, 2022 6:03 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Έχεις δίκιο φίλε όσοι μπήκαν πήραν Lamborghini,R8 και Ferrari.Politis1994 έγραψε:Τι 300 σύνταξη ρε. Σε λίγο θα μας πείτε οτι πεινάνε κιολας οι εποπ! Τα golfakia δινουν κ παίρνουν για χαλαρώστε
Οι εποπ δεν παιρνουν εφαπαξ;
Re pate kala re δεν χρειάζεται να έχεις τέτοια στάση και να αποκαλείς κάποιον χαζό εδώ μέσα ο καθένας λέει τον γνώμη του δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να αρπαζεσαι με κανέναν επειδή δεν συμφωνεί με αυτά που λες εσύ. Όπως εσύ έχεις την απόψη σου έτσι και όλοι οι υπόλοιποι. Παρακολουθω το φόρουμ και το μόνο που βλέπω είναι να έχεις άποψη για όλα και να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα αυτό δεν χρειάζεται να το δείχνεις σε όλους τους υπόλοιπους εδώ. Χαλάρωσε λίγο τη στάση σου και μην έχεις τέτοια συμπεριφορά γιατί αν μπεις στρατό θα περάσεις άσχημα με τον τρόπο σου
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
mvp έγραψε:Οι εποπ δεν παιρνουν εφαπαξ;
Πλέον τα στελέχη Ακόμα και σχολής το εφάπαξ που παίρνουν είναι πολύ μικρό στην ουσία παίρνεις πίσω τις εισφορές τους στο ΜΤΣ και κάτι λίγα παραπάνω, το ΜΤΣ είναι μετοχικό ταμείο του στρατού στο όποιο ανήκουν και αστυνομικοί και πρώην χωροφύλακες (ΜΤΑ για ΠΑ, και ΜΤΝ Για ΠΝ) κάθε στέλεχος Καθίσταστε μέτοχος στο αντίστοιχο ταμείο και καταβάλει κάποιες εισφορές μηνιαίως, κάθε φορά που βγαίνει κάποιος μέτοχος στην Σύνταξη αντλούν απο εκεί κατατεθειμένα κεφάλαια και του τα δίνουν τα όποια είναι οι εισφορές του + μία προσαύξηση σαν τόκος, οι εισφορές τώρα και το ύψος του εφάπαξ είναι ανάλογες του βαθμού και των ετών που καταβάλλονται αυτές δηλαδή πχ ο εποπ στρ καταβάλει μηνιαία όσο είναι ΣΤΡ 10 ευρω ενω ο Ανθλγος 70 ευρώ και Ο στρατηγός 150
Αυτά δεν είναι λεφτά του προϋπολογισμού του κράτους, είναι λεφτά ενως ταμείου που συντηρείτε απο αυτούς αν ξαφνικά βγουν μαζικά 1000 άτομα στην σύνταξη το ταμείο δεν θα μπορέσει να τους κάλυψη άμεσα αλλά σε βάθος ακόμα και 10 ετίας το ίδιο συμβαίνει και μετα ταμεία άλλων επαγγελματιών όπως με το ταυφε
τώρα για τους εποπ αλλά και για όλος όσους δεν έχουν συμπληρώσει τα συντάξιμα και φύγουν θα πάρουν απλά τις εισφορές τους πίσω κάτι δηλαδή σαν να καταθέταν λεφτά στην τράπεζα για 20 χρόνια
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
nikolpat έγραψε:Re pate kala re δεν χρειάζεται να έχεις τέτοια στάση και να αποκαλείς κάποιον χαζό εδώ μέσα ο καθένας λέει τον γνώμη του δεν χρειάζεται να κάθεσαι και να αρπαζεσαι με κανέναν επειδή δεν συμφωνεί με αυτά που λες εσύ. Όπως εσύ έχεις την απόψη σου έτσι και όλοι οι υπόλοιποι. Παρακολουθω το φόρουμ και το μόνο που βλέπω είναι να έχεις άποψη για όλα και να νομίζεις ότι ξέρεις τα πάντα αυτό δεν χρειάζεται να το δείχνεις σε όλους τους υπόλοιπους εδώ. Χαλάρωσε λίγο τη στάση σου και μην έχεις τέτοια συμπεριφορά γιατί αν μπεις στρατό θα περάσεις άσχημα με τον τρόπο σου
Ακου τον αποκαλώ χαζό λάθος αλλά γιατί απο την μία μιλάμε για Μειωμένη σύνταξη και δυσκολίες και απο την άλλη μου λέει ότι επειδή βλέπει τους εποπ να αγοράζουν γκολφ είναι οικονομημένοι, επειδή παίρνουν ένα αμάξι μέχρι 25000 βαριά στην πλειοψηφία με δόσεις, δεν τον είπα χ@ζο επειδή δεν συμφωνώ με την άποψη του αλλά γιατί Το παράδειγμά του ήταν πατάτα, φυσικά και ε΄γω έχω πει βλακείες εδώ και το έχω παραδεχτεί.
Δεν νομίζω ότι τα ξέρω όλα γιατί δεν τα ξέρω, αλλά Αφού παρακολουθείς το φορουμ θα έχεις δει ότι όταν κάτι είναι άποψη μου λέω πάντα και όταν κάτι λέω το όποιο στηρίζετε κάπου πάντα λέω βάση του ταδε φεκ ή βάση της προκήρυξης, επίσης το φόρουμ είναι για να λέμε αυτά που ξέρουμε, εγώ τυγχάνει να ξέρω 10 πράγματα και θα τα πω εσύ άλλα 10 και τα λες αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, δηλαδή επειδή τυχαίνει να ξέρω και 10 παραπάνω απο κάποιον άλλο επειδή το έχω ψάξει, αυτό σημαίνει Επειδή εσύ θίγεσαι μα αυτός είναι ό σκοπός του φορουμ δηλαδή αν πάω να Γράψω σε φόρουμ για ηλεκτρολόγους και ρωτάω πράγματα και κάποιος σαφώς ξέρεις παραπάνω απο εμένα θα πρέπει να μην το λέει;
Να σου πω ότι Έχω περάσει απο τον στρατό έστω σαν δόκιμος με την ίδια στάση που εσένα σε ενοχλεί και ακόμα έχω φίλους και Στρατιώτες σειρές και μόνιμους ΕΠΟΠ και μάλιστα με έναν ετοιμάζουμε και κουμπαριά όποτε μην αγχώνεσαι για μένα μια χαρά θα επιβιώσω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 29, 2022 7:06 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 15
Ναι παιρνουμ εφαπαξ 35000 ευρω και.Και μάλιστα έχουν και παροχες ο αστυνομικός και ο πυροσβεστης πληρωνουν το φαγητό τους στις υπηρεσίες αυτοι τρώνε αμουτσι.
Τωρα αν ο ρε πάτε καλα εχει σπουδασει στο αντικείμενο του πχ νασα η οτιδήποτε ας πάει εκει τι δουλειά έχει εδώ στο νήμα; Ενας απλος εποπ παει να γίνει;
Εγω λεω να παιρνουν και το κεα οι εποπ!
Τωρα αν ο ρε πάτε καλα εχει σπουδασει στο αντικείμενο του πχ νασα η οτιδήποτε ας πάει εκει τι δουλειά έχει εδώ στο νήμα; Ενας απλος εποπ παει να γίνει;
Εγω λεω να παιρνουν και το κεα οι εποπ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες