Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Navy έγραψε:Ν αναφερθώ στους ΟΒΑ και πιο συγκεκριμένα στο ΠΝ που γνωρίζω. Υπαρχουν παιδια με όρεξη για δουλειά και τεχνογνωσία μετά από τόση δουλειά που έχουν ρίξει κι αντί να τα κρατήσουν, έρχεται ένα ECDL βλέπε περσινη αστοχία και τα εκμηδενιζει. Προαπαιτουμενο περσι για σωληνουργο το ECDL, πες μου εσυ ρε φίλε το χρειάζεσαι για να κάνεις συγκόλληση στο Ναύσταθμο η στο καράβι; Μετα απορούμε γιατι δεν υπήρχε πληρωση θέσεων στο ΠΝ. Πάμε τώρα για τις πανελληνιες που ανέφερες. Μπορεί να είχαμε την ατυχία ναμην περασουμε αλλά πιστεψε με ενα παιδι που βγαίνει απ την σχολή βάσει αξιώματος ειναι ανώτερος αλλά ένας ΟΒΑ η ΕΠΟΠ πολλες φορες εχει μεγαλυτερη τεχνογνωσία εμπειρικά. Και αναφέρομαι βιωματικα. Στην Αμερική φίλε μου, σου πληρώνουν μέχρι και τα διδακτρα για να μπορέσεις να παρακολουθησεις πανεπιστημιακα μαθήματα, αν βγαίνουν τρελοί η όχι αυτό αφορά την κουλτουρα τους, γνώμη μου. Εγώ προσωπικα φίλε μου, αγαπάω την πατριδα και εν έτη 2022 κάποια πραγματα πρεπει να βελτιώθουν, επιτέλους!

Εν έτη 2021-2022 σε έναν Νατοικό στρατό το ECDL και τα αντίστοιχα, Τα αγγλικά σε επίπεδο β2 Θα Έπρεπε να είναι προαπαιτούμενα Και να μην βαθμολογούνται αλλά για θέσεις με Λύκειο πάντα είτε ΑΣΕΠ είτε στρατό Όπως και στο λιμενικό παλιά που υπήρχε ελάχιστος βαθμός απολυτηρίου το 12

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 9:03 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Navy »

re pate kala re έγραψε:Εν έτη 2021-2022 σε έναν Νατοικό στρατό το ECDL και τα αντίστοιχα, Τα αγγλικά σε επίπεδο β2 Θα Έπρεπε να είναι προαπαιτούμενα Και να μην βαθμολογούνται αλλά για θέσεις με Λύκειο πάντα είτε ΑΣΕΠ είτε στρατό Όπως και στο λιμενικό παλιά που υπήρχε ελάχιστος βαθμός απολυτηρίου το 12

Αναφερόμαστε στις αστοχίες που έγιναν και δυστυχώς συνεχίζουν να γίνονται. Αναφορικά με το ECDL πιστοποιεί τις βασικές γνώσεις στους υπολογιστές. Υπάρχει άνθρωπος των ηλικιών που απευθυνεται η προκυρηξη που να μην κατέχει τα βασικα, το Κινητό έχει γίνει προεκαση του χεριού, ρε πατε καλα ρε; Προαπαιτουμενο, εν μέσω lock down, ρε πατε καλα ρε; Τα παντα ήταν κλειστά, το 70 τοις εκατό έμεινε εκτός, περσι. Θα συμφωνήσω Μαζί σου ότι χρειάζεται η πιστοποιηση, τρέξαμε όλοι την βγάλαμε και φέτος που δεν εχουμε lοck down δεν είναι προαπαιτουμενο. Συμπληρωσαμε εγκαίρως την αίτηση και έδωσαν δυο μήνες έξτρα παραταση, ΧΩΡΙΣ καμια προειδοποιηση, χάσαμε μόρια ενώ θα μαζευαμε κάτι παραπάνω και μετά μιλάμε για ΝΑΤΟΙΚΟ επαγγελματικό στρατό, ρε πατε καλα ρε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 9:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

EΝα ECDL βγαίνει άμεσα το ίδιο άμεσα με το προφισενσι και απο το σπίτι σου, ναι από τον ΑΣΕΠ μέχρι τον στρατό ζητάνε πιστοποίηση η πιστοποίηση δεν είναι βασικές γνώσεις μόνο ανοίγω κλείνω το Pc, επίσης Σήμερα λίγο πολύ όλοι ξέρουμε αγγλικά αρα δεν χεριάζετε η πιστοποίηση των αγγλικών σωστά; Αναφέρθηκες στους ΟΒΑ, Γιατί ο ΟΒΑ Που είναι στο ναυτικό 1-2-3 χρόνια να Μην επένδυση να βγάλει μια πιστοποίηση η όποια πλέον κοστίζει ελάχιστα, ξέρω πολλούς που πέρυσι μια χαρά προλάβανε Και πιστοποίησαν την γνώση τους σε αγγλικά και υπολογιστές ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΑΤΟΣ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, Και να ι μιλάμε για νατοικό στρατό την στιγμή που νέοι εποπ και παλιοί και νέοι ΟΒΑ συμμετέχουν σε αποστολές με νατοικές δυνάμεις με τα καράβια πχ operation irini

Ενημερωτικά σε κανέναν διαγωνισμό που δίνετε παράταση δεν δίνετε το δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης δες τον ΑΣΕΠ, συμπληρωματική δήλωση δίνετε μόνο σε περίπτωση που ο ΑΣΕΠ μετρήσει ένα νέο πτυχίο ξένης γλώσσας η πτυχίο ξένης σχολής Που δεν το μέτραγε μέχρι την έκδοση της προκήρυξης

Και τέλος το θέμα πέρσι με τα ECDL και τα αντίστοιχα είναι θέμα επιλογής δικής σου να μην το βγάλεις απο την στιγμή που στοχεύεις δημόσιο, εκτός και αν είχες την εντύπωση ότι επειδή κάποιος είναι οβα έχει απευθείας εισιτήριο για μονιμοποίηση

Επίσης υποχρεωτικό θα έπρεπε να είναι το πολιτικό δίπλωμα Γ η Δ η Στους οδηγούς, το δίπλωμα ταχυπλόου στα πληρώματα σκαφών το δίπλωμα Δ στους οδηγούς αρματοφορέα , και το δίπλωμα Β σε όποια ειδικότητα υπάρχει στο καθηκοντολόγιο της η οδήγηση αυτοκίνητου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Πέμ Απρ 28, 2022 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Str vpv αν θεωρεις πολυ καλα τα λεφτα ενος εποπ ανωτερας εκπαιδευσης, ενος τεχνολογικης παω πασο
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

re pate kala re έγραψε:

EΝα ECDL βγαίνει άμεσα το ίδιο άμεσα με το προφισενσι και απο το σπίτι σου, ναι από τον ΑΣΕΠ μέχρι τον στρατό ζητάνε πιστοποίηση η πιστοποίηση δεν είναι βασικές γνώσεις μόνο ανοίγω κλείνω το Pc, επίσης Σήμερα λίγο πολύ όλοι ξέρουμε αγγλικά αρα δεν χεριάζετε η πιστοποίηση των αγγλικών σωστά; Αναφέρθηκες στους ΟΒΑ, Γιατί ο ΟΒΑ Που είναι στο ναυτικό 1-2-3 χρόνια να Μην επένδυση να βγάλει μια πιστοποίηση η όποια πλέον κοστίζει ελάχιστα, ξέρω πολλούς που πέρυσι μια χαρά προλάβανε Και πιστοποίησαν την γνώση τους σε αγγλικά και υπολογιστές ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΚΟΑΤΟΣ 400 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, Και να ι μιλάμε για νατοικό στρατό την στιγμή που νέοι εποπ και παλιοί και νέοι ΟΒΑ συμμετέχουν σε αποστολές με νατοικές δυνάμεις με τα καράβια πχ operation irini

Ενημερωτικά σε κανέναν διαγωνισμό που δίνετε παράταση δεν δίνετε το δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης δες τον ΑΣΕΠ, συμπληρωματική δήλωση δίνετε μόνο σε περίπτωση που ο ΑΣΕΠ μετρήσει ένα νέο πτυχίο ξένης γλώσσας η πτυχίο ξένης σχολής Που δεν το μέτραγε μέχρι την έκδοση της προκήρυξης

Και τέλος το θέμα πέρσι με τα ECDL και τα αντίστοιχα είναι θέμα επιλογής δικής σου να μην το βγάλεις απο την στιγμή που στοχεύεις δημόσιο, εκτός και αν είχες την εντύπωση ότι επειδή κάποιος είναι οβα έχει απευθείας εισιτήριο για μονιμοποίηση

Επίσης υποχρεωτικό θα έπρεπε να είναι το πολιτικό δίπλωμα Γ η Δ η Στους οδηγούς, το δίπλωμα ταχυπλόου στα πληρώματα σκαφών το δίπλωμα Δ στους οδηγούς αρματοφορέα, και το δίπλωμα Β σε όποια ειδικότητα υπάρχει στο καθηκοντολόγιο της η οδήγηση αυτοκίνητου

Παρερμηνευσες φίλε, να σου υπενθυμίσω ότι α) δεν τίθεται θέμα επιλογής να εκδώσεις πιστοποιηση με lock down στην Αθηνα. β) σε καμία των περιπτώσεων αν δεν πληροις προυποθεσεις δεν μονιμοποιησαι, ας είσαι ΟΒΑ, και γ) ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Δεν δίνεται το δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης σε προκήρυξη.

Leten
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Leten »

Καλησπέρα μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση αλλά εγώ θα ρωτήσω να μου φύγει ο καημός εγώ που έχω την ειδικότητα τυφεκιοφορος και δήλωσα ελεύθερος σκοπευτής χάνω τα μόρια της προϋπηρεσίας σωστά;
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Leten έγραψε:Καλησπέρα μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση αλλά εγώ θα ρωτήσω να μου φύγει ο καημός εγώ που έχω την ειδικότητα τυφεκιοφορος και δήλωσα ελεύθερος σκοπευτής χάνω τα μόρια της προϋπηρεσίας σωστά;

Δεν νομιζω να υπάρχει ειδικότητα που να παιρνει μορια ένας ΤΦ

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

HYPOTONIC έγραψε:Str vpv αν θεωρεις πολυ καλα τα λεφτα ενος εποπ ανωτερας εκπαιδευσης, ενος τεχνολογικης παω πασο

Διάβαζε τι γράφω!

Είπα σχετικα καλά! Και είπα οτι δεν γίνεται ένας ΕΠΟΠ να παιρνει περισσότερα απο εναν της σχολής.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Leten έγραψε:Καλησπέρα μπορεί να είναι και λίγο χαζή η ερώτηση αλλά εγώ θα ρωτήσω να μου φύγει ο καημός εγώ που έχω την ειδικότητα τυφεκιοφορος και δήλωσα ελεύθερος σκοπευτής χάνω τα μόρια της προϋπηρεσίας σωστά;
Μορια προυπηρεσιας παιρνεις μονο στην ειδικοτητα χειριστης ελαφρυ οπλισμου που αν δεν Κανω λαθος φετος δεν υπαρχει

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Politis1994 »

Όποιος δεν του φτανουν τα λεφτα του εποπ να δουλέψει εξω στον ιδιωτικο αν του αρέσει! Με την εκμετάλλευση και το γαμη. Άδειες εχουν φαγητό έχουν τζαμπα στις υπηρεσίες, στορυ στο ινστα κανουν, προορη συνταξη εχουν τι άλλο θέλουν. Ακομα και στην πυροσβεστική και αστυνομία μονοι πληρώνουμε το φαγητό έλεος πια. Προαριστα εχεται 2 μηνες άδεια το χρονο. Όποιος δεν θέλει εχει μπαρ η Ελλάδα οικοδομες, ντελιβερι και σύνταξη στο τάφο
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Navy έγραψε:Παρερμηνευσες φίλε, να σου υπενθυμίσω ότι α) δεν τίθεται θέμα επιλογής να εκδώσεις πιστοποιηση με lock down στην Αθηνα.β) σε καμία των περιπτώσεων αν δεν πληροις προυποθεσεις δεν μονιμοποιησαι, ας είσαι ΟΒΑ, και γ) ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Δεν δίνεται το δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης σε προκήρυξη.

1. Επιλογή σου είναι όταν είσαι ΟΒΑ 2-3 χρόνια να μην επενδύσεις σε κάποια προσόντα που ίσως σε βοηθήσουν αργότερα

2. Εν μέσω λοκ νταουν είναι δύσκολο συμφωνώ ΟΧΙ όμως ακατόρθωτο οι πιστοποιήσεις Η/Υ τύπου ECDL απο πριν το lock down βγαίνανε και εξ αποστάσεως, επί λοκ νταουν ακόμα περισσότερες ακόμα και C2 υπάρχουν άτομα που τα πτυχία τους πέρυσι είχαν ημερομηνία έκδοσης μετά την δημοσίευση της προκηρύξεις

3. Οι μόνοι πού έχουν Δικαίωμα Να φωνάζουν είναι όσοι έχουν κάνει αίτηση στον ΕΟΠΠΕΠ για Πιστοποίηση και περιμένουν 2-3-4 χρόνια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Απρ 28, 2022 2:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Politis1994 έγραψε:Όποιος δεν του φτανουν τα λεφτα του εποπ να δουλέψει εξω στον ιδιωτικο αν του αρέσει! Με την εκμετάλλευση και το γαμη. Άδειες εχουν φαγητό έχουν τζαμπα στις υπηρεσίες, στορυ στο ινστα κανουν, προορη συνταξη εχουν τι άλλο θέλουν. Ακομα και στην πυροσβεστική και αστυνομία μονοι πληρώνουμε το φαγητό έλεος πια. Προαριστα εχεται 2 μηνες άδεια το χρονο. Όποιος δεν θέλει εχει μπαρ η Ελλάδα οικοδομες, ντελιβερι και σύνταξη στο τάφο

Πρόωρη σύνταξη ένας στρατιωτικός έπαιρνε Κάποτε όπως και οι αστυνομικοί που ανήκουν στο ΜΤς, επειδή εκτίθεσαι σε συμβουλεύω πριν μπεις να γράψεις διάβασε Τι ισχύει με το συνταξιοδοτικό

Άβαταρ μέλους
v.p
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από v.p »

Εχει καποιος καλη αποψη για εποπ ναυτικου καθως για να παρεις καλη ειδηκοτητα στον στρατο και στην αεροπορια Ειναι πολυ δυσκολο. Ξερω οτι ειναι μεγαλο το κομπλεξ τους με τον βαθμο ειδικα μεσα στο καραβι.
Άβαταρ μέλους
v.p
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από v.p »

Επισης αν εχω κανει την βασικη εκπαιδευση στην θητεια στον στρατο θα πρεπει να την ξαναπερασω στο ναυτικο;
Navy
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Navy »

re pate kala re έγραψε:
Navy έγραψε:Παρερμηνευσες φίλε, να σου υπενθυμίσω ότι α) δεν τίθεται θέμα επιλογής να εκδώσεις πιστοποιηση με lock down στην Αθηνα.β) σε καμία των περιπτώσεων αν δεν πληροις προυποθεσεις δεν μονιμοποιησαι, ας είσαι ΟΒΑ, και γ) ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ Δεν δίνεται το δικαίωμα συμπληρωματικής δήλωσης σε προκήρυξη.

1. Επιλογή σου είναι όταν είσαι ΟΒΑ 2-3 χρόνια να μην επενδύσεις σε κάποια προσόντα που ίσως σε βοηθήσουν αργότερα

2. Εν μέσω λοκ νταουν είναι δύσκολο συμφωνώ ΟΧΙ όμως ακατόρθωτο οι πιστοποιήσεις Η/Υ τύπου ECDL απο πριν το lock down βγαίνανε και εξ αποστάσεως, επί λοκ νταουν ακόμα περισσότερες ακόμα και C2 υπάρχουν άτομα που τα πτυχία τους πέρυσι είχαν ημερομηνία έκδοσης μετά την δημοσίευση της προκηρύξεις

3. Οι μόνοι πού έχουν Δικαίωμα Να φωνάζουν είναι όσοι έχουν κάνει αίτηση στον ΕΟΠΠΕΠ για Πιστοποίηση και περιμένουν 2-3-4 χρόνια

Ρε πατε καλα ρε, είτε ΟΒΑ είτε όχι, κάθε προσόν που λαμβάνεις είναι στα υπέρ. Επέτρεψε μου να σ αμφισβητήσω στο κομμάτι της εκπαίδευσης, φίλε μου. Δεν ξέρω αν εισαι από επαρχία. Αλλά στην Αθήνα ΤΑ ΠΑΝΤΑ ήταν κλειστά. Αν υπηρχε Τροπος φιλε, πιστευεις οτι θα έμενε εκτός αιτήσεων στο ΠΝ το 70τοις εκατό των αιτήσεων. Ας ξανασυστηθουμε λοιπον, ανήκω στη μερίδα των ανθρώπων που έχω κάνει αίτηση στον ΕΟΠΠΕΠ όχι για μια αλλά για δυο ειδικότητες πανω απο χρόνο κι ακόμα περιμενω. Προκηρυξη για ΕΠΟΠ είχαν να βγάλουν δεκαετία μια και στην προηγουμενη κυβέρνηση δεν υπηρχαν θαλάσσια συνορα. Το να επισημαινουμε όμως αστοχίες προς γνώση και συμμόρφωση μόνο καλό κανουν. Καλη σου επιτυχία φίλε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες