Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Fanis644 έγραψε:Στα αγγλικά γτ εσείς έχετε 3 κ 4 σελίδες; Εγώ το έχω σε μια σελίδα το πτυχίο μετάφρασμενο κ επικηρωμενο. Χρειαζετε ν στηλουμε και το κανονικό πτυχίο στα αγγλικά που είναι ή και ξεχωριστά τν επικύρωση ή κάτι άλλο;

Εγω προσωπικά το εχω σε 2

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Fanis644 έγραψε:Στα αγγλικά γτ εσείς έχετε 3 κ 4 σελίδες; Εγώ το έχω σε μια σελίδα το πτυχίο μετάφρασμενο κ επικηρωμενο. Χρειαζετε ν στηλουμε και το κανονικό πτυχίο στα αγγλικά που είναι ή και ξεχωριστά τν επικύρωση ή κάτι άλλο;
Στην πρωτη σελιδα εχω φωτοτυπια το πτυχιο αγγλικων στην δευτερη την μεταφραση του στα ελληνικα και στην τριτη την επικυρωση του απο το δικηγορικο συλλογο

Fanis644
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Fanis644 »

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εμένα είναι σε μια σελίδα μεταφρασμένο και επικυρωμενο μαζί. Δεν ξέρω αν χρειάζετε και το πρωτοτυπο σε φωτοτυπία, απλα επειδή είναι στα αγγλικά γιαυτό δεν τ έβαλα.
tethoras355
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από tethoras355 »

anonymous19970 έγραψε:τι να σου πω φιλε δεν ξερω εγω που μπαινω απο υπολογιστη σε opera browser δεν τα κανει ληψη μονο τα βλεπεις. Εκανα αυτο που ειπα πανω παντως και ολα μια χαρα μολις εκανα και οριστικη. ΣΞ εχουν γινει 6300 αιτησεις

τελικά είναι θέμα browser. Απο μοζιλα που την εκανα τα κατεβαζε και δεξια το εμφανιζε λευκο αλλα τα αρχεια ηταν οκ. Απο χρομ που δοκιμασα τωρα με αλλους κωδικους κανει προεπισκοπηση κανονικα και δεν τα κατεβαζει.

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 145

Δημοσίευση από anonymous19970 »

Fanis644 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Εμένα είναι σε μια σελίδα μεταφρασμένο και επικυρωμενο μαζί. Δεν ξέρω αν χρειάζετε και το πρωτοτυπο σε φωτοτυπία, απλα επειδή είναι στα αγγλικά γιαυτό δεν τ έβαλα.
Εγω πιστευω οτι πρεπει να στειλεις και το πτυχιο στα αγγλικα γιατι ετσι βλεπουν ποιο τιτλο εχεις και αν ειναι αποδεκτος απο τον ασεπ, γιατι και στον ασεπ που γραφει ποια πτυχια αναγνωριζονται και σε ποια κλιμακα γνωσης (β2/γ1/γ2) ολα ειναι στα αγγλικα

Fanis644
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Anonymous σε ευχαριστώ. Θ το βάλω και το πτυχίο καλητερα.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Εμενα μια σελίδα ηταν το απολυτήριοΔεν είναι τοσο αξιόπιστοι στο γες. Για καλο και για κακο τους εστειλα στο μειλ το απολυτήριο. Αν δεν το παρουν θα ειναι μεγαλη απατεωνια.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Epson89 έγραψε:Μια σημείωση παιδιά για όσους δεν ξέρουν και θέλουν να μάθουν. Τα πτυχία και γενικά όλα τα χαρτιά δεν πιάνουν σε όλους γιατί κάθε ειδικότητα διαφέρει. Πχ στην ειδικότητα που έβαλα εγώ δεν μου μετράει, ούτε το πτυχίο γιατί δεν είναι σχετικό με την ειδικότητα, ούτε το ecdl, ούτε την προεδρική φρουρά που έκανα σαν θητεία, ούτε τη συστατική επιστολή από τον ΠτΔ. Το μόνο που θα πιάσει είναι τα μόρια σαν οβα που έχω, απολυτήριο, δίπλωμα αυτοκινήτου. Μεγάλη προσοχή παιδιά γιατί κάποιοι μπορεί να την πατήσουν!

H Συστατική επιστολή από τον πρόεδρο της δημοκρατίας δεν μετράει πουθενά για πρόσληψη (ΕΛ. ΑΣ - ΠΣ - ΛΣ - Ένοπλες δυνάμεις- ΑΣΕΠ) παρά μόνο σε κανά μεταπτυχιακό η προεδρική μετράει για πρόσληψη στην ΕΛ. ΑΣ στο ΠΣ στο ΛΣ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Παρ Απρ 22, 2022 12:59 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Voula@5 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά, μήπως γνωρίζει κανείς εάν το χαρτί της ικανότητας από τις ΠΚΕ των σωμάτων ασφαλείας, κάνει και για τις ΠΚΕ των ΕΠΟΠ

Όχι δεν μετράει περνάς πάλι ΠΚΕ και δίνεις πάλι αθλήματα διαφορετικός θεσμός διαφορετικά αθλήματα Διαφορετική διαδικασία

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Cerberus έγραψε:Πως θα ενημερωθουμε απο εδω και περα για τα αθληματα πχ και τις υγειονομικες εξετασεις;

Διάβασε την προκήρυξη

HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

cerberus εχει δρομο ακομη, πρωτα καταλληλοι και μη, επειτα επιτυχοντες και επιλαχοντες και μετα αθληματα
Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από lakis69 »

Πριν λίγο έκανα την αίτηση κ γω με επιτυχία λέει.Πάνω πάνω έχει ένα αριθμό 22106600

Αυτός είναι ο αύξων αριθμός των αιτήσεων;

Ευχαριστώ

Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
Fanis644
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Έχω κάνει την αίτηση για ΑΣ και στο χαρτι που εκτύπωσα στο οπλο-σωμα λέει ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΣ. Ξέρεις κανείς γιατί το βγάλε αυτό κ δεν έβγαλε αεροπορία στρατού; Ο ΑΚ είναι αυτός τις ΑΣ που δήλωσα.
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Epson89 »

Επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να πεις, αλλά έπιασα το νόημα να σε ενημερώσω ότι σε προηγούμενη στην περσινή προκήρυξή εποπ αλλά και στις αστυνομίας πριν 2 χρόνια μέτρησε κανονικά και η συστατική αλλά και η θητεία στην προεδρική φρουρά. Είναι ανάλογα την ειδικότητα. Βέβαια στο Στρατό πιάνει 100 μόρια και στην Αστυνομία 500!
OTI NA NE
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από OTI NA NE »

lakis69 έγραψε:Πριν λίγο έκανα την αίτηση κ γω με επιτυχία λέει.Πάνω πάνω έχει ένα αριθμό 22106600

Αυτός είναι ο αύξων αριθμός των αιτήσεων;

Ευχαριστώ

Καλημερα. Απο οτι ειδα και στη δικια μου αιτηση το (2210) πρεπει να το εχουμε ολοι. Τα τεσσερα τελευταια ψηφια μαλλον ειναι το ποσες αιτησεις εχουν γινει μεχρι τωρα ! Χωρις αυτο που λεω να ειναι σιγουρο βεβαια. Το συμπερενω απο τον δικο μου αριθμο που εχω στην αιτηση μου (2210-24@@) που την εκανα στις 11-4-2022. Μεχρι σημερα απο την δικια μου μεχρι και την δικια σου εχουν γινει πανω απο 4500 αιτησεις. Αν τελικα ειναι αυτος ο αυξων αριθμος των αιτησεων!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες