Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

Την έκανε φίλος μου πριν 3 ώρες ήταν 4077
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

FJohn έγραψε:Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, τι αλλη ειδικότητα προτεινετε για μηχανικό; Ήμουν σκαπανέας... Γνωρίζετε ποσο διαρκεί η εκπαίδευση στις ειδικότητες και για ποιες μονάδες θέλουν πρωσοπικό;

Για μηχανικό πολύ καλή ειδικότητα είναι πλήρωμα σκάφους, η εκπαίδευση γίνετε στο ΚΕΕΔ από φίλο που μπήκε μου είπε πολύ κομπλέ εκπαίδευση επίσης πολύ καλή είναι ο χειρίστης Μηχανήματων η οποία ειδικότητα ακόμα Και αν μετά δεν γουστάρεις Και φύγεις εννοείτε μπορείς Να εργαστείς Άνετα έξω, τώρα για το ποια μονάδα θα Ζητήσει προσωπικό αυτά είναι υπηρεσιακά θέματα που δεν τα γνωρίζει κανένας και συνεχώς αλλάζουν οι ανάγκες των μονάδων , η εκπαίδευση στις ειδικότητες μπορεί να είναι από μερικές εβδομάδες μέχρι και 2 χρόνια σε κάποιες

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

whitewolf95 έγραψε:Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση αν γνωριζετε στην ειδικοτητηα Μηχανοσυνθετης Α/Φ Α/Σ δεν εχει τον τιτλο πτυχιου μου απο ΕΠΑΛ Ψυκτικων εγκαταστασεων και κατασκευων (εχει παρομοιο τιτιλο) Τεχνιτης Ψυξης αερισμου και κλιματισμου, αν καταθεσω το πτυχιο θα ληφθει υποψιν ως αλλος ισοτιμος και αντιστοιχος τιτλος δευτεροβαθμιας που γραφει η οχι;

Ευχαριστω εκ των προτερων και καλη επιτυχια σε ολους τους υποψηφιους

Θα πας στο επαλ που αποφοίτησες και Θα τους πει να σου Δώσουν μια βεβαίωση ότι είναι αντίστοιχο

nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από nikoletamaria »

Εγω που την εκανα 10/4 εχω 2210**** (8 ψηφια). λεει καπου αλλου ποια σειρα αιτησης ειναι ;
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ideal »

Παιδιά με ρωτάει ένας φίλος μου ότι όταν έβαλε ημερομηνία γέννησης του άνοιγε ημερολόγιο και την επιλεγε. Την έβαλα κανονικά και όταν πάτησε επόμενη σελίδα αντί για 10-10-98 στην εκτύπωση της οριστικής αίτησης τ εμφάνισε 01-10-98. Αν πάρει τηλέφωνα στο helpdesk θα του βρούνε λύση ή είναι ακυρωμενος;
nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

Τα 4 τελευταία
HYPOTONIC
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 37

Δημοσίευση από HYPOTONIC »

Ο αριθμος των αιτησεων δεν παιζει τοσο ρολο οσο το τι μορια θα εχουν αυτοι που εχουν κανει
Efthimisss99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Efthimisss99 »

Παιδια τι πιστεύετε αν εχεις τατουάζ μανίκι θα σε κόψουν η υπαρχει περιπτωση και να σε περάσουν τι εχει ακουσει απο γνωστούς κλπ
FJohn
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από FJohn »

Σε ευχαριστώ πολυ! Ποσο διήρκησε η εκπαίδευση του φίλου σου που ηταν πλήρωμα; Για χειρηστες ξερω 6 μηνες, για σκαπανείς δεν γνωρίζω!
nenos111
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nenos111 »

ideal έγραψε:Παιδιά με ρωτάει ένας φίλος μου ότι όταν έβαλε ημερομηνία γέννησης του άνοιγε ημερολόγιο και την επιλεγε. Την έβαλα κανονικά και όταν πάτησε επόμενη σελίδα αντί για 10-10-98 στην εκτύπωση της οριστικής αίτησης τ εμφάνισε 01-10-98. Αν πάρει τηλέφωνα στο helpdesk θα του βρούνε λύση ή είναι ακυρωμενος;
Η ηλικία που εμφανίζεται είναι η στρατολογική. Ο στρατός υπολογίζει για όλους ως Ημέρα Γέννησης Την 1η Ιανουαρίου του έτους που έχουμε γεννηθεί ανεξάρτητα από την ημερομηνία που γραφεί η ταυτότητα μας.

nenos111
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από nenos111 »

Andreas14395 έγραψε:Καλησπέρα, στην θητεία μου ήμουν τυφεκιοφόρος πεζικαριος ΔΟΚΙΜΟς, φέτος αυτή η ειδικότητα δεν υπάρχει γνωρίζει κανείς να μου πει τι μόρια παίρνω ως ΔΟΚΙΜΟΣ ;
Μήνες θητείας Χ 10

nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Απαγορευοντε τα τατουαζ, ποσο μαλλον σε εμφανη σημεια
nikoletamaria
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Παιδια μια ερωτηση οποιος γνωριζει, σχετικα με την κολημβυση πηδαμε απο τον βατηρα ; Τι εχετε ακουσει ;
KostasSomeone
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από KostasSomeone »

Στην καρτέλα για τις εξετάσεις, στο ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΌ, εκεί που λέει τεστ covid 19 προηγούμενων 3 ημερών. Αυτό πρέπει να διενεργηθεί από τον μικροβιολόγο που θα πάω; Με ρωτάει και όταν παίρνω στο χελπ ντεσκ όλα μιλάνε. Γνωρίζει κανείς που το έκανε;
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 375

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Λοιπόν θα το πούμε για τελευταία φορά επειδή μερικοί-μερικές δεν έχετε ιδέα εδώ μεσα, τα τατουάζ επιτρέπονται ακόμα και σε εμφανή σημεία αν δε προσβάλλει τον ελληνικό στρατό και το κράτος δεν έχεις κανένα θέμα απολύτωςΚαλό είναι όταν θέλετε να πείτε κάτι να είστε σίγουροι για αυτό που λέτε και όχι για το τι λέει η προκήρυξη.

Έχω συνάδελφο με μανίκι τατου και τατου στο λαιμό αυτό και το κλείνουμε εδώ για ακόμη μια φορά

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες