Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
Πέρυσι φίλε είχαν γίνει πάνω από 20κ ξηρα
Πέρυσι 10 η μέρα είχα πάνω από 7.000 αριθμό αίτησης
- anonymous19970
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Προφανως και σας φαινονται λιγες οι αιτησεις τωρα αλλα στο τελος θα δειτε ραγδαια αυξηση για τους εξης λογους. Αρχικα τα χαρτια κανουν διαστημα να βγουν πχ εγω πηγα απο τη πρωτη μερα για της μονιμης κατοικιας και ακομα δεν εχει βγει, πολλοι εχουν χαρτια σε εκκρεμοτητα οποτε περιμενουν μεχρι τελευταια στιγμη να ερθουν πχ διπλωματα, ξενες γλωσσες. Αλλοι εργαζονται ή υπηρετουν οποτε περιμενουν να αυξηθει η προυπηρεσια για να παρουν κατι εξτρα. Γενικα δεν υπαρχει κανενας λογος να αγχωνεστε και να στελνετε νωρις την αιτηση. Ιατρικα μια χαρα προλαβαινεις να περασεις τον Μαιο
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
OTI NA NE έγραψε:Μιλαει για ΟΛΟΥΣ τους κλαδους των Ενοπλων Δυναμεων αν ξερεις να διαβαζεις ... Καλα !Οταν μιλας για της Ειδικες Δυναμεις να ξεπλενεις πρωτα το στομα σου ΓΙΔΙ
Μην διαβαζεις οτι θελεις
Εσύ κύριε είσαι η ντροπή των ειδικών δυνάμεων και ο λογος που βρίζουν τους ΕΠΟΠ. Ενα αμορφωτο κατακαθι είσαι χωρίς ηθικές αξίες. Και μονο από την απάντηση φαίνεται τι μεγαλος καραβανας θα γίνεις. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος για εμενα και για πολλους ακόμα πρασινομπερεδες
Υ. Γ. Το οτι τρέχεις 30-40 χιλιομετρα πορείες και κανεις κάμψεις κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π. Δεν σε κανει πράσινομπερέ. Η ψυχή σου σε κανει πρασινομπερε και οχι η φυσική σου κατασταση που σε άντεξε να κατσεις 7 μηνες Ειδικοδυναμιτης... Ενας σε σχετικα καλη φυσική κατασταση άνετα παει ειδικές δυνάμεις. Δεν είσαι ο μόνος που υπηρέτησε εκεί μην αγχωνεσαι
- chrusa
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 68
Περυσι εκανα την δηλωση 7/4 και ειχα Κωδικο Αιτησης 5775 ΓΙΑ ΣΞ
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
Φίλε μου Str vpn μην ασχολήσε αυτός μόνο στις παρελάσης έχει δει πρασινοσκούφηδες. Για εμένα τα άτομα με αυτήν την συμπεριφορά δεν αξίζουν να είναι στον στρατόStr vpv έγραψε:Εσύ κύριε είσαι η ντροπή των ειδικών δυνάμεων και ο λογος που βρίζουν τους ΕΠΟΠ. Ενα αμορφωτο κατακαθι είσαι χωρίς ηθικές αξίες. Και μονο από την απάντηση φαίνεται τι μεγαλος καραβανας θα γίνεις. Δεν είσαι ευπρόσδεκτος για εμενα και για πολλους ακόμα πρασινομπερεδες
Υ. Γ. Το οτι τρέχεις 30-40 χιλιομετρα πορείες και κανεις κάμψεις κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π. Κ. Λ. Π. Δεν σε κανει πράσινομπερέ. Η ψυχή σου σε κανει πρασινομπερε και οχι η φυσική σου κατασταση που σε άντεξε να κατσεις 7 μηνες Ειδικοδυναμιτης... Ενας σε σχετικα καλη φυσική κατασταση άνετα παει ειδικές δυνάμεις. Δεν είσαι ο μόνος που υπηρέτησε εκεί μην αγχωνεσαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 09, 2022 4:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
Str vpv έγραψε:re pate kala re έγραψε:Και σε μένα ΣΞ και ΠΝ περίεργο νούμερο έβγαλε δεν έχει φρακάρει και σε γνωστό στην ΠΑ έβγαλε εφταψήφιο
Λογικά αυτό που είπε η Χρύσα. Αποκλείεται να έχουν γίνει τόσες αιτησεις
Ε λογικό δεν νομίζω σε μια χώρα με 10000000 πολίτες να έχουν κάνει χαρτιά 28000000 άτομα
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
prokopis23 έγραψε:12 μήνες θητεία και 3 χρόνια ΟΒΑ λίγο δύσκολο 🤣🤣🤣
ΟΒΑ μπήκαν το 18-19 γενικά απο το 14 έχει πάρει πολλές σειρες αν δεν κάνω λάθος 17-18-19-20-21
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 09, 2022 4:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
geopap97 έγραψε:Άρα γενικά έχουν γίνει πολύ λιγότερες σε σχέση με πέρυσι
Μην το πας βάση περσινών γτ ξαφνικά θα δεις τελευταίες μέρες να γίνετε πανικός πάντα έτσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Σάβ Απρ 09, 2022 2:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
αυτό ακριβώς σίγουρα πολλά άτομα θα κάνουν τα χαρτιά τους τελευταία στιγμή. Εγώ πιστεύω ότι οι αιτήσεις θα είναι πάνω κάτω ίδιες με πέρσιre pate kala re έγραψε:Μην το πας βάση περσινών γτ ξαφνικά θα δεις τελευταίες μέρες να γίνετε πανικός πάντα έτσι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Απρ 09, 2022 9:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
Εγώ είμαι απογοητευμένος... Περίμενα Ορισμένες θέσεις να ήταν πιο πολλές... Τόσα χρόνια έχει να πάρει και βλέπεις πχ κάποια ειδικότητα να ζητάει μόνο 3 άτομα...
Περσυ εγιναν 23 χλδ αιτήσεις ξηρα το λεω γιατι εκανα ακυρη μια απο τις τελευταίες. Οσο λιγοτεροι τοσο το καλύτερο. Ωστοσο μην ξεχναμε οτι πολλοί περιμένουν προφισενσι και δίπλωματα. Οποτε θα δειξει. Δεν υπαρχει λόγος για συζήτηση. Θα φανεί εντός των ημερών.
Μην ξεχνατε ομως οτι περυσι βγηκε πρωτα των εποπ και επειτα οι αλλες
- lakis69
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Εγώ υπηρετώ τώρα ως έφεδρος δεκανεας κ προχτες έγινα λοχίας για τον τελευταίο μήνα της θητείας μου. Αν μπω ως ΕΠΟΠ με τη βαθμό θα παρουσιαστώ?
Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 128
lakis69 έγραψε:Εγώ υπηρετώ τώρα ως έφεδρος δεκανεας κ προχτες έγινα λοχίας για τον τελευταίο μήνα της θητείας μου. Αν μπω ως ΕΠΟΠ με τη βαθμό θα παρουσιαστώ;
6 μηνες Στρατιώτης που είναι η εκπαίδευση και μετα κανονικά Δεκανέας, Λοχίας, Επιλοχίας, και Αρχιλοχιας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες