Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

MariaD έγραψε:Καλησπέρα! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες απαντήσεις μπορώ για να έχω μια καλή εικόνα για το θεσμό των ΕΠΟΠ. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά στην προκήρυξη που βγήκε και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Αρχικά αν δηλώσω πχ ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας που ζητάει απολυτήριο λυκείου, δεν μπορώ να καταθέσω και το πτυχίο μου σωστά;(Έχω πτυχίο Ψυχολογίας άρα από ότι κατάλαβα επειδή είναι άσχετο με την ειδικότητα δεν πιάνει). Επίσης, για την ειδικότητα Τεχνικός βοηθός παρατηρητή που ζητάει ως απαιτούμενο απολυτήριο λυκείου, θα μετρήσουν ως μόρια το επίπεδο ξένης γλώσσας καλά πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών; Ως τριτεκνη παίρνω + 50 μόρια; Και τέλος αν και καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό αυτό, θεωρείτε ότι αξίζει για μια γυναίκα να προσπαθήσει για εποπ; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν ρώτησα πράγματα που απαντήθηκαν ήδη

Τσέκαρε δεν είμαι σίγουρος μήπως μετράει στην αεροπορία το πτυχίο σου, αν θες την γνώμη μου δεν αξίζει εσύ προσωπικά με Ένα Τέτοιο πτυχίο να κάνεις για εποπ, γιατί θα πάει χαμένο δεν θα μπορείς νόμιμα να το εξασκείς και ευτυχώς η δυστυχώς είστε χρήσιμοι στην κοινωνία, παρόλα αυτά αν θεωρείς ότι μπορείς να αντέξεις 12 χρόνια μπες με την ελπίδα ότι μετά τον προαναφερθέν χρόνο θα σε μετατάξουν στο υγειονομικό ως κοινωνική λειτουργό, έχοντας αυτό στο μυαλό σου που είναι το νομικά ορθό Θα σου πω και για το εξής παραθυράκι, μπαίνοντας εσύ πχ ΤΕΒΠΑΡ η χειρίστης όλμων υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να Σε βάλουν σίγουρα γραφείο καθώς σαν ψυχολόγος έχεις σίγουρα ορθό γραπτό και προφορικό λόγο ή να σε στείλουν σε κάποιο παιδικό σταθμό

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

GreekGod έγραψε:Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κάνουν πολύ καλή ζωή, ελάχιστες υποχρεώσεις και μαξ 7 (αν δεν κάνω λάθος) υπηρεσίες τον μήνα. Καθόλου άσχημα.

Εν μέρη θα συμφωνήσω αλλά θα σου πω το εξής ΕΠΟΠ δεν θα είσαι Μόνο μεταξύ 7-3 αλλά Και μετά από αυτό το ωράριο δεν σημαίνει ότι φεύγοντας από την μονάδα γυρίζεις διακόπτη και είσαι πολίτης η καθημερινότητα σου θα Επηρεάζετε σε μεγάλο βαθμό από την επαγγελματική σου ζωή, έχοντας ζήσει Τους ΕΠΟΠ τους ΕΜΘ τους ΑΞΚΟΥΣ και τους Μ ΥΠΑΞ Εντός και έχοντας ζήσει μεγάλο μέρος της Ζωής μου με τις οικογένειες τους όντας και μέλος οικογένειας στρατιωτικού Θα σου πω το εξής, αν είσαι ο ΕΠΟΠ ή το στέλεχος Του 7-3 και 3-8 υπηρεσίες τον μήνα, στα ρεπό και στην άδεια σου κλειστό το κινητό και 27 του μήνα τράπεζα να τραβήξεις τον μισθό και είσαι στην κοσμάρα σου 1 σου ζητάνε και 1 προσφέρεις Ναι οκ μαζί σου 100000% Κάνεις ζωάρα συμφωνώ όσο δεν πάει, από την άλλη αν δεν είσαι αυτό το στέλεχος που είπα πριν και είσαι το στέλεχος που γουστάρεις έχεις αυξημένο το αίσθημα ευθύνης θες να προσφέρεις και κοιτάς πέρα από το 7-3 και στο χαρτί το όνομα σου είναι πάντα το πρώτο που θα φωνάξουν άμα γίνει κάτι γιατί ξέρουν ότι αξίζεις, ε τότε δεν κάνεις ακριβώς ζωάρα, μην σκέφτεστε μόνο το 7-3 να έχετε στο μυαλό σας ότι κάποιοι έχετε οικογένεια πίσω που θα αφήνετε στο σπίτι και κάποιοί θα ετοιμάζεστε να κάνετε

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Τρί Απρ 05, 2022 10:14 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
tasosdmu
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από tasosdmu »

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasosdmu την Τετ Απρ 06, 2022 12:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Επειδη βλεπω πολλους για τθ θελετε να ανοιξουμε μια ομαδικη;
MariaD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από MariaD »

re pate kala re σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου, θα σκεφτώ σοβαρά τα όσα είπες
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

MariaD έγραψε:re pate kala re σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου, θα σκεφτώ σοβαρά τα όσα είπες

Δεν θέλω να σε αποτρέψω αλλά ψάξε πρώτα τις ειδικότητές σε όλους τους κλάδους

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

tasosdmu έγραψε:Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για την θέση χειριστής μέσω επιτήρησης ΔΒ, μπορώ να την δηλώσω με απολυτήριο λυκείου έτσι;

Ναι κανονικά

Γερόλυκος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Γερόλυκος »

MariaD έγραψε:Καλησπέρα! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες απαντήσεις μπορώ για να έχω μια καλή εικόνα για το θεσμό των ΕΠΟΠ. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά στην προκήρυξη που βγήκε και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Αρχικά αν δηλώσω πχ ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας που ζητάει απολυτήριο λυκείου, δεν μπορώ να καταθέσω και το πτυχίο μου σωστά;(Έχω πτυχίο Ψυχολογίας άρα από ότι κατάλαβα επειδή είναι άσχετο με την ειδικότητα δεν πιάνει). Επίσης, για την ειδικότητα Τεχνικός βοηθός παρατηρητή που ζητάει ως απαιτούμενο απολυτήριο λυκείου, θα μετρήσουν ως μόρια το επίπεδο ξένης γλώσσας καλά πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών; Ως τριτεκνη παίρνω + 50 μόρια; Και τέλος αν και καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό αυτό, θεωρείτε ότι αξίζει για μια γυναίκα να προσπαθήσει για εποπ; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν ρώτησα πράγματα που απαντήθηκαν ήδη

Εμένα πάλι μου αρκετά δύσκολο να πιστέψω Μετά από αυτά που διάβασα https://citycampus.gr/%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%BF-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/ να πιστέψω ότι σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προκήρυξη, θέλω να πιστεύω ότι δεν κατάλαβα καλά τα σχετικά με το πτυχίο σου διότι θα είναι κρίμα εφόσον σου δίνονται τόσες δυνατότητες, να θέλεις να ακολουθήσεις ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα εκτός και εάν δεν έχεις καταλάβει ή να μην γνωρίζεις αρκετά γύρω από αυτό.

Ρambo No8
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Γερόλυκος έγραψε:Εμένα πάλι μου αρκετά δύσκολο να πιστέψω Μετά από αυτά που διάβασα https://citycampus.gr/%CF%80%CF%84%CF%85%CF%87%CE%AF%CE%BF-%CF%88%CF%85%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1%CF%82/ να πιστέψω ότι σε ενδιαφέρει η συγκεκριμένη προκήρυξη, θέλω να πιστεύω ότι δεν κατάλαβα καλά τα σχετικά με το πτυχίο σου διότι θα είναι κρίμα εφόσον σου δίνονται τόσες δυνατότητες, να θέλεις να ακολουθήσεις ένα αρκετά δύσκολο και απαιτητικό επάγγελμα εκτός και εάν δεν έχεις καταλάβει ή να μην γνωρίζεις αρκετά γύρω από αυτό.
επειδή διάβασα κι εγώ αυτά που διάβασες κι εσύ... Η γνώμη μου είναι να προσπαθήσει στην προκήρυξη ... Κάθε χρόνο όλα αυτά τα χρόνια που βγαίνουν απ' τις σχολές Πόσοι ψυχολόγοι νομίζεις ότι χρειάζονται και θα δουλέψουν; Τουλάχιστον στον στρατό θα βάζει ένα πιάτο φαγητό στο σπίτι της... Αγαπάμε την πατρίδα θα πολεμήσουμε στα δύσκολα αλλά στις μέρες μας μην κοροϊδεύομαστε θέλουμε να εξασφαλίσουμε ένα πιάτο φαγητό ... Γι αυτό Διαλέγουμε μια ειδικότητα που θα έχουμε κάποια γνώση πάνω σε αυτή και αν μπούμε θα τιμήσουμε με τις γνώσεις μας το πιάτο στο σπίτι... Άνθρωποι τύπου πολεμιστής του φωτός ... Τρώω φίδια για εμένα είναι βλακείες και ξέρουν και αυτοί μέσα τους τον λόγο που θα μπούνε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Απρ 06, 2022 12:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
chrusa
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Παιδιά θέλω να πάρω τηλέφωνο μόλις βρω χρόνο στα τηλ που δίνουν μέσα στην προκήρυξη, γνωρίζει κανείς αν απαντούν ή είναι πάντα κατειλημμένα;
Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από fnFAL »

Εγω που πήρα για μια ερώτηση... Δεν απάντησαν με την πρώτη, αλλα μετα απο λιγο το σήκωσαν. Οποτε να επιμένεις λιγο
lazlo
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από lazlo »

chrusa έγραψε:Παιδιά θέλω να πάρω τηλέφωνο μόλις βρω χρόνο στα τηλ που δίνουν μέσα στην προκήρυξη, γνωρίζει κανείς αν απαντούν ή είναι πάντα κατειλημμένα;

απαντουν ναι κανονικα και το σηκωνουν σχετικα γρηγορα μπορω να πω

Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

chrusa έγραψε:Παιδιά θέλω να πάρω τηλέφωνο μόλις βρω χρόνο στα τηλ που δίνουν μέσα στην προκήρυξη, γνωρίζει κανείς αν απαντούν ή είναι πάντα κατειλημμένα;

Νομιζω παντα απαντούν. Απλα μην τους κανεις ηλιθιες ερωτησεις

Giannisze
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Giannisze »

Έχει κανει κανεις πρόσφατα την αιτηση Να μας πει τον αριθμο αιτήσεων
ALTS
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ALTS »

Γνωρίζετε σε περίπτωση που ένας ΕΠ. ΟΠ. Είναι ακόμη φοιτητής σε κάποιο ΑΕΙ αν του δίνονται άδειες για εξεταστικές και εργαστήρια ή αν γίνεται κάτι ανάλογο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες