Πάνω σε πιο θέμα αναφέρεσαι φίλε μου;HYPOTONIC έγραψε:Ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο την μοναδα που υπηρετεις, απο τον διοικητη σου, απο την ειδικοτητα που εχεις και τελος εξαρταται και απο εσενα τον ιδιο γνωμη μου.
Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 66
δεν θέλω να δικαιολογήσω τον φίλο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μόνιμος για να σε συμβουλέψει, μπορεί να το κάνει και κάποιος με μια απλή θητεία, στρατιώτης σαν κι εμένα πχ.chrusa έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 36
εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;Ρambo No8 έγραψε:δεν θέλω να δικαιολογήσω τον φίλο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μόνιμος για να σε συμβουλέψει, μπορεί να το κάνει και κάποιος με μια απλή θητεία, στρατιώτης σαν κι εμένα πχ.chrusa έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...
- chrusa
- Posts in topic: 68
Παιδιά απλά είχε πει πως είναι μέσα και γνωρίζει πράγματα. Εν τέλη ότι ξέρει είναι από τον οικογενειακό του κύκλο όπως λέει. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η υπεράσπιση. Έκανα μια ερώτηση για να σιγουρευτώ και δέχτηκα 101 σχόλια . Ήμαρτον
-
- Posts in topic: 66
είναι μια χαρά... Εγώ αυτό έχω δει... Τώρα γιατί υπάρχει τόσο τρομοκρατία εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω... Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχεις είναι η ρουφιανιά... Όπως υπάρχει και σε κάθε άλλη δουλειά!Kostantinos2017 έγραψε:εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 05, 2022 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Αν έχεις το πρότυπο επικυρωμένο κάνει κανονικά δεν χρειάζεται πάλι μετάφραση και επικύρωση.
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Όσοι έχουμε κάνει την θητεία μας ξέρουμε τι παίζει με τους εποπ στον στρατό. Εγώ θυμάμαι ότι όποιος ήτανε κομπλέ δεν είχε κανένα θέμα με τους αξιωματικούς και τους μόνιμους από σμυ. Σίγουρα αν κάποιος είναι μλακας θα του φερθούν ανάλογα.
Καλησπέρα! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες απαντήσεις μπορώ για να έχω μια καλή εικόνα για το θεσμό των ΕΠΟΠ. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά στην προκήρυξη που βγήκε και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Αρχικά αν δηλώσω πχ ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας που ζητάει απολυτήριο λυκείου, δεν μπορώ να καταθέσω και το πτυχίο μου σωστά;(Έχω πτυχίο Ψυχολογίας άρα από ότι κατάλαβα επειδή είναι άσχετο με την ειδικότητα δεν πιάνει). Επίσης, για την ειδικότητα Τεχνικός βοηθός παρατηρητή που ζητάει ως απαιτούμενο απολυτήριο λυκείου, θα μετρήσουν ως μόρια το επίπεδο ξένης γλώσσας καλά πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών; Ως τριτεκνη παίρνω + 50 μόρια; Και τέλος αν και καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό αυτό, θεωρείτε ότι αξίζει για μια γυναίκα να προσπαθήσει για εποπ; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν ρώτησα πράγματα που απαντήθηκαν ήδη
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κάνουν πολύ καλή ζωή, ελάχιστες υποχρεώσεις και μαξ 7 (αν δεν κάνω λάθος) υπηρεσίες τον μήνα. Καθόλου άσχημα.
The only easy day was yesterday.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
- Επάγγελμα: Γεωγράφος
Καλησπέρα σας παιδιά! Είναι κάποιος που θα δηλώσει στο στρατό ξηράς, Γεωγραφικό, τη θέση τοπογράφος μηχανικός;
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 478
HYPOTONIC έγραψε:Ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο την μοναδα που υπηρετεις, απο τον διοικητη σου, απο την ειδικοτητα που εχεις και τελος εξαρταται και απο εσενα τον ιδιο γνωμη μου.
Το βασικό είναι ο διοικητής κάθε μονάδας, μπορεί σήμερα να είναι μονάδα παράδεισος και αυριο να αλλάξει και να γίνει μονάδα Κόλαση
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
NTINOS ARMY έγραψε:Καλημέρα, έχω πτυχίο αγγλικών από πέρσι μεταφρασμένο και επικυρωμένο για να το καταθέσω και φέτος πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία
Μια φορά μεταφράζεις και το κρατάς για πάντα δεν έχει ημερομηνία λήξεως η μετάφραση
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
chrusa έγραψε:Παιδιά απλά είχε πει πως είναι μέσα και γνωρίζει πράγματα. Εν τέλη ότι ξέρει είναι από τον οικογενειακό του κύκλο όπως λέει. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η υπεράσπιση. Έκανα μια ερώτηση για να σιγουρευτώ και δέχτηκα 101 σχόλια . Ήμαρτον
Δεν νομίζω να είχα πει ότι είμαι μέσα, σίγουρα είχα πει ότι είχα περάσει
- re pate kala re
- Ταξίαρχος
Ρambo No8 έγραψε:είναι μια χαρά... Εγώ αυτό έχω δει... Τώρα γιατί υπάρχει τόσο τρομοκρατία εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω... Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχεις είναι η ρουφιανιά... Όπως υπάρχει και σε κάθε άλλη δουλειά!Kostantinos2017 έγραψε:εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;
η ρουφιανιά δυστυχώς είναι στο dna μας από το νήπιο μέχρι τα βαθιά γεράματα ελπίζω οι νέοι από 90 και μετα να το βελτιώσουμε αν και δύσκολο, σίγουρα είναι στο χέρι τον γεννηθέντων από το 2000 και μετα να το αλλάξουν
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 7
re pate kala re έγραψε:
Δεν νομίζω να είχα πει ότι είμαι μέσα, σίγουρα είχα πει ότι είχα περάσει
Σε ποια ειδικοτητα ειχες περασει φιλε; Και σε ποια θες να περασεις τωρα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες