Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

HYPOTONIC έγραψε:Ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο την μοναδα που υπηρετεις, απο τον διοικητη σου, απο την ειδικοτητα που εχεις και τελος εξαρταται και απο εσενα τον ιδιο γνωμη μου.
Πάνω σε πιο θέμα αναφέρεσαι φίλε μου;
Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

chrusa έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...
δεν θέλω να δικαιολογήσω τον φίλο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μόνιμος για να σε συμβουλέψει, μπορεί να το κάνει και κάποιος με μια απλή θητεία, στρατιώτης σαν κι εμένα πχ.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

Ρambo No8 έγραψε:
chrusa έγραψε:Εγω δεν καταλαβαινω για ποιο λογο αλλαξες την απαντηση σου [:) ] Ωστοσο για να σου απαντησω, δεν βοηθαει καπου. Ειχα συγκρατησει οτι ησουν μεσα. Εξαλλου γιαυτο μας συμβουλευες, επειδη γνωριζες πως ειναι τα πραγματα μεσα...
δεν θέλω να δικαιολογήσω τον φίλο, δεν χρειάζεται να είναι κάποιος μόνιμος για να σε συμβουλέψει, μπορεί να το κάνει και κάποιος με μια απλή θητεία, στρατιώτης σαν κι εμένα πχ.
εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;
Άβαταρ μέλους
chrusa
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από chrusa »

Παιδιά απλά είχε πει πως είναι μέσα και γνωρίζει πράγματα. Εν τέλη ότι ξέρει είναι από τον οικογενειακό του κύκλο όπως λέει. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η υπεράσπιση. Έκανα μια ερώτηση για να σιγουρευτώ και δέχτηκα 101 σχόλια . Ήμαρτον
Ρambo No8
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Kostantinos2017 έγραψε:εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;
είναι μια χαρά... Εγώ αυτό έχω δει... Τώρα γιατί υπάρχει τόσο τρομοκρατία εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω... Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχεις είναι η ρουφιανιά... Όπως υπάρχει και σε κάθε άλλη δουλειά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 05, 2022 5:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Αν έχεις το πρότυπο επικυρωμένο κάνει κανονικά δεν χρειάζεται πάλι μετάφραση και επικύρωση.
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Όσοι έχουμε κάνει την θητεία μας ξέρουμε τι παίζει με τους εποπ στον στρατό. Εγώ θυμάμαι ότι όποιος ήτανε κομπλέ δεν είχε κανένα θέμα με τους αξιωματικούς και τους μόνιμους από σμυ. Σίγουρα αν κάποιος είναι μλακας θα του φερθούν ανάλογα.
MariaD
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από MariaD »

Καλησπέρα! Προσπάθησα να διαβάσω όσες περισσότερες απαντήσεις μπορώ για να έχω μια καλή εικόνα για το θεσμό των ΕΠΟΠ. Σκέφτομαι να κάνω τα χαρτιά στην προκήρυξη που βγήκε και θέλω να κάνω κάποιες ερωτήσεις και αν μπορεί κάποιος να μου απαντήσει. Αρχικά αν δηλώσω πχ ειδικότητα Τεχνικός Γραφέας που ζητάει απολυτήριο λυκείου, δεν μπορώ να καταθέσω και το πτυχίο μου σωστά;(Έχω πτυχίο Ψυχολογίας άρα από ότι κατάλαβα επειδή είναι άσχετο με την ειδικότητα δεν πιάνει). Επίσης, για την ειδικότητα Τεχνικός βοηθός παρατηρητή που ζητάει ως απαιτούμενο απολυτήριο λυκείου, θα μετρήσουν ως μόρια το επίπεδο ξένης γλώσσας καλά πιστοποιητικό γνώσης χειρισμού υπολογιστών; Ως τριτεκνη παίρνω + 50 μόρια; Και τέλος αν και καταλαβαίνω ότι είναι υποκειμενικό αυτό, θεωρείτε ότι αξίζει για μια γυναίκα να προσπαθήσει για εποπ; Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη αν ρώτησα πράγματα που απαντήθηκαν ήδη
Άβαταρ μέλους
GreekGod
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από GreekGod »

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κάνουν πολύ καλή ζωή, ελάχιστες υποχρεώσεις και μαξ 7 (αν δεν κάνω λάθος) υπηρεσίες τον μήνα. Καθόλου άσχημα.
The only easy day was yesterday.
faiysyr
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Γεωγράφος

Δημοσίευση από faiysyr »

Καλησπέρα σας παιδιά! Είναι κάποιος που θα δηλώσει στο στρατό ξηράς, Γεωγραφικό, τη θέση τοπογράφος μηχανικός;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

HYPOTONIC έγραψε:Ολα ειναι σχετικα, εξαρταται απο την μοναδα που υπηρετεις, απο τον διοικητη σου, απο την ειδικοτητα που εχεις και τελος εξαρταται και απο εσενα τον ιδιο γνωμη μου.

Το βασικό είναι ο διοικητής κάθε μονάδας, μπορεί σήμερα να είναι μονάδα παράδεισος και αυριο να αλλάξει και να γίνει μονάδα Κόλαση

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

NTINOS ARMY έγραψε:Καλημέρα, έχω πτυχίο αγγλικών από πέρσι μεταφρασμένο και επικυρωμένο για να το καταθέσω και φέτος πρέπει να ξανακάνω την διαδικασία

Μια φορά μεταφράζεις και το κρατάς για πάντα δεν έχει ημερομηνία λήξεως η μετάφραση

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

chrusa έγραψε:Παιδιά απλά είχε πει πως είναι μέσα και γνωρίζει πράγματα. Εν τέλη ότι ξέρει είναι από τον οικογενειακό του κύκλο όπως λέει. Δεν καταλαβαίνω για πιο λόγο η υπεράσπιση. Έκανα μια ερώτηση για να σιγουρευτώ και δέχτηκα 101 σχόλια . Ήμαρτον

Δεν νομίζω να είχα πει ότι είμαι μέσα, σίγουρα είχα πει ότι είχα περάσει

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Ρambo No8 έγραψε:
Kostantinos2017 έγραψε:εσένα ποια είναι η γνώμη για την συμπεριφορά και τον σεβασμό που δέχονται οι ΕΠΟΠ από τους άλλους συναδέλφους τους;
είναι μια χαρά... Εγώ αυτό έχω δει... Τώρα γιατί υπάρχει τόσο τρομοκρατία εδώ δεν μπορώ να το καταλάβω... Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχεις είναι η ρουφιανιά... Όπως υπάρχει και σε κάθε άλλη δουλειά!

η ρουφιανιά δυστυχώς είναι στο dna μας από το νήπιο μέχρι τα βαθιά γεράματα ελπίζω οι νέοι από 90 και μετα να το βελτιώσουμε αν και δύσκολο, σίγουρα είναι στο χέρι τον γεννηθέντων από το 2000 και μετα να το αλλάξουν

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

re pate kala re έγραψε:

Δεν νομίζω να είχα πει ότι είμαι μέσα, σίγουρα είχα πει ότι είχα περάσει

Σε ποια ειδικοτητα ειχες περασει φιλε; Και σε ποια θες να περασεις τωρα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση