Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Γερόλυκος έγραψε:Μήπως μπορείτε να Εξηγήσετε τι εννοείτε με τις 180 μοίρες διαφορετικής νοοτροπίας;

Εννοούνε οτι ενας ΕΠΟΠ με εναν της Σχολής (ΣΜΥ, ΣΣΕ) κ. Λ. Π. Είναι εντελώς διαφορετικό. Μαθαινουνε αλλά πράγματα, έχουν πολύ πιο διαφορετικη μεταχείρηση, άλλος τροπος σκεψης. Είναι πολλά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 04, 2022 11:28 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Oba1998
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Oba1998 »

Ευχαριστώ πολύ. Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγο από επαλ και όπως είδα το έχει μέσα για την θέση. Ελπίζω να μέτρηση και η προϋπηρεσία.

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Ρε παιδιά πόσες ειδικότητες μπορούμε να δηλώσουμε;
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Για αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για την αντιμετώπιση. Μέχρι και ξύλο τρώνε μου είπε γνωστός μου που μπήκε. Έντωμεταξυ όσοι μπήκαν ήταν παιδιά από χωριά, που ασχολούνταν με τα πρόβατα κλπ, για την εξασφάλιση του δημοσίου, όχι επειδή το γουστάραν. Και φυσικά συμφωνώ με τους προλαλησαντες
Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Maria papadaki έγραψε:Για αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για την αντιμετώπιση. Μέχρι και ξύλο τρώνε μου είπε γνωστός μου που μπήκε. Έντωμεταξυ όσοι μπήκαν ήταν παιδιά από χωριά, που ασχολούνταν με τα πρόβατα κλπ, για την εξασφάλιση του δημοσίου, όχι επειδή το γουστάραν. Και φυσικά συμφωνώ με τους προλαλησαντες

Και καλα κανανε . εσεις που το θελετε πραγματικα πηγαίνετε να δώσετε πανελληνιες να περασετε ;) !

Ρambo No8
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από Ρambo No8 »

Maria papadaki έγραψε:Ρε παιδιά πόσες ειδικότητες μπορούμε να δηλώσουμε;
μια αλλα πιθανόν να μας πάρουν και όπου έχει έλλειψη αν ταιριάζει η ειδικότητα η είναι παρόμοια με κάποια άλλη... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο διαχειριστής
Str vpv
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 128

Δημοσίευση από Str vpv »

Ρambo No8 έγραψε:
Maria papadaki έγραψε:Ρε παιδιά πόσες ειδικότητες μπορούμε να δηλώσουμε;
μια αλλα πιθανόν να μας πάρουν και όπου έχει έλλειψη αν ταιριάζει η ειδικότητα η είναι παρόμοια με κάποια άλλη... Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει ο διαχειριστής

Τους επιλαχόντες μονο και ΑΝ!

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Ευχαριστώ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

Oba1998 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ. Έχω πτυχίο ηλεκτρολόγο από επαλ και όπως είδα το έχει μέσα για την θέση. Ελπίζω να μέτρηση και η προϋπηρεσία.

Αφού είσαι ηλεκτρολόγος από ΕΠΑ. Λ και είσαι και ΟΒΑ με αντίστοιχη ειδικότητα δεν έχεις θέμα, παρόλα αυτά αν θες να είσαι οκ ζήτα να σου γράψουν ότι σε έχουν στην ΔΡΙΑ Σε οχήματα

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Maria papadaki έγραψε:Για αυτό που λένε τα παιδιά πιο πάνω για την αντιμετώπιση. Μέχρι και ξύλο τρώνε μου είπε γνωστός μου που μπήκε. Έντωμεταξυ όσοι μπήκαν ήταν παιδιά από χωριά, που ασχολούνταν με τα πρόβατα κλπ, για την εξασφάλιση του δημοσίου, όχι επειδή το γουστάραν. Και φυσικά συμφωνώ με τους προλαλησαντες

Ξύλο δεν τρώει κανένας αυτά Είναι μακακιες έχω τουλάχιστον 8 άτομα που μπήκαν τώρα και ξέρω και πόσα στις προηγούμενες, τώρα αυτό με τα πρόβατα δεν Είναι 100 % ακριβές οι περισσότεροι που μπήκαν τις δυο τελευταίες σειρές είναι άτομα με πτυχία που μπήκαν μέχρι να βρουν κάτι καλύτερο

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Δευ Απρ 04, 2022 3:47 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Γερόλυκος έγραψε:
re pate kala re έγραψε:180 μοίρες διαφορετική νοοτροπία

Μήπως μπορείτε να Εξηγήσετε τι εννοείτε με τις 180 μοίρες διαφορετικής νοοτροπίας;

Τι δεν καταλαβαίνεις μας έχεις ζαλίσει βάλτο να δουλέψει στις ειδικές αν δεν κάνεις σε πετάνε εκτός είτε Είσαι από ΣΣΕ είτε από ΣΜΥ είτε ΔΕΑ είτε ΕΜΘ είτε ΕΠ. ΟΠ είτε ΣΤΡ

Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

re pate kala re έγραψε:Ξύλο δεν τρώει κανένας αυτά Είναι μακακιες έχω τουλάχιστον 8 άτομα που μπήκαν τώρα και ξέρω και πόσα στις προηγούμενες, τώρα αυτό με τα πρόβατα δεν Είναι 100 % ακριβές οι περισσότεροι που μπήκαν τις δυο τελευταίες σειρές είναι άτομα με πτυχία που μπήκαν μέχρι να βρουν κάτι καλύτερο
τα περισσότερα παιδιά που δηλώνουν ΕΠΟΠ είναι μορφωμένα με πτυχία. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πιστεύω ότι είναι ελάχιστες σε γενικές γραμμές αν είσαι σωστός πρώτα σαν άτομο και καλός στην δουλειά σου όλοι θα σε σέβονται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 04, 2022 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Λογικά μιλάτε για τις άλλες ειδικότητες με τα πτυχία. Πάντως οι περισσότεροι που μου λένε από παρέες κλπ μαύρο δάκρυ ρίχνουν κΚ μου έχει πει κιόλας ο ένας ότι μέχρι και ξύλο τρώνε. Τώρα τι να σας πω;

Κι στους ειδικούς φρουρούς το ίδιο έγινε. Εγώ δεν ξέρω ούτε έναν με πτυχίο που να πήγε φρουρος. Ότι και να λέμε είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης και οι εποπ και οι ειδικοί φρουροί.

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Kostantinos2017 έγραψε:τα περισσότερα παιδιά που δηλώνουν ΕΠΟΠ είναι μορφωμένα με πτυχία. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά πιστεύω ότι είναι ελάχιστες σε γενικές γραμμές αν είσαι σωστός πρώτα σαν άτομο και καλός στην δουλειά σου όλοι θα σε σέβονται

Συνέχιζε να το πιστεύεις καλύτερος απο τον χειρότερο σμυκα να είσαι χειρότερα θα σε αντιμετωπίζουν

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Απρ 04, 2022 4:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Re pate kala re

Πες τα γιατί εδώ προσπαθούν να μας πείσουν ότι περνάνε μέλι γάλα. Κι εγώ έκανα τα χαρτιά μου και είμαι απόφοιτη πανεπιστήμιου με 3 γλώσσες και όλοι οι φίλοι μου μου λένε που πας δεν είναι για σένα κλπ. Συν ότι προέρχομαι από οικογένεια στρατιωτική. Ξεκάθαρα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση συν ότι εμένα δεν ιδρώνει το αυτί μου ότι και να μου λένε. Είμαι σκληρός χαρακτήρας. Και στην τελική άμα δεν μου αρέσει θα φύγω. Όμως είμαι πλήρως συνειδητοποιημένη για το που πάω. Δεν είναι ρόδινα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες