Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
zoikasa
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από zoikasa »

sagiorgos έγραψε:Γιατί τι πειράζει αμα κανείς τις υγειονομικές πριν οριστικοποιησεις την αίτηση. Απλά πας στους γιατρούς μετά τον πίνακα μαζί με την γνωμάτευση που σου έχουν δώσει πιο μπροστά και στον υπογραφούν.

Ευτυχώς υπάρχουν και τέτοια άτομα. Και δεν χάνουμε τη πίστη μας Εικόνα Ελπίδα υπάρχει!

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Θα κοπείτε πολλοί από την αίτηση και μόνο.
Nikos21
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Nikos21 »

Καλησπέρα αλάνια, στην θητεία μου ήμουν διαβιβάστης αλλά η ειδικότητα που ζητάει περα από απολυτήριο λυκείου ζητάει και ΙΕΚ σε αυτή την ειδικότητα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τα μόρια θητείας έτσι;
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

IN COLD BLOOD έγραψε:Θα κοπείτε πολλοί από την αίτηση και μόνο.

Καλά είσαι το κορυφαίο είναι ότι πολύ πάνε σε γραφεία πληρώνουν και κόβονται

nikolpat
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από nikolpat »

mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Εχω ηδη ψηφισει και απο ότι φαίνεται θα παρω τα... Μου
Eimai I(DEA)
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Eimai I(DEA) »

Nikos21 έγραψε:Καλησπέρα αλάνια, στην θητεία μου ήμουν διαβιβάστης αλλά η ειδικότητα που ζητάει περα από απολυτήριο λυκείου ζητάει και ΙΕΚ σε αυτή την ειδικότητα, άρα δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω τα μόρια θητείας έτσι;
Καλησπερα ποια ειδικοτητα εχεις και για ποια μιλας φιλε μου!

aria21
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από aria21 »

Η βεβαιωση εργοδοτη που ζηταει μαζι με την βεβαιωση προυπηρεσιας του εφκα πρεπει να ειναι απο ολους τους εργοδοτες που μπορει να εχει η ειχε καποιος; Εγω εχω 2 εργοδοτες και 5 χρονια προυπηρεσιας. Και πως γινεται; Με υπευθυνη δηλωση; Δεν βρισκω ενα pdf να εκτυπωσω αντιστοιχο με αυτο στο υπομνημα 6.
Rjs
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Rjs »

Καλησπέρα στο τεαμ, μόλις έκανα 2 αιτήσεις στην προκήρυξη, η μία στρατό ξηράς η άλλη στην αεροπορία, έχω την εξής ερώτηση αν κάποιος μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, η αεροπορία μου έστειλε στο εμαιλ,(Σύστημα υποβολής αιτήσεων) με τα στοιχεία της αίτησης κλπ κλπ, αλλά ο στρατός ξηράς δεν έστειλε τίποτα, έτσι γίνεται; Μήπως από τις πολλές αιτήσεις τα έπαιξε το σύστημα; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, σας ευχαριστώ.
geopap97
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από geopap97 »

Rjs έγραψε:Καλησπέρα στο τεαμ, μόλις έκανα 2 αιτήσεις στην προκήρυξη, η μία στρατό ξηράς η άλλη στην αεροπορία, έχω την εξής ερώτηση αν κάποιος μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα, η αεροπορία μου έστειλε στο εμαιλ,(Σύστημα υποβολής αιτήσεων) με τα στοιχεία της αίτησης κλπ κλπ, αλλά ο στρατός ξηράς δεν έστειλε τίποτα, έτσι γίνεται; Μήπως από τις πολλές αιτήσεις τα έπαιξε το σύστημα; Αν γνωρίζει κάποιος ας απαντήσει, σας ευχαριστώ.

Από τον Στρατό ξηράς δεν έρχεται εμαιλ. Εκτυπώνεις την αίτηση από την ιστοσελίδα που συνδέθηκες

Άβαταρ μέλους
svetlana
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από svetlana »

Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά μου'ρθε φλασια από μια συζήτηση που είχα με μια γνωστή μου. Αυτή έχει τρομερό κόλλημα με τον στρατό, αυτοαποκαλείται "στρατοκαυλη" και έχει μεγάλη κάψα να μπει στη ΣΜΥ. Αφού έδωσε ήδη μια φορά και πέρασε αλλού, αποφάσισε να ξαναδώσει και της λέω "ρε συ, γιατι δεν πας για ΕΠ. ΟΠ. η ΣΜΥ θέλει πολύ διάβασμα". Η απάντησή της; "Μπορώ να κάνω και μεγαλύτερη μαλακια στη ζωή μου από το να μπω εποπ". Και η φάση είναι ότι αυτή πιο "Ράμπο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και του ΤΙΚΤΟΚ" πεθαίνει.
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

svetlana έγραψε:Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά μου'ρθε φλασια από μια συζήτηση που είχα με μια γνωστή μου. Αυτή έχει τρομερό κόλλημα με τον στρατό, αυτοαποκαλείται "στρατοκαυλη" και έχει μεγάλη κάψα να μπει στη ΣΜΥ. Αφού έδωσε ήδη μια φορά και πέρασε αλλού, αποφάσισε να ξαναδώσει και της λέω "ρε συ, γιατι δεν πας για ΕΠ. ΟΠ. Η ΣΜΥ θέλει πολύ διάβασμα". Η απάντησή της; "Μπορώ να κάνω και μεγαλύτερη μαλακια στη ζωή μου από το να μπω εποπ". Και η φάση είναι ότι αυτή πιο "Ράμπο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και του ΤΙΚΤΟΚ" πεθαίνει.
Δεν το κατάλαβα γιατί να το πει αυτό; Είτε είσαι ΣΜΥ είτε ΕΠΟΠ σκατό θα φάνε όλοι καλύτερα να είσαι χαμηλόβαθμα θα έχεις και λιγότερες ευθύνες
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από ideal »

Γνωρίζει κανείς τις διαφορες ανάμεσα σε μηχανοσυνθετη αεροσκαφών τεχνικού με μηχανοσυνθετη αεροσκαφών αεροπορίας στρατού;Συνθήκες, μεταθέσεις ή κάποια άλλη πληροφορία ;

Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 478

Δημοσίευση από re pate kala re »

svetlana έγραψε:Εν τω μεταξύ άσχετο, αλλά μου'ρθε φλασια από μια συζήτηση που είχα με μια γνωστή μου. Αυτή έχει τρομερό κόλλημα με τον στρατό, αυτοαποκαλείται "στρατοκαυλη" και έχει μεγάλη κάψα να μπει στη ΣΜΥ. Αφού έδωσε ήδη μια φορά και πέρασε αλλού, αποφάσισε να ξαναδώσει και της λέω "ρε συ, γιατι δεν πας για ΕΠ. ΟΠ. Η ΣΜΥ θέλει πολύ διάβασμα". Η απάντησή της; "Μπορώ να κάνω και μεγαλύτερη μαλακια στη ζωή μου από το να μπω εποπ". Και η φάση είναι ότι αυτή πιο "Ράμπο του ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ και του ΤΙΚΤΟΚ" πεθαίνει.

Τι σου Φαίνεται περίεργο μια χαρά τα λέει, τι νόμιζες ότι όλοι εδώ μέσα Αγαπάνε τον Στρατό ή από μικροί είχαν όνειρο να δηλώνουν ΕΠΟΠ, πέρυσι μπήκαν άτομα 19 χρόνων που όταν γεννήθηκαν είχε δημιουργηθεί ο Θεσμός και Αυτοί τον μάθανε πέρυσι , όταν το κύριο θέμα Ερωτήσεων εδώ μέσα είναι ποια ειδικότητα είναι αμετάθετη ή έχω δυο Πτυχία Θα μετρήσουν ν μπω Γραφείο, να χωθούν Στο δημόσιο θέλουν , οι Περσότεροι Κατά κύριο λόγο Οι πτυχιούχοι αφού κάνανε την επιλογή τους και Απέρριψαν στα 18 τις Στρατιωτικές σχολές και προτίμησαν Την φοιτητική ζωή και την χαλαρότητα της, Μόλις Βγήκαν από τα ΑΕΙ-ΤΕΙ και αντιμετώπισαν την Ανεργία Στα μούτρα την στιγμή που οι συμμαθητές τους που μπήκαν ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ Εργάζονται και Είναι κύριοι τότε αποφάσισαν να Δηλώσουν ΕΠΟΠ φυσικά Η αγάπη τους είναι τόσο μεγάλη που Όσο είναι ΕΠΟΠ αν βρεθεί καμιά θέσει στο αντικείμενο σπουδών τους στον δήμο που ανήκουν η σε κάποια δημόσια Υπηρεσία δίπλα στο σπίτι τους Εννοείτε Θα φύγουν νύχτα από τον στρατό , ελάχιστοι είμαστε αυτοί Που μπαίνουμε γιατί Πραγματικά το θέλουμε, και εγώ άμα είχα το περιθώριο της ηλικίας για πανελλήνιες εννοείτε θα προτιμούσα να μπω σε κάποια σχολή ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ

mvp
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από mvp »

Ωχ. Νομιζουμε ξερουμε ποια ειναι η φιλη σου...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες