Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
Επειδή είμαι νέος, ξέρουμε τον δεύτερο χρόνο πχ, πόσο θα ανέβει ο μισθός; Και πόσο θα φτάσει στην τετραετία που υποτίθεται γίνεται μονιμοποίηση;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Υποθετω μετα τις κρατησεις να παει κοντα στα 750-780 και υστερα μετρας τριετιες. Με την πρωτη τριετια ισως φτασεις τα 820 με 850 (παντα κατα τη δικη μου αποψη) δεν γνωριζω ακριβως πως πανε οι πινακες του δημοσιου. Και σε αυτα τα λεφτα που μιλαμε δεν εχουμε βαλει τυχον νυχτερινα και επιδοματα. Μη ρωτησεις τι επιδοματα δεν εχω ιδεα.amorios έγραψε:Επειδή είμαι νέος, ξέρουμε τον δεύτερο χρόνο πχ, πόσο θα ανέβει ο μισθός; Και πόσο θα φτάσει στην τετραετία που υποτίθεται γίνεται μονιμοποίηση;
Προφανώς φίλε, κατά προσέγγιση είπα αν κάποιος γνωρίζει. Δεν ζήτησα ακριβές μισθολόγιο Ευχαριστώ πάντως!

ΔΊΔΑΞΕ ΜΑΣ ΑΛΕΠΟΎ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΏΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝCoyote έγραψε:Υποθετω μετα τις κρατησεις να παει κοντα στα 750-780 και υστερα μετρας τριετιες. Με την πρωτη τριετια ισως φτασεις τα 820 με 850 (παντα κατα τη δικη μου αποψη) δεν γνωριζω ακριβως πως πανε οι πινακες του δημοσιου. Και σε αυτα τα λεφτα που μιλαμε δεν εχουμε βαλει τυχον νυχτερινα και επιδοματα. Μη ρωτησεις τι επιδοματα δεν εχω ιδεα.amorios έγραψε:Επειδή είμαι νέος, ξέρουμε τον δεύτερο χρόνο πχ, πόσο θα ανέβει ο μισθός; Και πόσο θα φτάσει στην τετραετία που υποτίθεται γίνεται μονιμοποίηση;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Οι καπιταλες δεν μένουν στα ανατολικά προάστια Νίκο; 😂😂😂
-
- Συνταγματάρχης
Χαχαχαχα ετσι εχουν τα πραγματα. Οποιος θελει το χιλιαρικο υπομονη 9-10 χρονακια και ας αραδιασει και κανα κουτσουβελο. Για σενα το λεω πιο πολυ! 💘NLOK10 έγραψε:ΔΊΔΑΞΕ ΜΑΣ ΑΛΕΠΟΎ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΏΝ ΠΡΟΑΣΤΊΩΝCoyote έγραψε:Υποθετω μετα τις κρατησεις να παει κοντα στα 750-780 και υστερα μετρας τριετιες. Με την πρωτη τριετια ισως φτασεις τα 820 με 850 (παντα κατα τη δικη μου αποψη) δεν γνωριζω ακριβως πως πανε οι πινακες του δημοσιου. Και σε αυτα τα λεφτα που μιλαμε δεν εχουμε βαλει τυχον νυχτερινα και επιδοματα. Μη ρωτησεις τι επιδοματα δεν εχω ιδεα.amorios έγραψε:Επειδή είμαι νέος, ξέρουμε τον δεύτερο χρόνο πχ, πόσο θα ανέβει ο μισθός; Και πόσο θα φτάσει στην τετραετία που υποτίθεται γίνεται μονιμοποίηση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Οι γραπτές και προφορικές εξετάσεις ισχύουν ακόμα; Τα κριτήρια μοριοδοτησης για ΔΕ θα είναι βαθμός, αγγλικά, υπολογιστές ή και οι εξετάσεις που ανέφερα παραπάνω?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τα μόρια πάνε ανάλογα με το πόσο χοντρό βρωμο βύσμα έχει ο καθένας δυστυχώς...
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Θα είναι 680? το μήνα ο πρώτος μισθός. Η δικαστική αστυνομία δεν είναι σώμα ασφαλείας.
Glock 19
Καμμία νέα πληροφορία για το ποτέ θα βγει ξέρουμε ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 26, 2022 2:02 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Συνταγματάρχης
Οκτωβρης μπαινει, θα εχουμε μια και καλη πιστευω.
Λογικά μέσα στον Οκτώβρη θα βγει. Δεν υπάρχει καμία μοριοδότηση διαβάζω παντού! Δηλαδή θα καλεστούν όλοι οι υποψήφιοι για τις δοκιμασίες όπως γίνεται στις πανελληνιες ; Αν δεν υπάρχουν κριτήρια για να βγουν πίνακες υποθέτω πως έτσι θα γίνει
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Τον Νοέμβριο πιστεύω θα βγεί η προκήρυξη.
Glock 19
-
- Συνταγματάρχης
Οσοι δηλωσανε θα δωσουν επειτα απο τη ληξη της διοριας της προκηρηξης μετα απο περιπου 3 μηνες γραπτα και προφορικα. Στο ενδιαμεσο θα τους καλουν για ψυχοτεχνικα, γιατρους και αθληματα. Οσοι περασουν απο γιατρους ψυχοτεχνικα και αθληματα στο τελος θα γραψουν. Τα 600 "καλυτερα" γραπτα θα διοριστουν.the_rock έγραψε:Λογικά μέσα στον Οκτώβρη θα βγει. Δεν υπάρχει καμία μοριοδότηση διαβάζω παντού! Δηλαδή θα καλεστούν όλοι οι υποψήφιοι για τις δοκιμασίες όπως γίνεται στις πανελληνιες ; Αν δεν υπάρχουν κριτήρια για να βγουν πίνακες υποθέτω πως έτσι θα γίνει
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι δηλαδή 🐏🐏🐏🐑🐑🐑
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες