Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Στην έκθεση ημουν καλός δηλαδή λέτε θα μπορώ να γράψω καλά αν είναι σε στυλ έκθεσης το γραπτό?
Guardian Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Απλά, να ξέρετε ότι σε κάποιες θέσεις πλέον (τουλάχιστον στον ΑΣΕΠ) θα μπει συνέντευξη με το νέο σύστημα. Η οποία, ουσιαστικά θα έχει ερωτήσεις σχετικές με την θέση, ερωτήσεις για να δουν την επικοινωνιακή ικανότητα του άλλου κλπ. Οπότε η προφορική εξέταση, δεν νομίζω να είναι απλά ερωτήσεις από συγκεκριμένη ύλη.
Ναι μεν την είχαν βγάλει αντισυνταγματική παλιά, αλλά στην ουσία συνέντευξη είναι μαζί με κάποιες ερωτήσεις επιπλέον. Να λέτε πάλι καλά, που λογικά που δεν θα μας ρωτήσουν άγνωστες ερωτήσεις, όπως παλιά στην συνέντευξη των ΕΠΟΠ.
Ναι μεν την είχαν βγάλει αντισυνταγματική παλιά, αλλά στην ουσία συνέντευξη είναι μαζί με κάποιες ερωτήσεις επιπλέον. Να λέτε πάλι καλά, που λογικά που δεν θα μας ρωτήσουν άγνωστες ερωτήσεις, όπως παλιά στην συνέντευξη των ΕΠΟΠ.
Εννοείται πάντως ότι η προφορική εξέταση θα είναι η πιο βυσματική.
Politi, εάν είναι δοκίμιο όπως λένε, δεν θα σου είναι δύσκολο εφόσον ήσουν καλός. Πιο δύσκολα θα είναι για κάποιον που είναι δυσλεκτικός. Απλά πρέπει να διαβάσουμε το πώς γράφουμε ένα δοκίμιο, γιατί είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος γραφής σε σχέση με την έκθεση. Εγώ προσωπικά, αν φτάσω ως εκεί, θα ψάξω για κάνα ιδιαίτερο να μου κάνουν.
Απλά, όσοι έχετε θέμα με ορθογραφικά λάθη, κοιτάξτε το
Politi, εάν είναι δοκίμιο όπως λένε, δεν θα σου είναι δύσκολο εφόσον ήσουν καλός. Πιο δύσκολα θα είναι για κάποιον που είναι δυσλεκτικός. Απλά πρέπει να διαβάσουμε το πώς γράφουμε ένα δοκίμιο, γιατί είναι λίγο διαφορετικός ο τρόπος γραφής σε σχέση με την έκθεση. Εγώ προσωπικά, αν φτάσω ως εκεί, θα ψάξω για κάνα ιδιαίτερο να μου κάνουν.
Απλά, όσοι έχετε θέμα με ορθογραφικά λάθη, κοιτάξτε το
Guardian1 έγραψε:AL-g αστο ρε φιλε σου ειπα, δε κανεις, αστο να παει στο καλο!Εχεις διανοητικη διαρροη δε το εχεις παρει χαμπαρι; Ειναι δυνατον να μπεις Δικαστικη με αυτα που ρωτας; Εισαι σιγουρα κομμενος στα προφορικα θα σε παρουν χαμπαρι! Αστο πασα μου!
Φίλε Γκάρντιαν με ψευτομαγγες του πληκτρολογίου δεν ασχολουμε και το έχεις δει. Μη νομίζεις ότι δε σε έχω καταλάβει γενικά κοιτάς να αποθαρρύνεις κόσμο για να λάβουν μέρος στη προκήρυξη και αυτό είναι λόγο ανασφάλειας που έχεις επειδή αν πάρουν πόλοι μέρος μπορεί να μη καταφέρεις να μπεις. Σε έχω καταλάβει και είναι ξεκάθαρο επειδή όχι μόνο σε εμένα αλλά γενικά οι αναρτήσεις και οι απαντήσεις που δη'νεις το 90% δηλαδή αυτων είναι ειρωνικές και εριστηκε'ς... Τώρα το ποιοι θα περάσουν στη δικαστική αστυνομία σορυ αλλά δεν είσαι εσύ υπεύθυνος για να το κρηνεις.
Lina944 έγραψε:Πάντως, για να φοβάται κάποιος στο ύψος πρέπει να είναι στο όριο ή απλά να μην έχει το απαιτούμενο ύψος. Αρχικά, όντως μπορεί στην υψομέτρηση να σε βγάλουν κάνα πόντο πιο κοντό, εάν σε έχουν πιέσει πολύ. Όπως επίσης, το πρωί όταν ξυπνάμε, είμαστε πιο ψηλοί 1-2 πόντους. Σε αντίθεση με το βράδυ. Σ αυτό παίζουν ρόλο οι μεσοσπονδύλιοι δίσκοι, λόγω της πίεσης που δέχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Επίσης, εάν πέσει κάποιος σε χαλαρό εξεταστή, μπορεί να του χαρίσουν μισό με ένα πόντο.
(Τα αναφέρω όλα αυτά, λόγω της συζήτησης του ύψους πιο πριν)
Οπός το έγραψες στο όριο άλλοτε βγαίνω 170,5 cm και άλλοτε 170,7 cm
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Τι να αποθαρρυνω σε βυσματικη προκηρυξη; Αμα δεν εχεις βυσμα, δε κινδυνευω απο σενα!
Κινδυνευω απο αυτους που εχουν βυσμα! Εννοειται να κανεις αιτηση ποσως με ενδιαφερει, αν δεν εχεις βυσμα δεν κινδυνευω απο σενα!
Κινδυνευω απο αυτους που εχουν βυσμα! Εννοειται να κανεις αιτηση ποσως με ενδιαφερει, αν δεν εχεις βυσμα δεν κινδυνευω απο σενα!
Βύσμα δεν έχω αλλά το από ποιον κινδυνεύεις η' όχι δεν είσαι σε θέση να το γνωρίζεις.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Φυσικά και το γνωρίζω διότι ξέρω τι παίζει σε τέτοιες προκηρύξεις τύπου ΕΥΠ.Λίστα με ονόματα θα δώσει ακόμα και ο σύριζα.
Κατάλαβα εμείς που δεν έχουμε ας ελπίσουμε να μείνει καμία θέση χωρίς λίστα
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
-Ναι καλημερα, για μια αιτηση για την δικαστικη αστυνομια εχω ερθει.-Εχετε κανει καποια κρατηση διοτι οι θεσεις ειναι reserve.
-Βεβαιως στο ονομα Κουλης Γουρλοματοπουλος
-Παρακαλω περαστε, συμπληρωστε παρακαλω ονματεπωνυμο...
Καλωσηρθατε στη Δικαστικη Αστυνομια!
-Βεβαιως στο ονομα Κουλης Γουρλοματοπουλος
-Παρακαλω περαστε, συμπληρωστε παρακαλω ονματεπωνυμο...
Καλωσηρθατε στη Δικαστικη Αστυνομια!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Θα παίξει βύσμα σίγουρα αφού δεν υπάρχει ο ασεπ και μοριοδότηση δεν έχει.
Glock 19
Με αυτά που ξέρουμε ως τώρα λέμε ότι δε θα έχει μοριοδοτηση όταν βγει η προκήρυξη όμως μπορεί να δούμε να έχει κανονικά.Enoplos Frouros έγραψε:Θα παίξει βύσμα σίγουρα αφού δεν υπάρχει ο ασεπ και μοριοδότηση δεν έχει.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Αυτα που ξερουμε ως τωρα δεν ειναι εικασιες. Μεχρι σχεδιο νομου εχει βγει και δεν εχει αναφερει τιποτα. Δε θα ειναι σωμα ασφαλειας για να υπαρξει η γνωστη σε ολους μοριοδοτηση θα ειναι υπαλληλοι ΔΕ διοικητικου οπως ακριβως οι υπαλληλοι της ΕΥΠ και στα προτυπα τους η προκηρηξη. Που σου ακουγεται το περιεργο και το παραλογο σε αυτο;
Αν συνήθους σε προκηρύξεις γράφανε στο σχέδιο νόμου τη μοριοδοτηση Τότε έχεις δίκιο.
Πάντως, από το '22 άλλαξε η διαδικασία των ψυχοτεχνικων εξετάσεων στις πκε της αστυνομίας. Δε γίνεται πλέον συζήτηση ανά ομάδες, όπως γινόταν μέχρι τώρα. Αντιθέτως, παρουσιάζεται ο κάθε υποψήφιος μόνος του μπροστά στην Επιτροπή και απαντάει σε κάποιες ερωτήσεις. Το αναφέρω, γτ ειπώθηκε παραπάνω κάτι για ομαδική συζήτηση. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία και η δικαστική.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες