Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Αφού έβαλαν προφορικά, έδειξαν την πρόθεση τους! Ουσιαστικά τα προφορικά είναι η παλιά προσωπική συνέντευξη, που κρίθηκε αντισυνταγματικη!
Δηλαδή κάποιος που πιάνει όλα τα κτίρια αλλά δεν έχει βύσμα κόβεται; Έχω δει κι άλλη προκήρυξη χωρίς ΑΣΕΠ και αν πιάνονταν τα κριτήρια ήταν όλα εντάξει αν δε πιάνονταν χρειάζονταν βυσματακι.
Ποια κριτηρια ρε μεγαλε αφου δεν εχει μοριοδοτηση.Οσο καλα και να γραψεις αμα γουσταρουν θα σε κοψουν στα προφορικα για να μπουν οι ''δικοι'' τους!
Τι ψαχνεις να βρεις; ! Τωρα μπορει να μπουν και καμια 50αρια ατομα χωρις βυσμα ετσι απο καραμπολα, αλλα η πλειοψηφια θα ειναι ''τηλεφωνικα''!
Τι ψαχνεις να βρεις; ! Τωρα μπορει να μπουν και καμια 50αρια ατομα χωρις βυσμα ετσι απο καραμπολα, αλλα η πλειοψηφια θα ειναι ''τηλεφωνικα''!
Ωχ τρ αγχώθηκα έχεις κάνα τηλέφωνο να μου δώσεις μήπος καταφέρω να μπω?
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Λοιπον αφου θες να μπεις γραφε 9099109348Al-g έγραψε:Ωχ τρ αγχώθηκα έχεις κάνα τηλέφωνο να μου δώσεις μήπος καταφέρω να μπω;
Θα ζητησεις τη Ροξανα εκ μερους του Κογιοτ θα πεις με ξερει!
Ολο και καπου θα βολευτεις κ εσυ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Πήγαινε στην τοπική οργάνωση της νέας δημοκρατίας της περιοχής σου και ζήτα βοήθεια για την συγκεκριμένη προκήρυξη μόλις βγεί. Εκεί όλο και κάτι θα μπορούν να κάνουν, ιδίως αν έχουν και το κατάλληλο κίνητρο 🧀🧀🧀
Χαχαχχααχααχαχα τον μαλακα τον αλεπουδιαρη 😂😂😂😂😂
-
- Συνταγματάρχης
Γελας ε; Ο μεγας βιζιτακιας εισαι εδω μεσα! Ασε το ηθος σε μενα Νικολα!NLOK10 έγραψε:Χαχαχχααχααχαχα τον μαλακα τον αλεπουδιαρη 😂😂😂😂😂
😂😂🥸🥸
-
- Συνταγματάρχης
Οσο αναφορα την προκηρηξη για να μην ειμαστε εντελως εκτος τοπου, συνταξιουχος της ευπ μου ειπε πως η εν λογω προκηρηξη θα ειναι στα προτυπα των προσληψεων της ευπ οπως γινοταν μια φορα και εναν καιρο απο το υπουργειο δικαιοσυνης (με λιστες) και οποιος καταλαβε καταλαβε. Δεν ειναι κατι νεο αυτο που αναφερω αλλα επιβεβαιωνοντε οι εικασιες...
Οπότε ίσος να μην έχω ελπιδες
-
- Συνταγματάρχης
Φιλε μου περα απτην πλακα, θα πας θα κανεις την αιτηση σου θα διαβασεις την υλη που θα αναρτηθει, θα κανεις την προπονηση σου και θα δωσεις κανονικα οπως ολοι! Αν βρεις και καποιον να σε "βοηθησει" ακομα καλυτερα! Δε σημαινει οτι θα ειναι ολη ο προκηρηξη μεσα στη λασπη επειδη θα διεξαχθει με αυτον τον τροπο...Al-g έγραψε:Οπότε ίσος να μην έχω ελπιδες
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Ευτυχώς μας άνοιξε τα μάτια αυτός της ΕΥΠ, ούτε που το είχα σκεφτεί ότι θα παιχτεί βύσμα, η προκήρυξη φαίνεται 5καθαρη χάχα Κουληηηη
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 21
Στην προκήρυξη θα παίξει βύσμα γιατί υπάρχουν προφορικά. Ο ασεπ δεν υπάρχει πουθενά οπότε όσοι έχουν μέσον θα μπούνε.
Glock 19
Εντάξει στους 700 όλο και κάποιο θα είναι χωρίς βισμα είναι μεγάλο νούμερο για να μπορούν όλοι να καλυφθούν με γνωστούς.
Κάποιο νεότερο υπάρχει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες