Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Καλά εντάξει θα το δούμε δεν λέω τίποτα άλλο.
Ρε σεις συγκεντρωθητε λίγο! Εδώ γράφουμε απόψεις και πληροφορίες δεν κάνουμε άσκοπη επίθεση ο ένας στον άλλον. Όλοι έχουμε αγωνία αλλά δεν επιτιθεμεθα.
Τσακώνεστε σαν τα κοκόρια και νομίζετε θα βοηθήσει πουθενά αυτό; Τί θα κάνατε αν ήσασταν συνάδελφοι; !Guardian θα μπορούσες να είσαι λιγότερο εριστικός (φαντάζομαι το ξέρεις). Όμως ρε συ Green δίνεις πατήματα, ειδικά όταν λες κάποιον άχρηστο κλπ. Και δίκιο να έχεις το χάνεις έτσι. Με αυτό το σκεπτικό, θα μπορούσε να σε πει και εσένα κάποιος άχρηστο, εφόσον θα ήθελες να είναι όπως παλιά και όχι μα**κια όπως τώρα (εσύ το είπες αυτό). Αρέσει δεν αρέσει, αν δεν ήταν η ΝΔ, δεν θα έβγαιναν τόσες προκηρύξεις ένστολου προσωπικού.
Εδώ δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Σας τα λέω αυτά μπας και καταλάβετε ότι δεν υπάρχει λόγος για όλο αυτό. Όση ενέργεια σπαταλάτε για τσακωμούς κλπ, να την σπαταλήσετε πιο σωστά. Κάντε μια προετοιμασία για την προκήρυξη και αφήστε τα αυτά.(Εννοείται όλα αυτά χωρίς παρεξήγηση και χωρίς κακία προς κανέναν από τους 2).
Vegeta αν δεν κάνω λάθος, θα είναι από το 1993 και μετά, εφόσον βγει μέσα στο 2022. Την ηλικία θα την υπολογίσουν όπως στον στρατό και όχι σαν την αστυνομία. Δηλαδή ημερομηνία γέννησης, θα θεωρείται η 1Ιανουαρίου και όχι η 31 Δεκεμβρίου.
Για να καταλάβεις, εγώ είμαι του 94 χειμώνα (δεν έχω γίνει ακόμη καν 28). Αλλά από την 1Ιανουαρίου θεωρούμε 29. Δηλαδή αν εσύ είσαι του 92, από την 1Ιανουαρίου και μια μέρα μετά, σε υπολογίζουν ως 31.
Για να καταλάβεις, εγώ είμαι του 94 χειμώνα (δεν έχω γίνει ακόμη καν 28). Αλλά από την 1Ιανουαρίου θεωρούμε 29. Δηλαδή αν εσύ είσαι του 92, από την 1Ιανουαρίου και μια μέρα μετά, σε υπολογίζουν ως 31.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
Του 1993 είμαι απλά για έναν φίλο ρώτησα μήπως μπορεί να δώσει.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Θα σε υπολόγιζαν σαν 31 αν έλεγε να μην έχει υπερβεί το 30ο.Τώρα γράφει
Για το προσωπικό του αστυνομικού τομέα ορίζεται ανώτατο όριο ηλικίας διορισμού το τριακοστό (30ό) έτος. Ως ημέρα γέννησης θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης.
Επίσης στο νόμο 3528/2007 που υπάγονται οι δικαστικοί ως διοικητικοί υπάλληλοι αναφέρει :
4. Για τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων από τις παραγράφους 1 και 2 κατώτατων και ανώτατων ορίων ηλικίας για διορισμό, ως ημέρα γέννησης θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για το κατώτατο όριο και η 31η Δεκεμβρίου του αντίστοιχου έτους για το ανώτατο.
Για το προσωπικό του αστυνομικού τομέα ορίζεται ανώτατο όριο ηλικίας διορισμού το τριακοστό (30ό) έτος. Ως ημέρα γέννησης θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης.
Επίσης στο νόμο 3528/2007 που υπάγονται οι δικαστικοί ως διοικητικοί υπάλληλοι αναφέρει :
4. Για τη συμπλήρωση των προβλεπόμενων από τις παραγράφους 1 και 2 κατώτατων και ανώτατων ορίων ηλικίας για διορισμό, ως ημέρα γέννησης θεωρείται η 1η Ιανουαρίου του έτους γέννησης για το κατώτατο όριο και η 31η Δεκεμβρίου του αντίστοιχου έτους για το ανώτατο.
Άρα διασώστη είναι όπως στην αστυνομία; Δηλαδή αν βγει μέσα στο 2022 θα μπορούν από το 1992 και μετά; Ευχαριστούμε για την διόρθωση.
Διασώστη31 μόνο κάτι άρθρα του ΦΕΚ είδα να αναδημοσιεύεις, δεν υπάρχει μια βάση από πού θα αντλήσουν τα θέματα, προκειμένου να προετοιμαστεί κάποιος ... Πιστεύω θα είναι κάτι πολύ γενικό στις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής και τίποτα περισσότερο.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 346
Η ύλη θα είναι στο φεκ της προκήρυξης.Δε θα είναι γενικές ερωτήσεις, όπως δεν έδιναν ποτέ γενικές γνώσεις οι λιμενοφυλακες στα γραπτά παλαιότερα, αλλά ναυτικο δίκαιο.
Όπως δεν δίνουν γενικές γνώσεις οι ΔΕ τελωνειακοι αλλά μαθηματικά, έκθεση και πολιτικές επιστήμες κλπ
Αμα ήταν να κάνουν εξετάσεις με γενικές γνώσεις θα έβαζαν και μοριοδότηση.
Όπως δεν δίνουν γενικές γνώσεις οι ΔΕ τελωνειακοι αλλά μαθηματικά, έκθεση και πολιτικές επιστήμες κλπ
Αμα ήταν να κάνουν εξετάσεις με γενικές γνώσεις θα έβαζαν και μοριοδότηση.
Και εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει ύλη ... Σε γραπτές εξετάσεις του ΑΣΕΠ στο ΦΕΚ γράφει ύλη που πρεπει να διαβάσει κάποιος
Προφανώς και θα υπάρχει ύλη, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πουν πχ διαβάστε σελίδες 22-80. Θα πουν πιο γενικά π. Χ. Διαβάστε από το ποινικό δίκαιο το ειδικό και το γενικό μέρος, δικονομικό δίκαιο κλπ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Και στην προκήρυξη της ΕΥΠ που είχε γραπτα, είχε δοθεί ύλη που την έλεγε στη προκήρυξη!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Οπως ακριβως και στην ευπ λογω ιδιου υπουργειου ετσι και εδω κατα την εκδοση της προκηρηξης θα αναρτηθει η υλη.Θα τηρηθει η ιδια γραμμη!
Το σημαντικό είναι να υπάρχει αξιοκρατία. Να μην μπούνε μόνο βύσματα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες