Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 177
Αυτές οι προφορικές πού λέει θα έχουν βύσμα 100%
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Πολλοι αποδω μεσα ελπιζουμε να βγει φεκ πριν το τελος του 22. Εκ πρωτης οψεως ολα φυσιολογικα και το γραπτο που πρεπει να γραψεις πανω απο 50% το θεωρω σωστοτατο θα εμπεριεχει μεσα υλη λογικα δικαιου ποινικης δικονομιας η κατι παρεμφερες. Αντε να δουμε και τη μοριοδοτηση να μας λυθουν ολες οι αποριες!
Αν δε γίνουν εκλογές τώρα θα βγει τώρα σίγουρα.Τρένο θα το πάνε για ψήφους.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 353
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Πιστευω Αυγουστο Σεπτεμβρη θα αναρτηθει κανα φεκ να μαθουμε και αριθμο ΔΕ και μοριοδοτηση.
Γνωρίζει κανείς πως πάει ακριβώς το κομμάτι των γραπτών εξετάσεων; Μας δίνουν αυτοί κάποια ύλη που πρέπει να διαβάσουμε; Οι ερωτήσεις επίσης είναι συγκεκριμένες που μπαίνουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τι εννοείς ότι τους 94 δεν τους πιάνει και να βγει φέτος; Αφού είναι 28 ετών ακόμα άρα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Ναι ακόμα ο κουλης δεν ξεπέρασε κάθε όριο.Green-Dragon99 έγραψε:Τι εννοείς ότι τους 94 δεν τους πιάνει και να βγει φέτος; Αφού είναι 28 ετών ακόμα άρα έχουν το δικαίωμα να κάνουν τα χαρτιά τους.
Αν θες τη γνώμη μου η γενιά του 94 θα χάσει και τη δημοτική αστυνομία και την δικαστική και σφ και από όλα. Παπαλα εμείς.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Θα δώσουν ύλη κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι να έχουν την απαίτηση να έχει κάποιος τέτοιες γνώσεις ενώ είναι παντελώς άσχετος. Και επίσης θα δώσουν κάποια ικανοποιητικό χρονικό διάστημα ώστε να μπορεί να γίνει η αποστήθιση.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Πολίτη δεν τελείωσε τίποτα ακόμα για τους 94ρηδες λογικά θα έχετε την ευκαιρία σας να δικαιωθείτε.
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά απ' ότι κατάλαβα ο υπολογισμός της ηλικίας έγινε όπως στον στρατό; Δηλαδή, θεωρείται ημερομηνία γεννήσεως η 1 Ιανουαρίου. Σε προκηρύξεις ειδικών φρουρών κλπ, δεν υπολογίζονταν ως ημερομηνία γεννήσεως η 31 Δεκεμβρίου;
Επομένως, εμένα, που είμαι γεννημένη Δεκέμβρη 94, με θεωρούν ήδη 28; ! Άρα, όσοι είμαστε του 94, προλαβαίνουμε μόνο αν βγει η προκήρυξη ως τα τέλη του έτους.
Επομένως, εμένα, που είμαι γεννημένη Δεκέμβρη 94, με θεωρούν ήδη 28; ! Άρα, όσοι είμαστε του 94, προλαβαίνουμε μόνο αν βγει η προκήρυξη ως τα τέλη του έτους.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Γιατί να μη πιάνει τους 94 άμα βγει φέτος; Μονο στους εποπ δεν έπιανε τους 94 που βγήκε φέτος διότι στο στρατό πιάνει αλλιώς η ηλικία.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 100
Λογικα πιανει οσους 94αριδες δεν εχουν κλεισει μεχρι τελος του ετους τα 28. Αν π. Χ καποιος τα εκλεισε το Μαρτη δεν τον πιανει. Αν καποιος τα κλεινει Δεκεμβρη οπως η κοπελα πιο πανω και βγει η προκυρηξη πιο πριν τον πιανει... Αν εχω καταλαβει κι εγω σωστα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 145
Δεν εχει να κανει αυτο, καποιοι εχουν κλεισει τα 28.Αν το φεκ λεει απο 1994 και μετα θα κανουν κανονικα οι 94αρηδες και ας εχουν κλεισει τα 28.
Και στους ΕΦ ετσι γινοταν!
Και στους ΕΦ ετσι γινοταν!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 100
Δεν ξερω με σιγουρια, υποθεση κανω φανταζομαι θα το διευκρινιζουν στο ΦΕΚ οποτε ας περιμενουμε να δουμε
Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει το όριο ηλικίας στο ΦΕΚ ; Να είναι διαφορετικό απ αυτό που είναι στη διαβούλευση ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες