Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε greko_27 αλλά δεν νομίζω πως με ενδιαφέρει πλέον το Λιμενικό δεδομένου ότι έδωσα και στον προηγούμενο διαγωνισμό, διάβασα πολύ, έγραψα πολύ καλά και στο τέλος πέρασε το κάθε αστοιχείωτο βόδι που είχε 'μπάρμπα' στην κορώνι.

Συγνώμη για την σκληρή γλώσσα μου αλλά και εγω δούλεψα σκληρά για να πετύχω (που για μένα έχω πετύχει σε όλους τους τομείς στο λιμενικό) και στο τέλος έμεινα στην απ'έξω και ενώ λατρεύω το σώμα για να περάσουν τα βουλευτόπαιδα.

Κρίμα πάντως για το σώμα, γιατί βλέπω ότι το πάνε προς διάλυση και τα καταφέρνουν μια χαρά.

Να σαι καλά πάντως και πάλι καλέ μου φίλε και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο στην καινούρια σου εργασία!Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Rafale »

Καλησπερα μαχη οι πρωτες γυναικες που εισηχθησαν στο λς ηταν το 1980 και απο την πρωτη στιγμη ηταν εμφανης η διακριση σε βαρος τους αφου τα κριτηρια και τα προσωντα εισαγωγης ηταν πολυ υψηλοτερα απο αυτα των αντρων. Συγκεκριμενα για τους αντρες βαση εγκυκλιου αρκουσε το απολυτηριο δημοτικου αλλα απο το 1985 και μετα ζητουσε να ειναι αποφοιτοι β γυμνασιου και εξεταζονταν σε ορθογραφια και συνεντευξη. Οι γυναικες θα επρεπε να ειχαν απολυτηριο λυκειου και οι εξετασεις εκτος απο αθλητικες δοκιμασιες περιελαμβαναν εκθεση μαθηματικα γεωργραφια και ξενες γλωσσες προαιρετικα. Οι γυναικες αυτες προοριζονταν για θεσεις απλων λιμενοφυλακων τα κριτηρια εισαγωγης τους ομως ηταν τα ιδια με τα κριτηρια για εισαγωγη στη σχολη υπξων το 1984 δημιουργηθηκαν οργανικες θεσεις για γυναικες υπξους στο λς 8 τον αριθμο. Για να μην σε κουραζω απο την αναδρομη τα κριτηρια εξισωθηκαν το 1989 αναμεσα σε αντρες και γυναικες και απο τοτε η θεση των γυναικων στο λς βελτιωθηκε σημαντικα. Εχουν επισης τη δυνατοτητα να δωσουν εξετασεις για την εισαγωγη στο σχλη ναυτικων δοκιμων υπαξκων λς καθε φορα που γινεται διαγωνισμος κατα τη διαρκεια τηςε καριερας τους εξελισονται φτανοντας στο βαθμο του αντιπλοιαρχου λσ. Η γυναικα λιμενοφυλακας μπορει να γινει κελευστης μετα απο 10 χρονια παραμονης στο βαθμο του λιμενοφυλακα, μετα απο 14 επικελευστης και μετα απο 18 αρχιλελευστης βαθμος στον οποιο η εξελιξη σταματα και παραμενει ως την αποστρατεια δηλ για τα επομενα 17 χρονια. Οι λιμενοδυλακες αποστρατευονται βεβαια με το βαθμο του ανθστη τον οποιο και λαμβανουν ενα μηνα πριν την υποβολη παραιτησης τους. Τα δικαια αυτα αιτηματα των γυναικων λιμετοφυλακων τα εχουν αποδεχτει και οι αντρες συναδελφοι τους και εχει ενσωματωθει προταση προς το υπουργειο ναυτιλιας.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Για το πρωτο σκελος της ερωτησης σου δεν γνωριζω προσωπικα μαχη στο δευτερο σκελος ελπιζω να σε καλυψα
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από greko_27 »

D.Y.K έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε greko_27 αλλά δεν νομίζω πως με ενδιαφέρει πλέον το Λιμενικό δεδομένου ότι έδωσα και στον προηγούμενο διαγωνισμό, διάβασα πολύ, έγραψα πολύ καλά και στο τέλος πέρασε το κάθε αστοιχείωτο βόδι που είχε 'μπάρμπα' στην κορώνι.

Συγνώμη για την σκληρή γλώσσα μου αλλά και εγω δούλεψα σκληρά για να πετύχω (που για μένα έχω πετύχει σε όλους τους τομείς στο λιμενικό) και στο τέλος έμεινα στην απ'έξω και ενώ λατρεύω το σώμα για να περάσουν τα βουλευτόπαιδα.

Κρίμα πάντως για το σώμα, γιατί βλέπω ότι το πάνε προς διάλυση και τα καταφέρνουν μια χαρά.

Να σαι καλά πάντως και πάλι καλέ μου φίλε και σε σένα εύχομαι ότι καλύτερο στην καινούρια σου εργασία!Εικόνα

Σε ευχαριστω φιλε μου και σου ευχομαι πραγματικα να βρεις το δρομο σου.Εικόνα... ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ... Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα... αν πραγματικα ηθελαν αξιοκρατια ολοι οι διαγωνισμοι για τα σωματα ασφαλειας θα επρεπε να γινονται απο μια ανεξαρτητη αρχη πχ ενα παραρτημα του ΑΣΕΠ που θα ασχολιοτανε μονο με τους διαγωνισμους των σωματων ασφαλειας ή να εμπαιναν στις πανελληνιες... ΑΛΛΑ τι να κανουμε ελλαδα ειναι αυτηΕικόνα... Παντως σου ευχομαι καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις να κανειςΕικόνα

MGEN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από MGEN »

greko_27 έγραψε:
D.Y.K έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ φίλε greko_27 αλλά δεν νομίζω πως με ενδιαφέρει πλέον το Λιμενικό δεδομένου ότι έδωσα και στον προηγούμενο διαγωνισμό, διάβασα πολύ, έγραψα πολύ καλά και στο τέλος πέρασε το κάθε αστοιχείωτο βόδι που είχε 'μπάρμπα' στην κορώνι.

Σε ευχαριστω φιλε μου και σου ευχομαι πραγματικα να βρεις το δρομο σου.Εικόνα... ΚΑΙ ΜΗΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ... Δυστυχως ετσι εχουν τα πραγματα... αν πραγματικα ηθελαν αξιοκρατια ολοι οι διαγωνισμοι για τα σωματα ασφαλειας θα επρεπε να γινονται απο μια ανεξαρτητη αρχη πχ ενα παραρτημα του ΑΣΕΠ που θα ασχολιοτανε μονο με τους διαγωνισμους των σωματων ασφαλειας ή να εμπαιναν στις πανελληνιες... ΑΛΛΑ τι να κανουμε ελλαδα ειναι αυτηΕικόνα... Παντως σου ευχομαι καλη τυχη σε οτι και αν αποφασισεις να κανειςΕικόνα

Πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ γρήγορα στο ΛΣ. Γι αυτό είναι ανώφελο να συζητάμε για διαγωνισμούς και τρόπους εξετάσεων. Ελπίζω ότι η αναξιοκρατία που επικρατεί στην επάνδρωσή του θα αντιμετωπισθεί ριζικά κατατάσσοντας και το ΛΣ στις πανελλήνιες.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παλι απο τα ιδια θα ειναι και η νεα κυβερνηση... 20 χρονια δεν κυβερνουσαν; ... και τι εκαναν... λογια, λογια λογια... αν ηθελαν επανιδρυση του λιμενικου σωματος θα την ειχεκανει εδω και χρονια και η προηγουμενη κυβερνηση... γιατι δεν αντιγραφουμε τουλαχιστον ενα μερος απο την ακτοφυλακη των ηπα που ειναι η καλυτερη στον κοσμο; ... συγγνωμη μgen αλλα μην εχεις αυταπατες δεν προκειτε να αλλαξει προς το καλυτερο το λιμενικο... αν δεν αλλαξουν μυαλα οι πολιτικοι μασ
Anonymous

Παιδιά τελικά είχαμε κανένα νέο για τι προκύριξη; Θα γίνει η όχι;
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Οχι ακομη αλλα γιατι βιαζεσαι τοσο; ... δε χαθηκε και ο κοσμος αν δε βγει κιολας;

Anonymous

Φιλαρακι, βιαζομαι ειναι αληθεια... Ξερεις αν θα βγει μεσα στο μηνα η γενικα μεσα στο 2009; Τουλαχιστον θα βγει η θα παει στα σκουπιδια; Παρακαλω οποιος ξερει ας απαντηση
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Αν δε βγει η προκυρηξη κατα το νοεμβριο ή δεκεμβριο θα βγει του χρονου πιθανοτατα ιουλιο με αυγουστο... Αλλα δεν εχει σταλει στο εθνικο τυπογραφειο καμια προκυρηξη μεχρι τωρα
Anonymous

Παιδια κανενα νεο εχουμε;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

giannis έγραψε:Παιδια κανενα νεο εχουμε;

Όχι.

Πάντως γίνεται όλο και πιο έντονη η σεναριολογία περί εισαγωγής του σώματος στις πανελλαδικές εξετάσεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σε πρόσφατη κουβέντα που είχα με πλοίαρχο του Λ/Σ μου μετέφερε τα παραπάνω.

MAXH
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από MAXH »

σε ευχαριστω φιλε d.y.k.Εικόνα

για τι επιπεδο δυσκολιας μιλαμε στα γραπτα; Εχω ακουσει οτι ειναι αρκετη κ η υλη! μπορει καποιος να δωσει αν θελει κ 2 ξενες γλωσσες αν γνωριζει;

ευχαριστω Εικόνα!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν είναι και μεγάλο το επίπεδο δυσκολίας.

Εγώ όμως έγραψα πάρα πολύ καλά και έμεινα απ΄έξω.

Τώρα πως γίνεται αυτό δεν ξέρω. Θα το αποδόσω στην κακιά την ώρα.

Θα έχεις άπλετο χρόνο να διαβάσεις αρκεί να ασχοληθείς.

Δεν μπορείς να δώσεις 2 γλώσσες.

Πρέπει να επιλέξεις μόνο μια.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες