Προ των πυλών η ίδρυση της Δικαστικής Αστυνομίας;

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 172

Δημοσίευση από nick the greek2 »

Διασωστης31 έγραψε:30 στο προεδρικό του συριζα.Τόσο θα είναι και τώρα

Όντως 30 ήταν στου ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος αριθμός που έχει ακουστεί μέχρι τώρα από τα διάφορα που γράφονται είναι 30.

Βέβαια ενοειτε ότι ακόμα δεν ξέρουμε και παίζει κ το 28.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 353
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Νομιζω οτι εφοσον θα συσταθει ως σωμα ασφαλειας, θα εχει και το αναλογο οριο ηλικιας. Το απευχομαι και μακαρι να δοθει ευκαιρεια και σε παιδια του 93-92 που χασανε ηδη καποια ευκαιρεια.
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

nick the greek2 έγραψε:Όντως 30 ήταν στου ΣΥΡΙΖΑ και ο μόνος αριθμός που έχει ακουστεί μέχρι τώρα από τα διάφορα που γράφονται είναι 30.Βέβαια ενοειτε ότι ακόμα δεν ξέρουμε και παίζει κ το 28.

Γνώμη μου το πιο πιθανό να είναι 30

Δηλαδή 1992 και μετα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 5:38 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Δε θα το πειράξει γιατί θα εκτεθούν, πιο πιθανό να το πάει 32.Την αύξηση στους λιμενοφυλακες από 26 στα 29 που έκανε ο συριζα, την κράτησε και η ΝΔ κανονικά.

nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Επειδή δεν έχω πάει ποτέ μου σε δικαστήριο.Γνωρίζει κάποιος εντός των δικαστηρίων υπάρχουν γράφεια τύπου τμήματα της Ελλάς για τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί;

Xxxxx
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Coyote έγραψε:Νομιζω οτι εφοσον θα συσταθει ως σωμα ασφαλειας, θα εχει και το αναλογο οριο ηλικιας. Το απευχομαι και μακαρι να δοθει ευκαιρεια και σε παιδια του 93-92 που χασανε ηδη καποια ευκαιρεια.
Και τα δύο σενάρια πιθανά.

Και όσο μεγαλύτερο το όριο ηλικίας τόσο μεγαλύτερες κ οι βάσεις.

Xxxxx
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 346

Δημοσίευση από Diasostis31 »

nick the greek2 έγραψε:Επειδή δεν έχω πάει ποτέ μου σε δικαστήριο.Γνωρίζει κάποιος εντός των δικαστηρίων υπάρχουν γράφεια τύπου τμήματα της Ελλάς για τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί;

Ναι, στην πίσω μεριά συνήθως η κάπου στο πλάι.

Είναι τα κρατητήρια, εκεί πάνε τους κρατούμενους Που έχουν δίκη και τους φυλάει η ΕΛΑΣ. Τώρα θα μπει δικαστική

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

nick the greek2 έγραψε:Επειδή δεν έχω πάει ποτέ μου σε δικαστήριο.Γνωρίζει κάποιος εντός των δικαστηρίων υπάρχουν γράφεια τύπου τμήματα της Ελλάς για τους αστυνομικούς που υπηρετούν εκεί;

Νομιζω οχι διοτι υπευθηνοι εχουν οριατει εισαγγελεις και δικαστες. Η ΕΛΑΣ εχει υπαλληλους στις εισοδους και στις αιθουσες για λογους ευταξιας (μετα απο καταδικαστικες αποφασεις που γινεται το ελα να δεις) κλπ κλπ. Και προφανως οι μεταγωγεις των κρατουμενων της ΕΛΑΣ.

nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Coyote έγραψε:Νομιζω οχι διοτι υπευθηνοι εχουν οριατει εισαγγελεις και δικαστες. Η ΕΛΑΣ εχει υπαλληλους στις εισοδους και στις αιθουσες για λογους ευταξιας (μετα απο καταδικαστικες αποφασεις που γινεται το ελα να δεις) κλπ κλπ. Και προφανως οι μεταγωγεις των κρατουμενων της ΕΛΑΣ.
Άρα μιλάμε για νέες υποδομές. Θα φτιαχτούν από την αρχή τμήματα δικαστικής εντός δικαστηρίων.

nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

nick the greek2 έγραψε:Άρα μιλάμε για νέες υποδομές. Θα φτιαχτούν από την αρχή τμήματα δικαστικής εντός δικαστηρίων.

Θα υπάρχουν αξιωματικοί υπηρεσίας διοικητές κτλπ.

Λογικά έτσι θα υλοποιηθεί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 1:56 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Νταξει αυτα ειναι λεπτομερειες πιστευω που δε πρεπει να μας απασχολουν στην προκειμενη φαση. Ειμαστε μια ανασα πριν δουμε τη μοριοδοτηση και τον αριθμο θεσεων για τους ενστολους. Εμενα προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει ο αριθμος.
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Coyote έγραψε:Νταξει αυτα ειναι λεπτομερειες πιστευω που δε πρεπει να μας απασχολουν στην προκειμενη φαση. Ειμαστε μια ανασα πριν δουμε τη μοριοδοτηση και τον αριθμο θεσεων για τους ενστολους. Εμενα προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει ο αριθμος.

Εγώ πιστεύω Αύγουστο θα βγει

Xxxxx
firefighter92
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από firefighter92 »

nick the greek2 έγραψε:
Coyote έγραψε:Νταξει αυτα ειναι λεπτομερειες πιστευω που δε πρεπει να μας απασχολουν στην προκειμενη φαση. Ειμαστε μια ανασα πριν δουμε τη μοριοδοτηση και τον αριθμο θεσεων για τους ενστολους. Εμενα προσωπικα πιο πολυ με ενδιαφερει ο αριθμος.

Εγώ πιστεύω Αύγουστο θα βγει

Νωριτερα φιλε μου για να προλάβει τις εκλογες, ετσι πιστευω εγω.

nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

firefighter92 έγραψε:Νωριτερα φιλε μου για να προλάβει τις εκλογες, ετσι πιστευω εγω.

Δεν είναι ανάγκη η δικαστική να έχει πιάσει δουλειά στα δικαστήρια πριν τις εκλογές. Αυτο είναι δύσκολο δεν προλαβαίνει εκτός από το προσωπικό είναι και οι υποδομές που πρέπει να φτιάχνουν.

Αρκεί νομίζω να έχει βγει η προκήρυξη και να έχουν μπει στη σχολή.

Με αυτό θα είναι καλυμμένη η κυβέρνηση.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 5:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
nick the greek2
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

nick the greek2 έγραψε:Δεν είναι ανάγκη η δικαστική να έχει πιάσει δουλειά στα δικαστήρια πριν τις εκλογές. Αυτο είναι δύσκολο δεν προλαβαίνει εκτός από το προσωπικό είναι και οι υποδομές που πρέπει να φτιάχνουν.Αρκεί νομίζω να έχει βγει η προκήρυξη και να έχουν μπει στη σχολή.

Με αυτό θα είναι καλυμμένη η κυβέρνηση.

Εξάλλου θα βγει πρώτα η προκήρυξη για το πολιτικό κ μετά για το ένστολο.

Τουλάχιστον έτσι λένε.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Μάιος 22, 2022 5:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες