Coyote έγραψε:Εννοειται εγω υστερα απο την παρασταση τα πρακτικα δηλαδη που εδωσα, τη δευτερη μερα ειχα την αδεια του φορτηγου σε τυπου barcode στο gov.
Φίλε πιστεύεις θα έχω σύντομα το Δ αν ξεκινήσω τώρα διαδικασίες.
Coyote έγραψε:Εννοειται εγω υστερα απο την παρασταση τα πρακτικα δηλαδη που εδωσα, τη δευτερη μερα ειχα την αδεια του φορτηγου σε τυπου barcode στο gov.
Φίλε πιστεύεις θα έχω σύντομα το Δ αν ξεκινήσω τώρα διαδικασίες.
Έχω ελπίδες να προλάβω την προκήρυξη;
Αν ξεκινησεις Δευτερα και το πας τραινο ομως πιεσεις τη σχολη σου, τοτε στο πρωτο δεκαημερο του Ιουλιου ισως εχεις την προσωρινη αδεια.
Έχετε κάποια ενημέρωση ότι θα τρέξει πριν τις εκλογές η συγκεκριμένη προκήρυξη; Γενικά εκτός από εκτιμήσεις έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
Καλησπερα και απο εμενα. Απο τα δημοσιευματα που διαβαζω και αν κρινω και απο την προσφατη προκηρυξη της πυροσβεστικης, θα εχουμε 2 κατηγοριες στο σωμα αυτο. Η πρωτη κατηγορια με τους πολιτικο-επιστημονες και η δευτερη με τους ενστολους. Επομενως στην πρωτη κατηγορια θα χρειαζεται πτυχιο ΑΕΙ (ισως μονο νομικης ή συναφες) και μεγαλυτερο οριο ηλικιας (30-32) και στη δευτερη απολυτηριο λυκειου και μικροτερη ηλικια (28). Πειτε μου την αποψη σας. Για τα αθληματα τι πιστευετε;
Τα αθληματα (θα) ειναι γελοια... Γενικως στα σωματα ασφαλειας, οσο αναφορα τα αθληματα, δε βλεπω ιδιαιτερες διαφοροποιησεις. Εκτος αν αφορα ειδικες δυναμεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KostasSomeone την Σάβ Μάιος 21, 2022 5:25 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Fire26 έγραψε:Έχετε κάποια ενημέρωση ότι θα τρέξει πριν τις εκλογές η συγκεκριμένη προκήρυξη; Γενικά εκτός από εκτιμήσεις έχει ακούσει κάποιος κάτι πιο συγκεκριμένο;
Οι ένστολοι της αστυνομίας είναι πολύ δύσκολο να είναι πάνω απο 28 (δες όλες τις προκηρύξεις της αστυνομίας) λόγω συνταξιοδοτικού και δυστυχώς το έχω ψάξει γιατί και εμένα με συνέφερε να έπαιρναν μεγαλύτερους.
firefighter92 έγραψε:Οι ένστολοι της αστυνομίας είναι πολύ δύσκολο να είναι πάνω απο 28 (δες όλες τις προκηρύξεις της αστυνομίας) λόγω συνταξιοδοτικού και δυστυχώς το έχω ψάξει γιατί και εμένα με συνέφερε να έπαιρναν μεγαλύτερους.