Προκήρυξη για Λιμενικό Σώμα / Λιμενοφύλακες (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπαρχουν καποια βιβλιοπωλεια που διαθετουν καποια σχετικα βιβλια αρκει βεβαια να τους αναφερεις και εσυ τι ακριβως ψαχνεις. Για παραδειγμα εγω που εδωσα στον προηγουμενο διαγωνισμο οταν βγηκε η προκυρηξη ανεφερε μεσα για παραδειγμα οτι στην ιστορια διαβαστε απο την μικρασιατικη καταστροφη και τις μετεπειτα συνθηκες μεχρι και την χουντα των συνταγματαρχων. Παρε ενα βιβλιο για το δικαιο που να αναφερεται στους πολιτικους θεσμους και ενα απλο βιβλιο γεωγραφιας που να αναφερει λιμανια - χωρες - κλπ κλπ
Άβαταρ μέλους
lettoula
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lettoula »

οκ σ'ευχαριστω πολυ. ελπιζω να βρω ακρη.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε ΔΥΚ υπαρχουν συγκεκρυμενα βιβλια για τον διαγωνησμο στα βιβλιοπωλεια; Εγω παντος διαβαζω απο τα βιβλια του σχωλειου... Εσυ ποσο εγραψες στον τελευταιο διαγωνησμο; Χωρης να διαβασεις πιγες;
Άβαταρ μέλους
lettoula
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από lettoula »

μπορεις να αγορασεις σημειωσεις και να σου τις στειλουν. εγω μαλλον ετσι θα κανω.
βρηκα ενα που λεγεται φροντιστηρια κολλιντζα, αθηνα.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ηλιας έγραψε:Φιλε ΔΥΚ υπαρχουν συγκεκρυμενα βιβλια για τον διαγωνησμο στα βιβλιοπωλεια; Εγω παντος διαβαζω απο τα βιβλια του σχωλειου... Εσυ ποσο εγραψες στον τελευταιο διαγωνησμο; Χωρης να διαβασεις πιγες;

Δεν ειχα διαβασει ιδιαιτερα φιλε μου και εγραψα καλα σε ολα εκτος απο το δικαιο που εγραψα κατω απο την βαση και αν γραψεις εστω και σε ενα μαθημα κατω απο την βαση αυτο συνεπαγεται με την απορριψη σου απο τις περαιτερω διαδικασιες (Υγειονομικα δηλαδη ουσιαστικα και εισαγωγη στην σχολη).

Οσον αφορα τα βιβλια εγω διαβασα καποια σχολικα που 'τσιμπησα' απο κατι ξαδερφια μου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

lettoula έγραψε:
Μπορεις να αγορασεις σημειωσεις και να σου τις στειλουν. Εγω μαλλον ετσι θα κανω.
Βρηκα ενα που λεγεται φροντιστηρια κολλιντζα, αθηνα.

Δεν το χω ψαξει καθολου. Δεν χρειαστηκε αλλωστε. Γενικως παντως επειδη θα παρει ελαχιστα ατομα φροντιστε να 'ξεσκιστειτε' στο διαβασμα καθως ο ανταγωνισμος θα ειναι τεραστιος Εικόνα
Anonymous

Καθε ποτε γινονται προκηρυξεις για δοκιμους σημαιοφορους στο ναυτικο;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φίλε μου καπου τα έχεις μπερδέψει μάλλον. Μήπως εννοείς δόκιμους σημαιοφόρους στο λιμενικο;

γιατί όπως καταλαβαίνεις σημαιοφόροι στο ΠΝ ΜΟΝΟ απο ΣΝΔ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Νέες προσλήψεις 320 στελεχών στο Λιμενικό Σώμα προανήγγειλε ο ΥΕΝΑΝΠ

22/07/2009

Συνολικά τριάκοσιες είκοσι (320) νέες προσλήψεις στελεχών στο Λιμενικό Σώμα προανήγγειλε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Αναστάσης Παπαληγούρας, Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που Είχε σήμερα με τον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, Ιωάννη Παπαθανασίου.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να προσληφθούν:

- Τριάντα (30) Δόκιμοι Σημαιοφόροι του Λ. Σ.

- Εξήντα (60) Δόκιμοι Υπαξιωματικοί και

- Διακόσιοι τριάντα (230) Δόκιμοι Λιμενοφύλακες.

Όπως δήλωσε ο υπουργός, οι προσλήψεις θα πραγματοποιηθούν για την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης, του διασυνοριακού εγκλήματος, των ναρκωτικών και της τρομοκρατίας.

Τέλος, διασφαλίστηκε η έκτακτη ενίσχυση του Λιμενικού Σώματος σε μέσα όπως:

- Η προμήθεια ενός (1) περιπολικού σκάφους μήκους 60 περίπου ποδών, ταχύτητας άνω των 45 κόμβων, με τον πιο σύγχρονο τεχνικό και επιχειρησιακό εξοπλισμό - αντιβαλλιστική προστασία, σύστημα θερμικής κάμερας κλπ.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Άρα όπως βλέπεις απο τους 320 οι 30 θα είναι δόκιμοι σημαιοφόροι.
Anonymous

Αδερφε το χω δει αυτο στις εφημεριδες, αν ξερεις καθε ποσα χρονια βγαινει μια τετοια προκηρυξη (καθε χρονο, καθε 2 χρονια) , εμπειρικα γιατι φανταζομαι μπορει να αλλαξει λογω συγκυριων και επισης αν γνωριζεις αν υπαρχει τροπος, οποιοσδηποτε, να μπεις στην ναυτικων δοκιμων χωρις πανελληνιες, εφοσον εχεις αλλο πτυχιο ΑΕΙ, ευχαριστω πολυ!
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Athan »

δημ έγραψε:Αδερφε το χω δει αυτο στις εφημεριδες, αν ξερεις καθε ποσα χρονια βγαινει μια τετοια προκηρυξη (καθε χρονο, καθε 2 χρονια) , εμπειρικα γιατι φανταζομαι μπορει να αλλαξει λογω συγκυριων και επισης αν γνωριζεις αν υπαρχει τροπος, οποιοσδηποτε, να μπεις στην ναυτικων δοκιμων χωρις πανελληνιες, εφοσον εχεις αλλο πτυχιο ΑΕΙ, ευχαριστω πολυ!

ναυτικων δοκιμων για ΠΝ, όχι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συνηθως καθε χρονο παιρνει στελεχη το λιμενικο σε ολα τα κλιμακια.(μεχρι και επιστημονικο προσωπικο με το βαθμο του δοκιμου ανθυποπλοιαρχου.) Παντως ολα ειναι σχετικα οντως λογω συγκυριων (βλεπε κονδυλια - συναξιοδοτησεις - εκλογες κ. Λπ).

για την ΣΝΔ μονο με το 10% (ασχετο με το αν εχεις πτυχιο, δεν παιζει κανενα ρολο) και εφοσον πληρεις το ηλικιακο οριο (μεχρι τα 22 - 23 νομιζω.)

Anonymous

Για να μην σε κουραζω, προσπαθω εδω και πολυ καιρο να βρω ενα τροπο να παω Στην μυκ και ο μονος ο οποιος φαινεται εφικτος ειναι μεσω του λιμενικου ως σημαιοφορος κανοντας 1 χρονο σχολη μεσω της προκυρηξης, ειναι ο ενδεδειγμενος;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης