Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Πληροφορίες για όλες τις ειδικότητες από μελλοντικούς συναδέλφους που ήδη υπηρετούν σε αντίστοιχες θέσεις.
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 39

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εγω εχω δηλωσει αυτην την ειδικοτητα! Το αν ειναι καλη η οχι θα το διαπιστωσετε με τον καιρο. Για εσας τις γυναικες καταλαβαινω οτι ειναι λιγο 'αγνωστη' η συγκεκριμενη. Εχει να κανει με τα αντιαρματικα οπλα και την χρηση τους. Παρουσιαζομεθα στην καστορια απ'οσο γνωριζω.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπαρχει ηδη σχετικο θεμα το οποιο εχω ανοιξει εγω.

Ριξε μια ματια και εδω αν θες.

/forum/forum_posts.asp?TID=3845

yandr: Μετέφερα τα μηνύματα στη σωστή συζήτηση
Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από Anonymous »

Ποσοι απο εσας δηλωσατε υπηρετης Α-Τ... Να δουμε ειμαστε πολλοι για Καστορια.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπάρχει ΉΔΗ σχετικό θέμα φίλε μου! /forum/forum_posts.asp?TID=3845
Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Ξερει κανεις ποσοι εχουμε μεινει συνολικα; Κατι ακουσα για 5 000 ατομα...

Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Μην μας φανε τα μεσα παλι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ίσως πλέον να είναι και γύρω στους 4.500 οι εναπομείναντες υποψήφιοι, τώρα όσον αφορά τα μέσα και τα έξω αυτό το αφήνω ασχολίαστο.

Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Μπαινω καθημερινα στο φορουμ αλλα τελευταια αρχισα να γραφω και εγω... Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουνε ιδεα τι παει να πει στρατος. Εχω διαβασει ολα τα θεματα και συνεχως διαπιστωνω και παρατηρω ανουσιες ερωτησεις... Εχω υπηρετησει σαν δοκιμος και ξερω οτι οι περισσοτεροι απο εσας που θα μπειτε και μετα θα πατε στις μοναδες θα διαμαρτυρεστε για τις υπηρεσιες. Επειδη θα κανετε 7-8... Περυσι με φαγανε τελευταια στιγμη, ημουν περασμενος μηχανικο και τελευταιες μερες με βαλανε επιλαχων... Μπαινουνε παιδακια στο στρατο 18 χρονων που δεν εχουν ιδεα τι γινεται, μπαινουνε γυναικες και πανε γκαστρωνωνται για να παρουν αδειες, μπαινουνε κατι παχυσαρκα βοδια και δεν μπαινουμε εμεις που εχουμε προσοντα και μορια. Αν ειναι δυνατον συνελθετε και εξεταστε αξιοκρατικα. Φετος δηλωσα πεζικο Α-Τ, αν δεν μπω με 680 μορια που συγκεντρωνω ειστε αξιοθρηνητοι...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις φέτος!

Όσο για τα παραπάνω που αναφέρεις θα συμφωνήσω απόλυτα!
Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Ολοκληρος στρατηγος θα συμφωνουσες, ξερεις τι γινετε μεσα... Σημερα περασα επιτροπη απαλλαγων μου λεει ο συνταγματαρχης καλα ρε μαλακα εσυ δεν περασες περυσι; Ττου λεω αφηστε να πανε κυριε μσυνταγματαρχα, μας φαγανε... Ακου να δεις Σκηνικο , μια βδομαδα πριν βγουνε τα αποτελεσματα με παιρνουνε απο τα πολιτικα γραφεια που ειχα βαλει μεσο και εγω και μου λενε, συγχαρητηρια κυριε (δεν αναφερω επιθετο για ευκρινητους λογους) περασατε επιτυχων στο μηχανικο, λεω αντε ωραια κανανε δουλεια συγκεκριμενα ηταν δευτερα, χαρουμενος και εγω ηξερα τα αποτελεσματα θα βγουνε την αλλη δευτερα αν θυμαστε και οχι παρασκευη οπως βγηκανε, πεμτη βραδυ σκαει τηλ ξανα σπιτι απο τα πολιτικα γραφεια μου λεει ακυρο το μηχανικο αυριο βγαινουνε τα αποτελεσματα περασες τεθωρακισμενα, σκεφτωμαι σκεφτωμαι λεω μαυροσκουφης μαροσκουφης δεν πτωουμε, με την ανεργεια που επικρατει εξω και με το ελληνικο κρατος να μην δινει αλλες λυσεις στους νεους λεω και ειδικες δυναμεις παω, χαχαχα και βλεπω ρε παιδια την παρασκευη επιλαχων... Δεν Μπορει να συμβαινουν Αυτα...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Φέτος θα περάσεις σίγουρα φίλε μου καλέ! Είμαι σίγουρος! Δυστυχώς έτσι είναι αυτοί οι διαγωνισμοί!'Μπάζουν' απο παντού! Καλό κουράγιο και καλή επιτυχία συνάδελφε!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και επειδή παρατήρησα όταν έδωσα συνέντευξη ότι μερικές κοπελίτσες δεν ξέρανε κάν τι δηλώσανε ή δεν μπήκανε κάν στον κόπο να διαβάσουν τα καθήκοντα της ειδικότητας στην επίσημη ιστοσελίδα του Στρατού, το παραθέτω εδώ και ξεστραβωθείτε! 1. Ειδικότητα : Υπηρέτης Α-Τ Όπλων ΠΖ

2. Αριθμός Κώδικα :9003

3. Καθήκοντα : Εκτελεί τα παρακάτω καθήκοντα σε καιρό ειρήνης, κρίσεως ή πολέμου, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαταγές και σχέδια, αφού πρώτα εκπαιδευτεί και θεωρηθεί ότι είναι ικανός να τα εκτελέσει:

α.Εκτελεί καθήκοντα ομαδάρχη ή αρχηγού στοιχείου και εκπαιδευτή ή μέλους της Ομάδας Α/Τ. Είναι υπεύθυνος για την εκτέλεση ακριβούς και ταχείας βολής και για τη μεταφορά και συντήρηση των εκτοξευτών. Πρέπει να γνωρίζει άριστα τη λύση, αρμολόγηση, γέμιση, απογέμιση, λειτουργία και θεραπεία εμπλοκών των Α-Τ όπλων.
Β.Χειρίζεται άριστα τα Α-Τ Κ/Β όπλα δηλαδή, γεμίζει, σκοπεύει, πυροδοτεί αυτά και τα κατευθύνει κατά τη διάρκεια της πτήσης, ώστε να πλήξουν το στόχο.
γ.Χειρίζεται τους Σ/Α της Ομάδος του.
Δ.Οδηγεί το όχημα φορέα Α-Τ όπλων και κατευθύνει αυτό σύμφωνα με τις οδηγίες του Αρχηγού Στοιχείου. Βοηθά το στοιχείο όταν παρίσταται ανάγκη. Είναι υπεύθυνος για την καλή συντήρηση του οχήματος. Εκτελεί συντήρηση 1ου κλιμακίου και συμμετέχει στη συντήρηση 2ου κλιμακίου.
ε.Επιπλέον αυτών εκτελεί τα προβλεπόμενα καθήκοντα, που απορρέουν από το βαθμό του, τους στρατιωτικούς κανονισμούς και τα εγχειρίδια του οπλικού συστήματος ή μέσου της ειδικότητάς του.

Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Πολυ σωστα τα λες...

Anonymous

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Τι εγινε ρε τσακαλια, δεν δηλωσατε πολλοι για αντιαρματικα... ; Λες να ειμαστε τοσοι λιγοι.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Υπηρέτης Α-Τ όπλων

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μακάρι να είμαστε λίγοι αδερφέ μου.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης