Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2022)
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 26
Καθόλου σημαντικό βασικά αλλα οκ 

Το 2009 όντως είχε εμπλοκή ο Ασεπ. Αυτός έβγαλε τα μόρια καθώς και Οι αιτήσεις θεραπείας γίνονταν αποκλειστικά σ αυτόν και όχι στις εκάστοτε περιφέρειες.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 121
Θα αλλάξει το όριο δεν τους παίρνει να χάσουν ούτε μισή ψήφο, γιατί μέρα με τη καταρρέουν και αυτό βγαίνει προς τα έξω.
- antonis_alfa4
- Λοχίας
- Posts in topic: 26
-
- Αντισυνταγματάρχης
Το 2009 σε πόσο χρονικό διάστημα μπήκαν αφότου βγήκε η προκήρυξη?
Αύγουστο του 2009 βγήκε η προκήρυξη. Κατατάχθηκαν Ιανουάριο του 2010 και αποφοίτησαν τον Ιούλιο του ιδίου έτους.
Η εκπαίδευση διαρκεί 6 μήνες (4 μήνες θεωρητική και 2 μήνες πρακτική) με ευθύνη του ΕΚΔΔ.
Η εκπαίδευση διαρκεί 6 μήνες (4 μήνες θεωρητική και 2 μήνες πρακτική) με ευθύνη του ΕΚΔΔ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Έγινε ευχαριστω. Απλά ρώτησα γιατί λένε ότι αργεί πάρα πολύ η διαδικασία κατάταξης στις προκηρύξεις που τις έχει εξ ολοκλήρου ο ΑΣΕΠ
Γραφω και εδω το ιδιο μηνυμα Παιδια καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω εχω πολλες πιθανοτητες να μπω εποπ το θεμα πιο ειναι τωρα εγω αν θελω θα μπορω να κανω τα χαρτια μου για δημοτικη και δικαστικη αστυνομια αντιστοιχα εφοσον εχουν βγει η προκηρηξεις και ειμαι μεσα στην εκπαιδευση;
Αμα εχεις μπει για εκπαιδευση εποπ, θα εισαι εσωκλειστος δε θα σε αφηνουν να βγεις, οποτε πως θα πας να καταθεσεις χαρτια ειδικα στη Δικαστικη που θα γινει καταθεση δικαιολογητικων στα Δικαστηρια; !
Πολυ απλα με εξουσιοδωτηση
Ε αμα ειναι τοσο απλο και εισαι σιγουρος καντο ετσι, τι να σου πουμε εμεις!Παντως περσι οι εκπαιδευομενοι εποπ ειχαν μεινει πολλες μερες χωρις κινητο, οποτε μπορει να μη ξερεις τι γινεται εξω και ποτε θα βγει η προκηρυξη, υποθετικα παντα αν δεν εχουν παλι κινητο!
Ενας γνωστος μου περσι εκανε 25 μερες να μιλησει με τη μανα του!
Ενας γνωστος μου περσι εκανε 25 μερες να μιλησει με τη μανα του!
Δεν ξερω απλα υποθετω και γι αυτο ρωτησα αν γνωριζει καποιος κατι σχετικα με αυτο
Θα αλλάξει το πδ με την ηλικία παιδιά. Αν μείνει το ίδιο συμφέρει εμάς τις γυναίκες. Μια χαρά, να δώσουμε 800μ σε 5' και να πηδήξουμε 2μ μήκος. Ούτε προπόνηση θα χρειαστεί 😂 Παρεμπιπτόντως, πόσο εύκολα ήταν τα αθλήματα το 2009; ! Ήταν κυριολεκτικά γελοία.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 24
- Ενδιαφέροντα: ΕΦ
Στο να καταθεσεις χαρτια σε προκηρηξη πρεπει να εισαι αποκλειστικα εσυ δεν γινεται μεσω εξουσιοδοτησης! Αν διαβασεις και προηγουμενες προκηρηξεις λεει αυστηρα με παρουσια του ενδιαφερομενου.lazlo έγραψε:Πολυ απλα με εξουσιοδωτηση
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 85
Τα αθλήματα είναι τα ίδια με της αστυνομίας πλέον.Έχουν αλλάξει πριν το 2009.
Εποπ μπορείς να φύγεις με παραίτηση τον πρώτο μήνα πριν ορκιστείς, μετά για να φύγεις πριν την 2ετια σου αλλάζουν το γιώτα.
Εποπ μπορείς να φύγεις με παραίτηση τον πρώτο μήνα πριν ορκιστείς, μετά για να φύγεις πριν την 2ετια σου αλλάζουν το γιώτα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες