Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2022)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 17
Συγγνωμη αν γινομαι κουραστικος μια τελευταια ερωτηση. Εγω ειμαι νοεμβριο του 95. Αν μεινουν ως εχουν τα ορια ηλικιας αν βγει η προκηρυξη μεχρι τον οκτωμβριο θα μπορω να κανω τα χαρτια μου;
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Στρατηγε θα τα γραφει ολα η προκυρηξη αναλυτικα. Μην αγχωνεσαι και ας περιμενουμε ολοι να βγει το ΦΕΚ.
Ειναι καποιος απο Ανατολική Μακεδονία-Θράκη που θελει να κανουμε προετοιμασια για τα αθληματα μαζι; Μονη μου θα πιστολιαζω.
Στρατηγέ, θα μπορείς σίγουρα φέτος και λογικά μέχρι και το 2024. Αν υποθέσουμε ότι μείνουν ως έχουν για ΠΕ-ΤΕ έως 30 ετών. Αλλά όπως είπαμε, ως ημερομηνία γέννησης υπολογίζουν την 1 Ιανουαρίου του έτους. Οπότε, αν τα λέω σωστά, εγώ πχ που είμαι του 94, του χρόνου από την 1Ιανουαρίου θα είμαι 29+1 (30ετών). Άρα όσοι είναι του 95 θα μπορούν ως το 2024.
Την πήρε το ΑΣΕΠ παιδιά. Δε θα μείνει το 30 ως ηλικιακό όριο, είναι δεδομένο. Απλά στα αθλήματα θα ζορισουν πολύ τα πράγματα.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
Και πριν το ΑΣΕΠ την είχε και τα όρια ήταν 26 και 30 αντίστοιχα
Κανεις λαθος,1η φορα θα βγει η Δημοτικη εξ ολοκληρου με κριτηρια ΑΣΕΠ!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 18
Αφού θα βγεί μέσω ασεπ πιστεύω θα ανέβει το όριο στους δε στα 30 έτη όπως γίνεται σε όλες της προκηρύξεις του ασεπ.
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 17
αυτό είναι το σωστό όλα τα άλλα είναι ειρωνικες επιθέσεις. Εγώ μένω σε πόλη 40000 κατοίκων θα πάρει λέτε;Charlie Harper 13 έγραψε:Αφού θα βγεί μέσω ασεπ πιστεύω θα ανέβει το όριο στους δε στα 30 έτη όπως γίνεται σε όλες της προκηρύξεις του ασεπ.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 64
Δεν το γνώριζα λάθος μου, αλλά σε κάθε άρθρο λένε ότι τα όρια θα παραμείνουν ως έχουν. Μακάρι να διαψευστούν. Πιστεύω θα πάρει σε αρκετές πόλεις αν όχι σε όλες ειδικά στις μεγάλες. Τουλάχιστον έτσι γράφουν
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 85
Το μικρότερο όριο ηλικίας που έχει βάλει ποτέ ο ασεπ είναι τα 32 των φυλακών και μετά το 35 στους εναεριτες της ΔΕΗ.Αμα μείνει το 26 στην δημοτική για τους ΔΕ θα ζητήσω μια αιτιολογικη έκθεση για το πως ένας 35αρης μπορεί να κρέμεται απ τα 15 μέτρα, ενας 32αρης να κλείνει πτέρυγα με 300 Αφγανους αλλά ένας 27αρης δε μπορεί να κόψει κλήση για παράνομο παρκάρισμα.
Αν μπει εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ, θεωρητικά τότε θα μπορούσε να άλλαζε η ηλικία σε όλες τις κατηγορίες (πε-τε-δε), θα μπορούσε να άλλαζε το ύψος στις γυναίκες και να πάει όπως τις άλλες προκηρύξεις και να μπει τσιπάκι στα αθλήματα. Ωστόσο παντού λένε ότι δεν θα γίνει κάποια αλλαγή. Τώρα υποθέσεις κάνουμε, αλλά προσωπικά πιστεύω θα μείνουν ως έχουν. Ωστόσο, στην προκήρυξη του 2009, δεν είχε εμπλακεί ο ΑΣΕΠ; Έστω να ήταν υπό την εποπτεία του.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 85
Οχι ποτέ.Τώρα θα είναι εξ ολοκλήρου ΑΣΕΠ,
Με το τσιπακι στα αθληματα θα γινει πανηγυρι, θα τελειωσουν οι επιλαχοντες και θα ψαχνουν κοσμο!
Guardian1 έγραψε:Με το τσιπακι στα αθληματα θα γινει πανηγυρι, θα τελειωσουν οι επιλαχοντες και θα ψαχνουν κοσμο!
Ισχύει. Και είναι και πολλές οι θέσεις οπότε θα μείνουν κενές.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες