Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Εχει προαναγγειλει 4000 θεσεις υγειονομικων.1200 δημοτικους αστυνομικους. Και κανα 2000 χιλιαδες+ μεσω ασεπ σε διαφορα υπουργεια δημους περιφερειες κτλπ. Σχεδον δηλαδη 10.000 ατομα! Δεν εχει πει κανεις το οτιδηποτε για προκηρυξη στο ΠΣ. Επισημα δεν εχει αναφερθει το παραμικρο! Οποτε οτι ακουτε μην το ακουτε! Μου ειπε ο μητσος που εχει φιλο τον τακη που εχει φιλο το στρατηγο οτι θα βγει αυτο! Δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει προκηρυξη για να αποροφησει στο σωμα τους ηδη εθελοντες μονο! Αν βγει κατι σε προκηρυξη στο ΠΣ οι εθελοντες απλα θα εχουν 1000 μορια για καθε χρονια που εχουν υπηρετησει στο ΠΣ σαν εθελοντες! Τιποτε παραπανω! Δηλαδη υπαρχει περιπτωση να παρει μονο εθελοντες και να τους κανει μονιμους και να αφησει εξω 2500 συμβασιουχους εποχικους; Ας ξεκινησουμε στο οτι αν δεν περνει πολιτες η προκηρυξη ειναι αντισυνταγματικη! Οποτε αν βγαλει προκηρυξη που κατι τετοιο δεν φαινεται στον οριζοντα... Θα αποροφησει το μεγαλυτερο ποσοστο απο εποχικους που θα εχουν 3000 μορια ανα αντιπυρικη εργασιας. Λιγους εθελοντες που θα εχουν τα 1000 μορια ανα χρονια σαν εθελοντες. Και λιγους πολιτες.
Desperado 7
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Desperado 7 »

Αν ήξερες ότι το 90% των εποχικών είναι εθελοντές θα σου κοβόταν το γέλιο!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politis1994 »

Η θα βγάλει μία σαν του 11.Η θα βγάλει νέα εποχικών που κάποια στιγμή θα το κάνει.

Η τίποτα.

Εγώ πιστεύω. Τίποτα

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Η δικιά μου πληροφορία λέει για 1600 άτομα για μόνιμες θέσεις με όλα τα αθλήματα πού δίνουν για μόνιμοι...
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

Εμενα δεν μου κοβεται κανενα γελιο αν λες για εμενα διοτι ειμαι εθελοντης. Επισης εχω αλλαξει 2 μεγαλες υπηρεσιες σαν εθελοντης και εχω κανει υπηρεσιες. Σε καμια απο τις 2 δεν υπαρχει εποχικος που ειναι και εθελοντης. Στην μια υπηρεσια μαλιστα ειμαστε 9 εθελοντες ενας ηταν εθελοντης απο τους 9 που ειμαστε και περυσι περασε επιλαχων εποχικος και παρατησε το εθελοντικο. Ουδεις εθελοντης;+εποχικος. Αρα το οτι το 99 τοις εκατο των εποχικων εινα και εθελοντες δεν ισχυει ουτε σε ονειρο! Απο τους 2300 εποχικους ας ειναι και εθελοντες ταυτοχρονα 50 ατομα. Οσοι ηταν εθελοντες και περασαν εποχικοι παρατησαν το εθελοντικο. Στο δια ταυτα τωρα. Προκηρυξη στο ΠΣ δεν φαινεται να προκυπτει επισημα πουθενα. Ποσο μαλλον το ποσες θεσεις θα βγαλει και τι κρητηρια θα εχει. Οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Και καπνος δεν υπαρχει.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Παιδιά δν κατάλαβα ακριβώς τ κ πως αλλά ρώτησα κάποιον π μαθαίνει γενικά κ μ είπε ο άνθρωπος ότι είναι επιστημονική φαντασία . mikeangel ότι και καλά θα ήταν προκήρυξη 1700 άτομα κ κυρίως θα έπαιρνε εθελοντές αλλά από όσο μ είπε ο άλλος π ρώτησα όταν έμαθα αυτό διότι δν παίζει κάτι τέτοιο εδώ με τ ζόρι θ πάρουν 1000 άτομα εμοδε . μ είπαν ότι απλα ακούγεται ότι θα βγάλει προκήρυξη και θα συζητιέται να πάρουν αρκετά μόρια οι εθελοντές για να χτυπήσουν τις ΕΔ
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

lazarus αυτό ακριβώς είπα κ εγώ σε αυτόν που μου το είπε ειδικά αυτό με τους συμβασιούχους .. Εγώ συμφωνώ 1000% μαζί σου . απλα τ έγραψα μήπως και ακούσετε κάτι που διευκρινίζει εάν έχει ακουστεί το οτιδήποτε πάνω σε αυτό
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ράδιο αρβύλα της στιγμής λέει ότι του χρόνου η σειρά εποχικών του 2019 λόγω που τελειώνει η πενταετία για αυτούς, θα τους μετατρέψει σε πενταετούς υποχρέωσης
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Το λοιπόν; Προκυρηξη κάποια στιγμή θα βγει ούτως ή άλλος.

Απλα δεν ξέρουμε αν θα βγει πρώτα εποχικών και μετά μόνιμοι η Το αντίστροφο.

Ωστόσο εγώ πιστεύω για φέτος τπτ δεν προλαβαίνει γίνουν δε γίνουν οι εκλογές...

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σταματήστε να καπνίζετε φύλλα δάφνης παιδιά. Η αφέλεια κατά την προεκλογική περίοδο είναι μια από τις μεγαλύτερες ασθένειες του τόπου διαχρονικά.

Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από lazarus »

mikeangel έγραψε:Ράδιο αρβύλα της στιγμής λέει ότι του χρόνου η σειρά εποχικών του 2019 λόγω που τελειώνει η πενταετία για αυτούς, θα τους μετατρέψει σε πενταετούς υποχρέωσης

αν δεν βγαλει προκηρυξη φετος το χειμωνα-ανοιξη πριν τις εκλογες και την αντιπυρικη, για να αποροφησει κανα δυαρι χιλιαδες απο τους εποχικους και να παρουν και ψηφαλακια. Αυτο ακριβως που εγραψες θα γινει. Το 2023 που θα κλεισουν τα 5 ετη σαν εποχικοι η σειρα του 19 και θα ληξει η συμβαση τους θα τους κανει 5ετης. Και το 2024 θα κανει και τους υπολοιπους που μπηκαν το 20.

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εάν είναι μακράς ωρίμανσης την πατήσαμε...
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Με μητσοτΑΚ προκ ουυυυυτε με κυαλια 😂
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Λοιπόν όπως είπε το παιδί. 2023 μονιμοποίηση εποχικών 19.

2024 μονιμοποίηση εποχικών 20.

Νεα προκυρηξη εποχικών η μονίμων του Αγίου Πουτς.

Ακόμα και ο Σύριζα αν έβγαζε προκυρηξη για πυροσβεστική θα έβγαζε το πιστεύω.

Δεν είναι ένοπλο και την πάει τη πυροσβεστική

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες