Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν το θεωρώ απίθανο να πάρει άτομα 28+ (ή 31+) αφού το σώμα έχει γερασμένο προσωπικό το λογικό δεν είναι να θέλει να ρίξει το μέσο όρο ηλικίας;
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Καλημέρα. Θα προχωρήσει σταδιακά στην απορρόφηση Των εποχικών υπαλλήλων άνευ ορίου Ηλικιας μιας και είναι ηδη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ (συμβασιουχοι). Τους εχει παρει στο σωμα με κρητηρια μονιμοποησης ΑΣΕΠ! Ας σταματήσουμε την καραμέλα με τα όρια ηλικίας. Δυστυχως η ευτυχώς αυτο θα γίνει... Και σαν εθελοντης πυροσβεστης το άκουσα και εδώ αλλά και αλλού ότι θα ξεκινήσει να απορροφά τους εποχικούς που είναι οδηγοί και σταδιακά θα τους απορροφήσει όλους. Οποιος έχει φάει κόλλημα με το 28 λοιπόν ας μπει από πανελλήνιες στο σώμα. Εδω είμαστε λοιπόν και θα το δούμε όλοι μας. Τα υπόλοιπα Περί ορίου ηλικιας Κτλπ είναι παρηγοριά στον αρρωστο για αυτούς που ελπίζουν ότι θα πάρει πολίτες με όριο 28 μπας και μπούνε αυτοί! Και όχι οι ηδη συμβασιουχοι πυροσβεστες! Το πολυ σε μια διετία και ο τελευταίος από τους 2500 θα είναι 12 μηνης απασχόλησης στο σώμα!
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Είχε ακουστεί ότι θα βγεί προκήρυξη για μόνιμους αλλά μέχρι σήμερα δεν βγήκε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Αυτό ακριβώς. Δεν βλέπουμε τι ακριβώς γίνεται. Και βλέπουμε τι μπορεί να γίνει! Με εικασίες! Αυτό που βλέπουμε είναι 2500 συμβασιουχους πυροσβεστες με κριτήρια ασεπ ενταγμενους στο σωμα. Τι είναι ποιο πιθανό να γινει; Να παρει αυτούς για να ενισχύσει το σωμα; Η να παρει εμάς τους πολιτες;1+1=2 ξέρω εγω. Τωρα αν κάνει 3 ας με διορθώσει κάποιος! Δυστυχώς για εμάς έτσι έχουν τα πράγματα. Καντε το σταυρό σας λοιπόν να ξανα βγάλει και άλλη προκηρυξη εποχικών!
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politis1994 »

Καλησπέρα εγώ δεν έχω ακούσει για καμιά προκυρηξη. Σαν εθελοντής και γεννημένος τ 94 λογικά θα μπορώ να συμμετέχω;

IN COLD BLOOD
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από IN COLD BLOOD »

Δεν υπάρχει κάτι προς το παρόν για προκήρυξη. Όσα ακούγονται εντός ή εκτός του σώματος είναι ράδιο αρβύλα.
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από re pate kala re »

lazarus έγραψε:Καλημέρα. Θα προχωρήσει σταδιακά στην απορρόφηση Των εποχικών υπαλλήλων άνευ ορίου Ηλικιας μιας και είναι ηδη ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ (συμβασιουχοι). Τους εχει παρει στο σωμα με κρητηρια μονιμοποησης ΑΣΕΠ! Ας σταματήσουμε την καραμέλα με τα όρια ηλικίας. Δυστυχως η ευτυχώς αυτο θα γίνει... Και σαν εθελοντης πυροσβεστης το άκουσα και εδώ αλλά και αλλού ότι θα ξεκινήσει να απορροφά τους εποχικούς που είναι οδηγοί και σταδιακά θα τους απορροφήσει όλους. Οποιος έχει φάει κόλλημα με το 28 λοιπόν ας μπει από πανελλήνιες στο σώμα. Εδω είμαστε λοιπόν και θα το δούμε όλοι μας. Τα υπόλοιπα Περί ορίου ηλικιας Κτλπ είναι παρηγοριά στον αρρωστο για αυτούς που ελπίζουν ότι θα πάρει πολίτες με όριο 28 μπας και μπούνε αυτοί! Και όχι οι ηδη συμβασιουχοι πυροσβεστες! Το πολυ σε μια διετία και ο τελευταίος από τους 2500 θα είναι 12 μηνης απασχόλησης στο σώμα!

Αυτό με Τα κριτήρια ΑΣΕΠ ας σταματήσει, Ο κορίνθιος που Θα μπει τώρα με 2000 μόρια με απολυτήριο λυκείου 9,9 και δυο Χρόνια ανεργία αν Ήταν όντος κριτήρια ΑΣΕΠ Επίπεδο ΔΕ που είναι οι εποχικοί ούτε Απ έξω Θα πέρναγε

Ο ΑΣΕΠ υπολογίζει και τον βαθμό του απολυτηρίου (βαθμός*20)

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 3:36 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Μόνο αν δούμε ΦΕΚ θα πιστέψουμε, όλα τα άλλα να είχαμε να λέγαμε. Εποχικός οδηγός ετών 36, δεν θα γίνουμε μόνιμοι ποτέ. Οβερ
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Αλλά μια και λέμε για αρβύλες έχω ακούσει και εγώ μία που αφορά τούς οδηγούς εποχικούς η πολίτες και έχει να κάνει με προϋπηρεσία, έχει ακούσει άλλος κάτι?
Numbrino
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Numbrino »

Γιατί το λες αυτό ρε αδερφέ; Και εγώ έτσι πίστευα ότι θα γίνει του καραβύσματος αλλά όλα τα παιδιά που μπήκαν εμοδέ πράγματι είχαν φουλ μόρια. Μόνο 3 πολίτες μπήκαν σε τεχνικό προσωπικό νομίζω. Γίνεται να μπει κάποιος με 0 μόρια; Αυτός από κόρινθο τι φάση;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Numbrino έγραψε:Γιατί το λες αυτό ρε αδερφέ; Και εγώ έτσι πίστευα ότι θα γίνει του καραβύσματος αλλά όλα τα παιδιά που μπήκαν εμοδέ πράγματι είχαν φουλ μόρια. Μόνο 3 πολίτες μπήκαν σε τεχνικό προσωπικό νομίζω. Γίνεται να μπει κάποιος με 0 μόρια; Αυτός από κόρινθο τι φάση;

Τους επιλαχόντες Εποχικους που καλεσαν τώρα με 0 μόρια εννοεί

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fulakas »

Και γ Εχω ακουσει για μια μεγαλη για εποχιακους και πολιτες με ορια μεγαλα ωστε να αποροφησει και εποχιακους
Άβαταρ μέλους
re pate kala re
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από re pate kala re »

Numbrino έγραψε:Γιατί το λες αυτό ρε αδερφέ; Και εγώ έτσι πίστευα ότι θα γίνει του καραβύσματος αλλά όλα τα παιδιά που μπήκαν εμοδέ πράγματι είχαν φουλ μόρια. Μόνο 3 πολίτες μπήκαν σε τεχνικό προσωπικό νομίζω. Γίνεται να μπει κάποιος με 0 μόρια; Αυτός από κόρινθο τι φάση;

Δεν μιλάω για ΕΜΟΔΕ αλλά για εποχικούς που μπήκαν με απολυτήρια 9 χωρίς ούτε ένα προσόν, εκτός και αν η ανεργία θεωρείτε προσόν, τουλάχιστον οι οδηγοί μπήκαν Με 0 ή με 2000 μόρια έχουν και ένα δίπλωμα Γ =0 μόρια ή ένα Δ = 2000 μόρια, αν εσύ δέχεσαι να μπαίνει εποχικός με 2000 μόρια από ανεργία και με λύκειο 9,9 Και να Μένουν έκτος άτομα που το αξίζουν με 5000 μόρια τι να πω σε κάποιες περιοχές σε λίγο θα μπαίνουν Με 0 μόρια Δεν Νομίζω αυτοί να αξίζουν μονιμοποίηση την στιγμή που μένουν εκτός άτομα Με 5000 μόρια, επίσης μην μιλήσω για τα Αθλήματα των εποχικών που δεν τα περνάνε αν τηρούνταν τα προβλεπόμενα έστω σε Αυτά τα Αθλήματα ο πίνακας επιλαχόντων θα είχε τελειώσει εδώ και δυο χρόνια

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος re pate kala re την Κυρ Ιουν 19, 2022 3:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

Συμφωνώ με τον ρε πατε καλά. Σε κάποιες περιοχές εξαντλήθηκαν οι λίστες δηλαδή πήρε ακόμα και αυτούς με 0 μόρια ενώ σε άλλες όπως στη δική μου είχε 60 επιλαχόντες με είδικες δυνάμεις και άλλους 100 χωρίς εδ. Ηταν καθαρά θέμα περιοχής το πράγμα. Καλα αυτά περι ΑΣΕΠ φίλε πουθενά αλλού. Ο ΑΣΕΠ έχει σαν κύριο προσόν τον βαθμό απολυτηρίου (βλέπε προκήρυξη ειδικών φρουρών το 2019) εδώ το 95% των εποχικών είχε απολυτήριο 11-12-13 αν όντως γινόταν διαγωνισμός μέσω ασεπ ούτε από έξω δεν θα πέρναγαν. Αυτό δεν αναιρεί το έργο τους στο σώμα αλλά μη λέμε και ότι θέλουμε
ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ ORIGINAL »

DYK μαζί σου, εννοείται πως χρειάζεται και κόσμο Ε. Φ στην Αστυνομία με άδεια Τμήματα.re pate kala re, έγραψες, σωστή η τοποθέτηση σου. Επειδή κάποιοι βαριούνται να κάνουν καινούργια προκύρηξη εποχικών, αρκούνται σε μια λίστα επιλαχόντων με μηδέν προσόντα ή έστω με πολύ λίγα. Υπάρχουν πολίτες με τεράστια προσόντα και κάποιοι εδώ «σκούζουν» γιατί φοβούνται την σύγκριση. Εγώ ήμουν αυτός που σας είπε πρώτος για την προκύρηξη των 500 ΕΜΟΔΕ, εγώ είμαι αυτός που έμαθε για καινούργια προκύρηξη κατά πάσα πιθανότητα. Τώρα είναι τέτοιες οι παθογένειες στην Πυροσβεστική που δεν την αφήνουν να πάει μπροστά για αυτό έχει αυτό τα χάλια, να δουλεύουν 3 και οι υπόλοιποι 7 να κοιτούν γιατί δεν μπορούν.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες