Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 36
Προτείνω οι εθελοντές να πάψουμε να κάνουμε πολλά πράγματα. Να λουφαρουμε και να κάνουμε κάτι σα στάση εργασίας μετά αλήθεια θα εξακολουθούν να έχουν άτομα;
Δεν θα τους άγγιζε καν κάτι τέτοιο . ξέρεις τι δούλεμα θα τρωγαμε;
Φίλε predator έχει πάρει ακόμη και τα πλακάκια από τους πίνακες επιλαχοντων. Ακόμη δεν σε κάλεσαν εσενα; Αν όχι τι σειρά ησουν;500ος επιλαχων; Αν δεν σε πήρε και τώρα κλαφτα και αφτα!
Λαζαρε σ απαντάω σε προσωπικό
Πάντως εύβοια φίλε μου η λίστα δυο χρόνια στους μάχιμους αν δεις έμεινε σταθερή .. Με την εμοδε προχώρησε . έπαιρνε 60 μάχιμους κ μέχρι πριν ένα μήνα η λίστα ήταν 66 κ τώρα με την εμοδε πήγε 74
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 36
Νησί ήταν η λύση
Δεν ξέρω ποια ήταν η λύση κ δυστυχώς δν μπορούσα ν το ξέρω. απλά εύβοια έκαναν από περιοχές εκτός εύβοιας άτομα δλδ είχαμε πολλούς από βόρεια ελλάδα κλπ κ μας πήραν πολλές θέσεις είχαμε από κοζάνη βέροια τρίκαλα κλπ κλπ. Που να τ φανταζόμασταν 100 άτομα έπαιρνε σύνολο 60 μάχιμους κ 40 οδηγούς . οι οδηγοί προχωράνε φουλ οι μάχιμοι εκεί στάσιμοι 😂
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
DYK να παρακαλάνε να μη έχουμε τρελλές φωτιές γιατί κάπου θα τους βρει τους 6.000 φαντάρους και με τον Τούρκο να ξύνεται για θερμό επεισόδιο
Καλά παλιά μου τέχνη κόσκινο. Πάντα ο στρατός να καλύπτει τις αδυναμίες του κράτους. Ο στρατός στις φωτιές. Ο στρατός στις αεροδιακομιδές. Ο στρατός στους δρόμους τότε με τα χιόνια. Ο στρατός στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Ο στρατός στους εμβολιασμούς. Και φυσικά τζάμπα μηδεν λεφτά στο προσωπικό για τις υπηρεσίες του ή για τα υλικά του. Στο τέλος θα μαζεύουν και τα σκουπίδια. Ώπα για περίμενε λίγο κάπου το έχω ξαναδεί...
Μετά την τραγωδία στο Μάτι.
Η ΝΔ έχει την εξής τακτική.
Εκκένωση / 112Εκκένωση / 112
Εκκένωση / 112
Ας σβήσει η φωτιά στη θάλασσα, χωρίς όμως να θρηνησουμε ανθρώπινες ζωές. Όχι πως ενδιαφέρονται, απλά θέλουν να είναι ένα σκαλί πάνω των προηγούμενων.
Στην υγεία μας και φέτος με τους διεστραμμένους που μπλέξαμε.
Η ΝΔ έχει την εξής τακτική.
Εκκένωση / 112Εκκένωση / 112
Εκκένωση / 112
Ας σβήσει η φωτιά στη θάλασσα, χωρίς όμως να θρηνησουμε ανθρώπινες ζωές. Όχι πως ενδιαφέρονται, απλά θέλουν να είναι ένα σκαλί πάνω των προηγούμενων.
Στην υγεία μας και φέτος με τους διεστραμμένους που μπλέξαμε.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
Κάντε υπομονή γιατί έχω μάθει από γνωστό ότι πιθανολογείται προκύρηξη και με πολίτες
Τι βόμβα είναι αυτή που πέταξες 😅Άντε να δούμε
Αφήστε τα αυτά. Αστυνομικούς χρειαζόμαστε άμεσα.
Η ΕΛ. ΑΣ συνδράμει με 9 οχήματα και 19 αστυνομικούς στην Εύβοια.
Δεν περιγράφω άλλο.
Η ΕΛ. ΑΣ συνδράμει με 9 οχήματα και 19 αστυνομικούς στην Εύβοια.
Δεν περιγράφω άλλο.
Ναι θα βγάλει λέει προκήρυξη γύρω στα 800 άτομα αλλά κάτι ακουσα ότι θα είναι για να απορροφήσει τους οδηγούς κυρίως αυτους π έχουν μεγάλο όριο ηλικίας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες