Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

7 ετια δν θα κάνει να πάρει . αρχικά θ γίνει χαμός από τον κόσμο. πιο πιθανό του χρόνου γιατί ακούγεται για ΕΜΟΔΕ μετά την αντιπυρική . αλλιώς το 25 πάλι που θα λήξουν οι πίνακες . μην απογοητεύομαστε μεταξύ μας
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Predator έγραψε:7 ετια δν θα κάνει να πάρει . αρχικά θ γίνει χαμός από τον κόσμο. πιο πιθανό του χρόνου γιατί ακούγεται για ΕΜΟΔΕ μετά την αντιπυρική . αλλιώς το 25 πάλι που θα λήξουν οι πίνακες . μην απογοητεύομαστε μεταξύ μας
όντως ακούγεται από τους ΕΜΟΔΕ ότι θα ξαναβγάλει
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ναι ναι μάικ ακούγεται κ από βουλευτές π έτυχε να γνωρίσω .. Έτσι θα απορροφάει άμεσα τους κάτω των 30 . αυτό π σας έλεγα κ σε άλλο νήμα.. Όσοι είναι ενώ των 30 θα πάρει πολύ καιρό και αν τους κανει ποτε μόνιμους . γιατί όσοι δεν απορροφήφουν ως κάτι άλλο θα υπογράψουν κ άλλη 5ετια ως εποχικοί
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

Δεν κατάλαβα παιδιά ακούγεται θα προσλάβει επιπλέον ΕΜΟΔΕ ή θα βγάλει προκήρυξη για σταθμούς;
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Θα πάρει και άλλους εμοδε τώρα ειτε μεπροκήρυξη ειτε από τους επιλαχόντες

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από Politis1994 »

Οπότε εποχικούς η μόνιμους από 2025 και μετά?
Άβαταρ μέλους
KYNHGOS
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από KYNHGOS »

Predator σταματα τις μπουρδες εδω μεσα εχεις γεμισει με το φορουμ με αερολογιες.Προς το παρον δεν υπαρχει τιποτα οριζοντα.

sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakalom »

Τα οργανικά κενά που υπάρχουν προκύπτουν από πυροσβέστες γενικών καθηκόντων. Που κολλάει η προκήρυξη της εμοδε; Τα έχετε μπερδέψει για να μην πω άλλη λέξη για τα καλά μερικοί. Το σώμα χρειάζεται πυροσβέστες να στελεχώσουν τις υπηρεσίες. Η εμοδε είναι άλλο πράγμα.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ε. ΜΟ. Δ. Ε ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΗ.. ΙΣΩΣ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΠΟΧΙΚΩΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ Μ ΕΙΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 3000 ΑΤΟΜΑ ΔΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΣΑ. ΕΜΟΔΕ ΚΑΤΑ 95% έχει βγει . ρωτηστε τους γνωστούς σας όλοι όσοι έχετε σε κάτι εμοδε κ αρχηγείο θα σας πουν τα ίδια . Καμια αερολογία. Κ ναι έχει σχέση η εμοδε γιατί έτσι πλέον θα απορροφούνται οι εποχικοί π είναι κάτω των 30! Πρέπει να το χωνέψετε αυτό κάποια στιγμή δεν σας φταίει κανεις αν είστε 40 χρονων. Και εμένα όπως εσάς σας πονάει αν δν προλάβετε μονιμότητα έτσι κ εμένα με πονάει που κάνω τοση προσπάθεια (και ο καθένας μας) κ δν μπορώ να μπω λόγο μορίων
Kostantinos2017
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Kostantinos2017 »

sakalom έγραψε:Τα οργανικά κενά που υπάρχουν προκύπτουν από πυροσβέστες γενικών καθηκόντων. Που κολλάει η προκήρυξη της εμοδε; Τα έχετε μπερδέψει για να μην πω άλλη λέξη για τα καλά μερικοί. Το σώμα χρειάζεται πυροσβέστες να στελεχώσουν τις υπηρεσίες. Η εμοδε είναι άλλο πράγμα.
επόμενος μετά το 23 να περιμένουμε προκήρυξη πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης η ενίσχυση του σώματος με περισσότερα άτομα μέσω πανελλαδικών εξετάσεων για να καλυφθούν τα κενά
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το νόμιμο κ το λογικό αυτό είναι κωνσταντίνε ! Έτσι γίνεσαι μόνιμος κ όχι το παραθυράκι των εποχικών . η 5ετια θα καταργηθεί κ θα έρθει η 7ετια κ μετά απορρόφηση ως μόνιμος. δλδ οι άλλοι από σχολές κ πανελλήνιες ήταν χαζοί;
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

Και εγώ πιστεύω κάπως έτσι θα γίνεται πλέον. Σαν ειδικός φρουρός θα είσαι.7ετία και μετά μονιμοποίηση σαν πυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής. Δεν θα είσαι σαν τα παιδιά των πανελλαδικών (φτάνουν μέχρι ανθυποπυραγοί πλέον από όταν έγινε ΑΕΙ η σχολή ενώ παλιότερα έπρεπε να περάσεις και άλλη σχολή) . Ο λόγος που το κάνει αυτό (όπως και στην εμοδέ) είναι για να μπορεί να σου δίνει μετάθεση για να καλύπτει κενά κάτι που με τους 5ετής δεν γίνεται λόγω θεσμού για αυτό και πάει να τους καταργήσει. Το θέμα είναι αν όντως θα βγάλει κάτι ή αν θα μείνει στα χαρτιά όλο αυτό
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Καλησπερα φιλοι μου. Οχι το παραθυρακι των εποχικων λεει ο φιλος predator που περιμενει πως και πως να βγαλει τα επομενα χρονια προκηρυξη εποχικων μπας και μπει εποχικος. Μπας και καποια στιγμη μετα γινει μονιμος η εστω 5ετης! Μολις μπει εποχικος ΑΝ μπει. Την αλλη μερα κιολας θα περιμενει πως και πως με τι τροπο θα αποροφηθει! Και μην πεις οχι, γιατι ποιο πανω εκλαιγες με μαυρο δακρυ γιατι πηρε εποχικους απο την λιστα επιλαχοντων και οχι με νεα προκηρυξη μπας και μπεις εσυ! Τι θελεις λεει; Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα! Για να σε προσγειωσω λοιπον στην πραγματικοτητα. Ολοι οι εποχικοι το παααρα πολυ στην επομενη 3ετια θα εχουν αποροφηθει στο σωμα! Και το κατω των 30 που λες ειναι ατοπο! Θα σε βολευε γιατι εφοσον μπηκαν οι ηδη εως και 32 στην ΕΜΟΔΕ λες εσυ μακαρι να βγαλει μια ακομη ΕΜΟΔΕ του χρονου με τα ιδια κρητηρια. Δεν υπαρχουν αλλοι εποχικοι τοσο μικροι! Θα μπουν πολιτες. Θα μπω και εγω! Αυτο που πραγματικα ακουγεται Δυστυχως για εσενα ομως και που θα γινει ειναι 2 προκυρηξεις των 1500 ατομων με οριο ηλικιας τα 28 ετη για πολιτες και τα 45 ετη για τους εποχικους. Οπως και το 2019! Θα αποροφησει με αυτο τον τροπο και τον τελευταιο εποχικο. Θα μπουνε και 500 τυχεροι πολιτες. Εδω ειμαστε και θα το δεις. Σταματα την καραμελα με το οριο κατω των 30! Αφου εχει γινει πολλες φορες θα ξαναγινει! Εχουν οι συμβασιουχοι σοβαρα σωματεια που αν χρειαστει θα πανε και δικαστικα και θα πατησουν επανω στην αποροφηση των παλιων συναδερφων και μαντεψε. Θα κερδισουν! Καλως η κακος. Δικαιο η αδικο. Οι ανωτατοι αξιωματικοι στις διπυν λενε καντε υπομονη ξερουμε εκ των εσω συντομα θα αποροφηθειτε! Μπορει και Πριν τις εκλογες! Εγω αυτα ακουω στην υπηρεσια σαν εθελοντης! Εσυ περιμενε να γινουν ολα οπως εσυ φανταζεσαι.
Άβαταρ μέλους
lazarus
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από lazarus »

Βρες μια δουλιτσα στον ιδιωτικο τομεα και μαζεψε τπ μυαλο σου γιατι θα απογοητευτεις. Δεν σε θελει.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Λαζαράκοοο άκουσε με να σου πω γιατί μ φαίνεται δεν καταλαβαίνεις κακιά πράγματα .. Εγώ αρχικά παραδέχομαι ότι γουστάρω να μπω και προσπαθώ με νύχια και με δόντια να μπω γιατί το γουστάρω . γκε γκε; Δεύτερον σ λέω ένα γεγονός π θες δν θες να τ δεχτείς είναι η αλήθεια . τι να σε κάνει 45+++ χρονων εποχικό ; Και να σε κάνει μόνιμο κιόλας ; Μ λες; Και αν θες να ξέρεις μιλα με ανθρώπους που σκαμπαζουν να σου πουν πως σε βλέπουν εσενα στα τέτοια τους εάν είσαι ο πιο καλός πυροσβέστης . υπάρχουν όρια ηλικίας κ αν τ καταλάβεις ειτε οχι εσυ θα πέσεις από τα σύννεφα . θέλετε βα τ χωνέψετε ή όχι όσοι είναι άνω των 30 μάλλον πήραν μην πω τι. για να αντιδράς έτσι κανας τέτοιος είσαι .. Κ εμένα δεν μ αρέσει που δν έχω μπει γιατί προσωπικά έχω κάνει τν αγώνα μου και μ μπήκαν κάτι παιδάκια από ειδικά δυνάμεις π λίγο καιρό πριν μπουν έκλαιγαν μ μαύρο δάκρυ .. Χωνέψτε το από μια ηλικία κ έπειτα δν θα γίνει κανεις μόνιμος .. Κ αν τους κανου. Α τους κάνουν κανα χρονο ή δυο πριν τους διώξουν για σύνταξη π ούτε σύνταξη δν θα μπορούν να πάρουν οι άνθρωποι.. Εγώ μιλάω διότι αν μπω στα επόμενα 5 χρόνια θα σας χαιρετάω κάτι παιδάκια σαν εσάς που κουνιέστε όταν δεν σας λένε αυτά π θέλετε να ακούσετε . γίνετε ρεαλιστές πια και δεχτείτε κάποια πράγματα .. μόνο να κανετε επιθέσεις ξέρετε εδώ πέρα και να δουλεύετε κόσμο π θέλει να σας ανοίξει τα στραβά σας ! Λύπηση μόνο
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες