Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Σήκω Ανδρέα για να δεις τα παιδιά της αλλαγής!
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kOriopolisS »

Εγώ θα πω το εξής σέβομαι κάθε εποχικό μάχιμό πτυχιούχο που είναι σωστός και έχει οκ συμπεριφορά εκτός από τον κάθε χαζό εποχικό που κράζει τον εθελοντή πυροσβέστη λέγοντας ότι δεν δικαιούται τίποτα γιατί είναι εθελοντής και και από την στιγμή που ζητάει μόρια είναι ζητιάνος, αλλά την ίδια στιγμή ο ίδιος εποχικός ζητιανεύει τα μόρια των ειδικών δυνάμεων ενώ η θητεία στις ειδικές είναι εθελοντική και είναι τόσο να μην πω που την στιγμή που τα λέει ανεβάζει με καμάρι αυτό Εικόνα Ναι κτελατζη για σένα λέω πριν κράξεις των εθελοντή και τον πεις ζητιάνο σκέψου ότι και εσύ το ίδιο κάνεις ζητιανεύεις τα μόρια των ειδικών και κάτι τελευταίο όταν αποκαλείς το δίπλωμα Γ διπλωματάκι και κλαις που δίνεις 500 κάθε 5 χρόνια σκέψου ότι το διπλωματάκι Δ σου δεν πιάνει μία μπροστά μου στο δικό μου δίπλωμα ΔΕ ή στο ΓΕ και ευτυχώς που παραδέχεσαι δημόσια στο facebook ότι η προκήρυξη των εποχικών είναι της πλάκας μην ξεχνάς ότι κάποιοι είχαμε την ατυχία να δουλεύουμε νόμιμα και δεν πήραμε τα μάχιμα μόρια της ανεργίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Δευ Μαρ 14, 2022 10:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Υπενθυμίζω ότι οι περισσότεροι εποχικοί είναι πρώην ή και νυν εθελοντές. Και φυσικά το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις ως προς τα τυπικά προσόντα.
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

D.Y.K έγραψε: Υπενθυμίζω ότι οι περισσότεροι εποχικοί είναι πρώην ή και νυν εθελοντές. Και φυσικά το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις ως προς τα τυπικά προσόντα.
Τράβα μια βόλτα από την σελίδα των εποχικών στο Facebook και θα καταλάβεις για ποιο λόγο εκανα αυτήν την δημοσίευση και θα πώ το έξης εσύ που έγραψες αυτές τις μπαρούφες για τους εθελοντές στο FB να ξέρεις ότι τα screen shot έχουν πάει είδη στο αρχηγείο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Δευ Μαρ 14, 2022 10:45 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Όποιος λέει ότι οι εθελοντές δεν πρέπει να παίρνουν μόρια είναι ΒΛΗΜΑ

Με συγχωρείται για την έκφραση μου αλλα πρεπει να σας πω καποια πράγματα

Είμαι ΕΠΟΧΙΚΟΣ πυροσβέστης, εχω να πω ότι σίγουρα οι εθελοντές πρέπει να παίρνουν μόρια αλλα σε καμιά περίπτωση να μην ξεπερνάνε τα μόρια προυπηρεσίας των εποχικων. Ένα τηλέφωνο κανουνε βαρια βαρια οι εθελοντές.

Έχω ξημερωσει βραδυ και εχουν ξημερωσει πολλά βράδια οι συνάδελφοι μου ! Είναι ασύγκριτο και λαθος να συγκρίνεις εποχικούς με εθελοντές.

Θεωρώ δίκαια την μοριοδότηση στη προκήρυξη των δασοκομμάντο

Όσο για τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙς, μην ακούω ***** και ηλιθιότητες ! Το κράτος πρέπει να δίνει ΚΙΝΗΤΡΑ για να ωθεί τους πολίτες να κανουν γυμναστική και να υπηρετούν στο μεγιστο τον ελληνικό στρατό όλοι οι έλληνες στρατιώτες, οπότε είναι δίκαιο και να μοριοδοτούντε οι ΕΔ και ο εθελοντισμός ! Κόψτε τα χάπια!

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Τι άτομα να μοριοδοτήσει ας πουμε ; Αυτους που τρωνε ολη μέρα mac donalts ; Οι αυτούς που έχουν προσφέρει στην πατρίδα ;

Ναι να μοριοδοτείται και οι ΕΔ και οι ΔΕΑ και η προεδρικη φρουρά !

Τι θέλετε ρε εξυπνάκιδες ; Να μοριοδοντούντε αυτοί που είχαν 20 απολυτήριο και ήταν αναβολή στην αναβολή ;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αύριο τα σπουδαία κύριοι Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gramm
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από gramm »

Είμαι εθελοντής 3 χρόνια. Τηλέφωνο έχω κάνει 2 φορές και τα καλοκαίρια τα πέρασα μόνιμα σε περίπολο ή α έξοδο-δοτη οπότε αυτά περί μόνο τηλεφώνων κομμένα. Τώρα στο θέμα μας παιδιά κακά τα ψέματα κάποιοι από τους εποχικούς είναι πραγματικά χρυσά παιδιά και υπάρχει καλή συνεργασία αλλά ένα μεγάλο μέρος από αυτούς (ειδικά αυτοί που δεν προέρχονται από εθελοντές) είναι πραγματικά για κλοτσιες. Όλη μέρα κράζουν τους εθελοντές και νομίζουν ότι η πυροσβεστική είναι τσιφλίκι τους και ότι εκτός από αυτούς δεν αξίζει να μπει κανένας άλλος στο σώμα. Ξαναλέω δεν είναι όλοι έτσι αλλά ένα σημαντικό μέρος από αυτούς είναι πραγματικά απαράδεκτοι.
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

kOriopolisS έγραψε:
D.Y.K έγραψε: Υπενθυμίζω ότι οι περισσότεροι εποχικοί είναι πρώην ή και νυν εθελοντές. Και φυσικά το μεγαλύτερο ποσοστό εξ αυτών πληροί τις περισσότερες προϋποθέσεις ως προς τα τυπικά προσόντα.
Τράβα μια βόλτα από την σελίδα των εποχικών στο Facebook και θα καταλάβεις για ποιο λόγο εκανα αυτήν την δημοσίευση και θα πώ το έξης εσύ που έγραψες αυτές τις μπαρούφες για τους εθελοντές στο FB να ξέρεις ότι τα screen shot έχουν πάει είδη στο αρχηγείο
screen shot έχουν πάει είδη στο αρχηγείο, ... Γελασαμε λιγο με αυτα που περναμε τοσο καιρο
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kostasthegreek έγραψε: Όποιος λέει ότι οι εθελοντές δεν πρέπει να παίρνουν μόρια είναι ΒΛΗΜΑ

Με συγχωρείται για την έκφραση μου αλλα πρεπει να σας πω καποια πράγματα

Είμαι ΕΠΟΧΙΚΟΣ πυροσβέστης, εχω να πω ότι σίγουρα οι εθελοντές πρέπει να παίρνουν μόρια αλλα σε καμιά περίπτωση να μην ξεπερνάνε τα μόρια προυπηρεσίας των εποχικων. Ένα τηλέφωνο κανουνε βαρια βαρια οι εθελοντές.

Έχω ξημερωσει βραδυ και εχουν ξημερωσει πολλά βράδια οι συνάδελφοι μου ! Είναι ασύγκριτο και λαθος να συγκρίνεις εποχικούς με εθελοντές.

Θεωρώ δίκαια την μοριοδότηση στη προκήρυξη των δασοκομμάντο

Όσο για τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙς, μην ακούω ***** και ηλιθιότητες ! Το κράτος πρέπει να δίνει ΚΙΝΗΤΡΑ για να ωθεί τους πολίτες να κανουν γυμναστική και να υπηρετούν στο μεγιστο τον ελληνικό στρατό όλοι οι έλληνες στρατιώτες, οπότε είναι δίκαιο και να μοριοδοτούντε οι ΕΔ και ο εθελοντισμός ! Κόψτε τα χάπια!

Είμαι ειδικοδύναμος και αυτό που έγραψα πάει σε αυτούς που λένε ότι δεν πρέπει να μοριοδοτουνται οι εθελοντές γιατί πήγαν εθελοντικά αλλά ταυτόχρονα ζητάνε μοριοδοτηση ειδικών δυνάμεων ενώ και η θητεία εκεί είναι εθελοντική. Άκου συμφωνώ σε πολλά μαζί σου αυτό που είπα για τις ειδικές ήταν μια σύγκριση αμα μπεις στην σελίδα των εποχικών στο FB θα καταλάβεις αυτό που είπα, στο κομμάτι ειδικές όσο ανάγκη έχει τους εθελοντές στρατευσίμους στις ειδικές τους Εθελοντές ΔΕΑ και τους Εθελοντές στην Προεδρική ο ΕΣ άλλο τόσο έχει ανάγκη τους εθελοντές το Πς, διαφωνώ όμως μαζί σου στο έξης οι εθελοντές δεν κάνουν μόνο 3 τηλέφωνα τον μήνα και αυτά λάθος ναι υπάρχουν αυτοί αλλά υπάρχουν και πολλοί που που όταν το ΠΣ δεν τους έδινε στολές και ΜΑΠ πήγαν και τα πλήρωσαν μόνοι τους ας είναι καλά ο Νιάρχος που έντυσε Μόνιμους εποχικούς και εθελοντές, υπάρχουν εθελοντές που βάζουν κάτω μόνιμους υπάρχουν εθελοντές που κάνουν 5-6-8 κάποιες φορές και παραπάνω υπηρεσίες η και 24ωρες και υπάρχουν μόνιμοι κυρίως Αθήνα που εμπιστεύονται με την ζωή τους εθελοντές σε συμβάντα, διαφωνώ μαζί σου ως προς τις ειδικές δεν είναι όλοι οσοι υπηρέτησαν ειδικές κομαντα είχες και εσύ είχα και εγω αυτήν την σειρά που που όλο το σοι παρακάλαγε να μην κοπεί μπας και το παιδί μπει στο δημόσιο, υπάρχουν εποχικοί που δεν αξίζουν να είναι στο ΠΣ δες τον εποχικό που μάζεψαν στα διόδια στην Βελιγοστή έξω απο την καλαματα με την ηρωίνη και φόραγε και στολή και εποχικοί κομάντα που βάζουν 10 μόνιμους κάτω υπάρχουν εποχικοί με ΑΕΙ που αξίζουν και υπάρχουν και εποχικοί που μπήκαν με 2000 μόρια μόνο από ανεργία, μην κρυβόμαστε οι προκηρύξεις εποχικών δεν είναι ακριβός αυτό που λέμε αξιοκρατικές όταν τα κριτήρια είναι η ανεργία όταν ειδικά οι δύο τελευταίες σειρές δώσανε 2 αθληματα γελοία και όχι και τόσο αξιοκρατικά σε σχέση με τις πιο παλιές σειρές, παντού υπάρχουν οι καλοί παντού υπάρχουν τα ζώα καλό είναι να μην τα εξισώνουμε όλα, σίγουρα έχεις πει για εποχικούς που πάνε αυτοί, και τέλος μια χαρά είναι η μοριοδοτηση ελπίζω να συμφωνείς ότι τα αθλήματα πρέπει να είναι και αυτά που πρέπει και να γίνουν και οπως πρέπει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Τρί Μαρ 15, 2022 12:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Ναι πρεπει να δωσουμε αθλήματα και είναι δίκαιο όπως έδωσαν οι ειδικοι φρουροι 1000ρι 4:20 κλπ
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Kostasthegreek έγραψε: Ναι πρεπει να δωσουμε αθλήματα και είναι δίκαιο όπως έδωσαν οι ειδικοι φρουροι 1000ρι 4:20 κλπ
Θα προτιμούσα αθληματα ΕΠΟΠ 2021 η έστω αθληματα ΠΠΥ 2011
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Kostasthegreek έγραψε:Ναι πρεπει να δωσουμε αθλήματα και είναι δίκαιο όπως έδωσαν οι ειδικοι φρουροι 1000ρι 4:20 κλπ
οχι 4:20 αλλα 4:00 οπως παλια
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Οπως θες αν θες βγαλε το 1000ρι σε 3 λεπτα πανε και ολυμπιακους
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Guardian1 »

Kosta the Greek Αφού εσυ είσαι δυνατό κορμί και κόμμαντο εποχικος το σε φοβίζει άμα βάλει 4 λεπτά το όριο στο 1000αρι; Κανονικά πρέπει να βάλουν και ελέγξεις, πουσαψ, κοιλιακούς όπως στους εποπ. Αφου είναι μια υπηρεσία με πολύ κουβάλημα εξοπλισμού κλπ. Αμα βάλει αθλήματα εποπ με έλξεις κλπ θα κλάψουν πολλά δυνατά παιδιά!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες