Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Epson89 »

Καλησπέρα και από εμένα.2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω.1η Γίνεται μετάταξή, δηλαδή να πας από το ένα υπουργείο στο άλλο εφόσον περάσεις στην προκήρυξη;2η Διάφορα site που έχουν βγάλει την προκήρυξη αναφέρουν ότι τα 500 δασοκομαντο που θα πάρουν σαν σύνολο θέλουν να είναι μικρής ηλικίας έτσι ώστε να ανταπεξελθουν στις συνθήκες αυτές. Σίγουρα εποχικοι να υπάρχουν και σε μικρή ηλικία αλλά ξέρουμε αν είναι ελάχιστοι ή αρκετοί; Ευχαριστώ!
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Και μάλιστα έγραφαν ότι θα είναι συγκεκριμένα 20-25 χρονών!
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Στην προκήρυξη αυτή θα πας για να δουλέψεις, και όχι για βόλεμα, πίστεψε με τις βουνά, τις φωτιές και τις δύσκολες καταστάσεις που θα ζήσεις (γιατί δασοκομμαντο είναι) καταλαβαίνεις ότι δεν θα έχει ούτε ύπνο ούτε μλκιες ουτε ξύσιμο αρχιδιών, δεν θα είναι κατι απλό ουτε μεταθεσεις ουτε αποσπασεις ουτε μετάταξη μη σκεφτεσαι, τζάπα θα πας με αυτο το σκεπτικό.
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Όλοι με αυτό το σκεπτικό πάνε του ξυρίσματος . γιατί νομίζεις γαμηθηκαν όλοι ή οι περισσότεροι να μπουν έστω εποχικοί; Βόλεμα ξύσιμο αρχιδιων ακούνε μονιμότητακ λένε ωπ εδώ είμαστε ..

Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Έτσι είναι αδερφέ, θέλω να προσθέσω όμως ότι

Στα σώματα ασφαλεία πρέπει να είσαι ξεκούραστος ώστε να αποδώσεις, οπότε αν βρείς χρόνο θεωρώ λογικό να κοιμηθείς καμια ωρίτσα

Αφού στο συμβάν παίζεις κορωνα γράμματα τη ζωή σου. Αλλά ο άλλος ακόμα δεν μπήκε σκέφτεται μετάταξη... Αυτό είναι ξεφτίλα διότι το κράτος κανει την πρόσληψη για να μεινεις και να δουλεψεις εκεί, να σωθουν ζωες και περιουσιες.

Numbrino
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Numbrino »

Τι λέτε ρε στα παιδιά. Που νομίζετε ότι θα πάτε στην ουκρανία για πόλεμο; Στην πυροσβεστική θα πάτε. Μόλις μπείτε θα δείτε κάτι παρτάλια που έχει το σώμα με 300 χοληστερίνη, θα τρίβετε τα μάτια σας. Άτομα που δεν μπορούν να ανέβουν σε μια πλαγιά επειδή είναι παχύσαρκοι. Άτομα που φοβούνται να πάνε στα τροχαία μην τυχόν δουν λίγο αίμα. Σκεφτείτε στη μονάδα του πατέρα οδηγοί χονόντουσαν επειδή υπήρχαν κάτι μάχιμοι τέτοιοι. Το κλίμα της πυροσβεστικής είναι πολύ χαλαρό ακόμα και στην εμάκ. Οπότε μην κοροιδεύετε τα παιδάκια εδώ που θέλουν να μπουν στο σώμα. Πυροσβέστες θα γίνετε, όχι τζον ράμπο.
Άβαταρ μέλους
M@ximos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από M@ximos »

Νταξ Numbrino μας την ειπες τωρα δεν βρισκουμε πετρα να κρυφτουμε βασικα, αρα στην εμοδε θα περνανε ζαχαρη σου ειπε ο πατερας... Δημοσιουπαλληλικι αραγμα και ξυσιμο!Απλα εμεις τα ζησαμε σαν πεζοπορο και ξερουμε καλυτερα, οταν εσυ κοιταγες απο tv

Τεσπα δεν εχει νοημα αφου πολιτες δεν θα μπουν παρα μονο εποχικοι ως δασοκομαντα

Πολιτες θα μπουν μονο απο δασολογους

Αρα ασε εμενα με την και καλα χοληστερινη 300 (1000αρι σε 3:45 χθεσινη μετρηση) να προσπαθησω να γινω δασοκομαντο και αμα κοπω ελα παρε μου τη θεση

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος M@ximos την Κυρ Μαρ 13, 2022 4:16 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek

Numbrino ότι τι δηλαδή; Το κράτος θα παρει 500 δασοκομμαντο για να ξυνουν τα ***** τους;

Μάλλον έχεις την νοοτροπία του κλασσικου τεμπελοελληναρα, να μπεις σωμα ασφαλειας και να εισαι στα ***** σου,

Δεν κατάλαβες μαλλον η δεν εψαξες όσο έπρεπε

Ότι σαν πεζοπόρο κομματι της πυροσβεστικής δεν θα είναι στην πόλη αλλά με το 1ο συμβάν αεροπλάνο και κατασβεση πυρκαγιας στο βουνο

Τπτ δεν ειναι ευκολο αλλα ουτε και ακατορθωτο

Καλή επιτυχία και καλά μυαλά!

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Epson89 έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα.2 ερωτήσεις θα ήθελα να κάνω.1η Γίνεται μετάταξή, δηλαδή να πας από το ένα υπουργείο στο άλλο εφόσον περάσεις στην προκήρυξη;2η Διάφορα site που έχουν βγάλει την προκήρυξη αναφέρουν ότι τα 500 δασοκομαντο που θα πάρουν σαν σύνολο θέλουν να είναι μικρής ηλικίας έτσι ώστε να ανταπεξελθουν στις συνθήκες αυτές. Σίγουρα εποχικοι να υπάρχουν και σε μικρή ηλικία αλλά ξέρουμε αν είναι ελάχιστοι ή αρκετοί; Ευχαριστώ!
υπαρχει μεταταξη στο δημοσιο αλλα αν θυμαμαι καλα αφορα μονο μονιμο προσωπικο, βγαινουν καμια φορα μεταταξεις με συγκεκριμενα κριτηρια, με λιγα λογια φωτογραφικες
Numbrino
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Numbrino »

Φιλαράκι τεμπελαράς δεν είμαι εγώ. Αντιθέτως οι εποχικοί είναι σίγουρα που βαράνε ταμείο ανεργίας το μισό χρόνο και έτσι τους αποκαλούσαν και τόσα χρόνια.'Οχι όλοι εννοείται. Υπάρχουν και παιδιά που αγαπούν το σώμα στα αλήθεια. Έχετε πάρει όλες τις προκηρύξεις με την σειρά να μπείτε στο δημόσιο όλοι εδώ μέσα. Τι ειδικοί φρουροί, τι συνοριοφύλακες, ότι θες. Εγώ είμαι 26 και είναι η μοναδική προκήρυξη που θα κάνω τα χαρτιά μου, γιατί είναι το μοναδικό σώμα που μου αρέσει και άμα δεν με πάρουν δεν θα τρέξω να τα κάνω σε άλλες.7 χρόνια σε Αθήνα ήταν 3 Θεσσαλονίκη σε ΕΜΑΚ πριν έρθει στον τόπο του. Και σε σινούκ ανέβηκε και σε c130 και 21 μέρες συνεχόμενα στον Όλυμπο με φτυάρια έσβηναν. Παρόλα αυτά μου είπε ότι οι δασικές πυρκαγιές είναι τα πιο εζ περιστατικά σε σχέση με τα αστικά. Μιλάτε εδώ για δάση και ιστορίες που είναι δύο μήνες τον χρόνο. Εγώ σου λέω τι λέει ένας μάχιμος πρώην πυροσβέστης με 30 χρόνια υπηρεσία και συ μας λες τεμπελαράδες. Που στο κάτω κάτω εσείς οι εποχικοί είστε οι μεγαλύτεροι τεμπέληδες του δημοσίου και μιλάτε. Και μια χαρά θα είσαι και στην πόλη. Τον χειμώνα δηλαδή τι νομίζεις θα κάθεσαι θα κοιτάς ταβάνια στον σταθμό; Σε Θεσσαλονίκη όσοι πάνε δεν θα σταματάν να βαράν τα κουδούνια όλο τον χειμώνα. Για τροχαία, διαμερίσματα, αντλήσεις υδάτων και καθημερινά ανούσια περιστατικά ανσασερ κτλπ. Πέρα από την επιφυλακή δεν βλέπω κάτι αρνητικό στο επάγγελμα αυτό.8 υπηρεσίες τον μήνα 22 έξω οι 11 επιφυλακή. Οι 11 δεν σε κουνάει ούτε ο θεός. Μπορείς να κάνεις άνετα και 2η δουλειά μαύρα.(Εξαιρούνται δασικές που πας 4-5 μέρες και έχεις και τα εκτός σου μειωμένα βέβαια σε σχέση με τα παλιά χρόνια).

Όσον αφορά εμένα που λέει ο από πάνω. Δεν νομίζω ότι έχω τα μόρια για να περάσω τους εποχικούς, αλλά θα τα προσπαθήσω βυσματικά ως επιλαχών και δεν το κρύβω. Προσωπικά ξέρω περίπτωση σε προκήρυξη ειδικών φρουρών που πέρασε 300 άτομα από πάνω και με ΔΜΣ απαγορευτικό για να μπει.180 ύψος 125 κιλά. Το ξέρω ότι είναι άδικο αλλά αφού γίνεται γιατί όχι. Και μάχιμος ποιος σου είπε ότι θέλω να σε περάσω απλά θα το προσπαθήσω και ότι γίνει. Μακάρι να μπεις φίλε μου.

JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από JonasGR »

Μαγκες απο σωματειο ακουγεται πιθανοτατα για Τριτη...
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Καλά εννοείται μην είσαι χαζός αν βρεις βύσμα χωστό κ εγώ όπου κάνω έτσι θα πάει έχω φάει τον τόπο πλέον γιατί τόσα χρόνια με το σταύρο στο χέρι . κ ξέρω από εποχικούς ένα σωρό βύσματα (κάτι 129 κιλά π δν πάνε μια ο άλλος σχεδόν τυφλός) τώρα έχω βρει βασικά κάτι οπότε κάτσε και θα δεις
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Ρε παιδιά, άλλο ρώτησα άλλο μου απαντάτε. Εγώ σας είπα για μεταταξη απο υπουργειο σε υπουργείο. Γιατί πχ κάποιος μπορεί να είναι στον στρατό μόνιμος και να θέλει να μπει στην πυροσβεστική μέσω αυτής της προκηρυξης. Αυτό εννοώ, αν γίνεται! Ούτε μεταθέσεις σκέφτομαι ούτε να μπω και να ξυνομαι.
Epson89
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Epson89 »

Ναι αλλά αν δεν είσαι μόνιμο προσωπικό και έχεις σύμβαση δεν γίνεται; Πως ένας ο οποίος είναι πχ οβα θα μπορέσει να μπει πυροσβεστική; Γιατί αν παραιτηθεί δεν γίνεται να ξαναμπεί δημόσιο!
Άβαταρ μέλους
apollo97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από apollo97 »

Παιδες δεν ξερουμε πολλα βασικα πραγματα, τι ειδους προκυρηξη θα ναι μεσω ασεπ; Θα εχουμε διαχωρισμο στους εποχικους και τους πολιτες; Τι ειδους αθληματα θα βαλουν εφοσον θα ειναι τοσο μαχιμη μοναδα.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες