Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
HELLAS20
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από HELLAS20 »

Κάνεις λάθος αν σου αρέσει κάτι το κυνηγάς με βάση το ότι κέρδισαν παλαιότερες σειρές εποχικών (πενταετία). Εγω άφησα δουλειά με καλά λεφτά νταλικα και πήγα εποχικος και δόξα τον Θεό πάλι για το υπόλοιπο εξάμηνο δεν βγηκα ταμειο ανεργίας δουλεύω σε νταλικα! Τους ξέρουμε και αυτούς 2-3 είναι που είχαν δουλειά αλλά με άλλα προφίλ ήτανε και στο forum των εποχικών που και τότε είχαν δουλειά αλλά θελανε και το εποχικο!
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Guardian1 »

Κανένα λάθος δε κάνω, υπάρχουν κι αυτές οι περιπτώσεις που λέω.

Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

Το πρόβλημα σου φίλος είναι γιατί δεν έκανα χαρτιά και που δουλεύω τώρα; Η να δούμε τι γίνεται με την υποτιθέμενη προκήρυξη και τι κριτήρια θα έχει; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Εγώ τώρα θα κάνω χαρτιά και θα διεκδικήσω με τα μόρια μου τις πιθανότητες μου. Πληροφοριακά υπάρχουν αρκετά άτομα σαν εμένα που δεν έκαναν χαρτιά για εποχικούς και είναι εθελοντές. Και άτομα που έχουν τελειώσει και ΙΕΚ δασικής προστασίας επίσης που και αυτό θα δίνει πολλά μορια
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

kOriopolisS έγραψε:Κενά του 19 από επιλαχόντες του 19, κενά του 20 από επιλαχόντες του 20, είναι δύο διαφορετική διαγωνισμοί συνεπώς τα κενά κάθε σειράς συμπληρώνονται από τους αντίστοιχους πίνακες
Με συγχωρείς φίλε μου αλλά δεν είναι έτσι!

Η λίστα του 19 δεν υπάρχει πλέον!

Τα κενά θα καλυφθούν από την λίστα του 20 όσο δεν βγαίνει καινούργια προκήρυξη

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Πέμ Μαρ 10, 2022 9:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ETH-EP-PYR
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Δημοσίευση από ETH-EP-PYR »

kOriopolisS έγραψε:
Thanasis sxal έγραψε: 200 με 300 άτομα από εποχικούς που θα πάρει θα τους αναπληρώσει με επιλαχόντες από το πίνακα του 2020 του 2019 δεν ισχύει πλέον.
που το λέει ότι δεν ισχύει και του 19 και του 20δεν αναφέρει την ισχύ των πινάκων συνεπώς αν υπάρξουν κενα απο 19 θα τραβήξει απο τους επιλαχόντες του 19 το ιδιο τα κενα του 20 απο επιλαχόντες του 20
Δεν υπάρχουν οι πίνακες του 19!

Κάθε καινούργια προκήρυξη σβήνει τον προηγούμενο πίνακα!

Stelios27
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Stelios27 »

Thanasis sxal έγραψε: Το πρόβλημα σου φίλος είναι γιατί δεν έκανα χαρτιά και που δουλεύω τώρα; Η να δούμε τι γίνεται με την υποτιθέμενη προκήρυξη και τι κριτήρια θα έχει; Ο καθένας κάνει τις επιλογές του σε αυτή τη ζωή. Εγώ τώρα θα κάνω χαρτιά και θα διεκδικήσω με τα μόρια μου τις πιθανότητες μου. Πληροφοριακά υπάρχουν αρκετά άτομα σαν εμένα που δεν έκαναν χαρτιά για εποχικούς και είναι εθελοντές. Και άτομα που έχουν τελειώσει και ΙΕΚ δασικής προστασίας επίσης που και αυτό θα δίνει πολλά μορια
Πως κανει μπαμ οτι εισουν επιλαχοντας του 19 και του 20 αλλα το 20 ησουν σε πολυ χειροτερη θεση 🤣🤣🤣🤣🤣
Εύη
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Εύη »

Και σε όσες περιοχές έχουν εξαντληθεί οι πίνακες επιλαχόντων, τι γίνεται?
12
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εύη έγραψε:Και σε όσες περιοχές έχουν εξαντληθεί οι πίνακες επιλαχόντων, τι γίνεται;

Θα πρέπει να βγει νέα πρόσκληση.

Το "καλώ από διπλανούς νομούς" που ακούω και διαβάζω δεν αναφέρεται, ούτε προβλέπεται πουθενά μέσα στην προκήρυξη. Θα δούμε τι θα γίνει.

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 98

Δημοσίευση από Predator »

Υπάρχουν πολλές περιοχές που οι λίστες τελείωσαν μ παίζει να βγάλει σίγουρα γ αυτές μια προκήρυξη
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν πειράζει. Θα έρθουν οι Ρουμάνοι και οι Πολωνοί να μας σβήσουν τις φωτιές. Ουκρανοί δεν θα έρθουν φέτος. Έχουν πόλεμο.
ΓΚΑΝΙΑΝ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ »

Χαχαχα D.Y.K. Έγραψες.. Είναι αυτό που λένε και νομίζουν πολλοί στην Ελλάδα: Αν γίνει πόλεμος θα έρθουν οι άλλοι να πολεμήσουν για μας, ότι γίνεται και στην Ουκρανία πολεμούν μόνοι τους. Μεγάλη προκύρηξη νέων Μόνιμων πυροσβεστών τώρα Γέμισε παππούδες η Πυροσβεστική!
Άβαταρ μέλους
Kostasthegreek
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Kostasthegreek »

Κύριε D.Y.K. Τι πιστεύεις θα περάσουν μόνο εποχικοί; Ή θα περάσουν και πολίτες; Απαντήστε μου σας παρακαλώ κύριε D.Y.K.
ΓΚΑΝΙΑΝ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από ΓΚΑΝΙΑΝ »

Kosta άσε τον D.Y.K. Μπορεί να έχει και άλλες δουλειές να σου πω εγώ. Αν δεν διαγωνιστούν ξεχωριστά, οι πολίτες δεν έχουν καμία τύχη, γιατί απλά θα πάρουν μόρια από τις αντιπυρικές.
NEOS2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από NEOS2022 »

Πέρασε καί αυτή η εβδομάδα... Το μόνο που μένει πλέον είναι η επόμενη... Γιατί πολλοί εδώ στο φόρουμ μίλησαν για προκήρυξη μέχρι 20 του μήνα... Να δούμε εάν είχαν δίκιο...
Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

Πάλι θα δικαιωθώ που έλεγα πριν τις εκλογές
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες