Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)
Σας το είπα και χθες. Προκήρυξη μέχρι 20 Μαρτίου και εκλογές 23 Οκτωβρίου 2022!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 39
Αδίκησε φίλε εσύ τα ξέρεις όλα. Εγώ νομίζω και στα 2 έξω θα πέσεις. Βασικά και τα 2 θα γίνουν αλλά όχι σε αυτές τις ημερομηνίες αρκετά πιο πισω
Εάν έχει δίκιο και βγεί μέχρι της 20 όλα καλά... Τώρα τι συμετοχή θα έχει είναι δύσκολο να μαντέψει κάποιος γιατί θα εξαρτηθεί από τούς εποχικούς όπου κάποιοι θέλουν και άλλη περιμένουν μεγάλη προκήρυξη για την απορρόφηση τούς...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Φίλος αυτή τη μεγάλη που λες δε ξέρουμε καν ποτε και αν θα βγει. Εδώ κάνουν αμάν κι πως να πάρουν 500 με το ζόρι που να βγει αυτή η μεγάλη που λες με τι θα τους πληρώνει; Εποχικούς παίρνουν και κάνουν 2 μήνες να βγάλουν τις ώρες τους. Είναι ξεκάθαρο δε θέλουν να πάρουν κόσμο με καθεστώς 12 μηνό...
Δυστυχώς ναι είναι πολύ δύσκολο με καθεστώς 12μηνο να πάρουν. πιο πολύ τους συμφέρει να έχουν εποχικούς . δυστυχώς
Ο αρχηγός μίλησε για 3600 θέσεις... Εάν γίνουν εκλογές τον Οκτώβριο που αναφέρει ο φίλος τότε πρέπει να τους πάρει νωρίτερα... Διαφορετικά θα χάσει το παιχνίδι...
Εγώ νομίζω πάντως ότι λόγο της φήμης για τα 3600 πολλά άτομα δεν θα κάνουν αίτηση και θα την πατήσουν...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν είπε για προσλήψεις ο αρχηγός μη κάνεις λάθος είπε αύξηση των οργανικών δε σημαίνει θα πάρει κόσμο και δε εποχικούς. Πλέον η ένταξη στο σώμα γίνεται μέσω πανελλαδικών εξετάσεων. Παλιά που δεν υπήρχαν οι πανελλήνιες οι εποχικοί απλά παίρνουν μόρια για τις προσλήψεις τώρα προσλήψεις μόνιμου προσωπικού γίνεται μόνο μέσω πανελληνίων. Τώρα αν κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον οι εποχικοί γίνουν 12-μηνο θα γίνουν ύστερα από προκήρυξη με πιο αυστηρά κριτήρια από ότι ίσχυαν το 2011
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Πάντως το πιο πιθανό είναι κάποια στιγμή στο μέλλον να βγει μία προκήρυξη με καθεστώς επταετίας όπως αυτή των δασοκομαντος και θα δίνει μόρια αρκετά στους εποχικούς όπως και αυξημένη ηλικία για να συμμετέχουν όπως θα γίνει και τώρα κάπως έτσι.
Υπομονη και οτι ειναι να γινει θα γινει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος M@ximos την Σάβ Μαρ 05, 2022 9:32 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κάθε κυβέρνηση έχει αλά σχέδια... Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν όλη οι εποχικοί 5ετης... Χωρίς διαγωνισμό... Αυτό θέλουν και τώρα αποκατάσταση...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 43
Ας βγεί πρώτα για τους δασοκομαντο και μετά περιμένουμε αν θα βγάλουν μεγάλη προκήρυξη για μόνιμους.
Τι γίνεται ρε παιδιά... ; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση... Έχω αρχίσει να ανησυχώ... Πολύ ησυχία υπάρχει... Δεν πιστεύω να φάμε καμία φόλα...
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 43
Είναι δέσμευση του Πρωθυπουργού οι 400 δασοκομαντο δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν πίσω.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο... Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί την τρεναρουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες