Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Πολίτες και εποχικοί θα μπορούν να συμμετέχουν.
Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

ΝΕΟΣ 2022 πες τα φίλε που είναι είναι ψάξε και δε θα βρεις δε πρόκειται να βγει παιδιά ούτε αυτή δυστυχώς
NEOS2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από NEOS2022 »

Δεν νομίζω πάντως να υπάρχει κάποια καθυστέρηση λόγο του πολέμου... Η λογική λέει ότι αυτή την εβδομάδα πρέπει να βγει... Εκτός και εάν προσπαθούν να αλλάξουν κάτι λόγο της κριτικής που δέχονται από τα κόμματα της αντιπολίτευσης... Πράγμα που είναι πολύ δύσκολο...
Βμκκ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Βμκκ »

Ρε μη λέτε αερολογίες... Η προκήρυξη Εντος 10ημερου.
Stelios27
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Stelios27 »

Charlie Harper 13 έγραψε: Πολίτες και εποχικοί θα μπορούν να συμμετέχουν.
Θα συμετεχουν αλλα δε προκειται να κολατσισει πολιτης, εκτος αν εχει βγαλει αλεξιπτωτα ΟΥΚ εχει 19 απολυτηριο profissiensi αγγλικα,25 αδερφια,12 παιδια και 5 χρονια εθελοντισμο
JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από JonasGR »

Η λογική λέει μέχρι μέσα Μάρτη
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxias89 »

Stelios27 έγραψε:
Charlie Harper 13 έγραψε: Πολίτες και εποχικοί θα μπορούν να συμμετέχουν.
Θα συμετεχουν αλλα δε προκειται να κολατσισει πολιτης, εκτος αν εχει βγαλει αλεξιπτωτα ΟΥΚ εχει 19 απολυτηριο profissiensi αγγλικα,25 αδερφια,12 παιδια και 5 χρονια εθελοντισμο

Η να βγάζει το χιλιάρι εντός των χρονικών Ορίων (4:00), έτσι θα περάσει τα πολλά μόρια που θα μπουν στα pit στη πρώτη γύρα... Πλην Ελαχίστων εξαιρέσεων

Άβαταρ μέλους
M@ximos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από M@ximos »

Καλα ρε κομαντα χαλαρωστε λιγο με το 1000ρι δεν ειναι μαραθωνιος ουτε ειπαν να βγει σε 3 λεπτα... Απροπονητος το εβγαζα στα 4.30 τωρα ειμαι στα 4 μεχρι τοτε θα ειμαι στα 3.30 θα εχω πεσει και 4 Κιλα ακομα σιγουρα! Εποχικος με κοιλιτσα που ειναι σαν καραμελιτσα χαχαχαχα

Τη δοκο να φοβαστε αυτη εχει προδωσει πολλα κομαντα!

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

M@ximos έγραψε:Καλα ρε κομαντα χαλαρωστε λιγο με το 1000ρι δεν ειναι μαραθωνιος ουτε ειπαν να βγει σε 3 λεπτα... Απροπονητος το εβγαζα στα 4.30 τωρα ειμαι στα 4 μεχρι τοτε θα ειμαι στα 3.30 θα εχω πεσει και 4 Κιλα ακομα σιγουρα!Εποχικος με κοιλιτσα που ειναι σαν καραμελιτσα χαχαχαχα

Τη δοκο να φοβαστε αυτη εχει προδωσει πολλα κομαντα!

Καλά πίσω από τα πληκτρολόγια ολοι κεντέρηδες είμαστε. Εποχικός με κοιλιτσα και 3:30 ξαναδές το. Μήπως θέλει μπαταρία το ρολοι. Το 4:20 με το 4 έχει μεγάλη διαφορά και θα φανεί στα πκε.

Άβαταρ μέλους
M@ximos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από M@ximos »

Ρε λοχια και 3.30 να μην ειναι θα ειναι 3.50 σκασιλα μου θα περασω, τωρα ειμαι 4αρι κλειδωμενο!Λογω των πολλων λεφτων που εχει η καθε αντιπυρικη δεν εχω ρολοι με μπαταρια...

Πολιτες θα μπουν μονο απο επιστημονικο προσωπικο, απο δασοπυροσβεστες θα ειναι μετρημενοι 5-6 μαχ

και θα φανει στα πκε

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

M@ximos έγραψε:Ρε λοχια και 3.30 να μην ειναι θα ειναι 3.50 σκασιλα μου θα περασω, τωρα ειμαι 4αρι κλειδωμενο!Λογω των πολλων λεφτων που εχει η καθε αντιπυρικη δεν εχω ρολοι με μπαταρια...

Πολιτες θα μπουν μονο απο επιστημονικο προσωπικο, απο δασοπυροσβεστες θα ειναι μετρημενοι 5-6 μαχ

και θα φανει στα πκε

Εντάξει εσυ μπορεί να το έχεις αλλά το σύνολο των εποχικών όχι. Δε νομίζω να είναι όλη μέρα στα γήπεδα περιμενοντας τη προκήρυξη. Δεν θα μπουνε τόσοι λίγοι πολίτες αν τα αθλήματα είναι αξιοκρατικά...

Stelios27
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Stelios27 »

Loxias89 έγραψε:Εντάξει εσυ μπορεί να το έχεις αλλά το σύνολο των εποχικών όχι. Δε νομίζω να είναι όλη μέρα στα γήπεδα περιμενοντας τη προκήρυξη. Δεν θα μπουνε τόσοι λίγοι πολίτες αν τα αθλήματα είναι αξιοκρατικά...
Μη κλαις ρε λοχια τυχερα ειναι αυτα, δεν ειναι στη μοιρα σου να μπεις σ αυτη την προκυρηξη, παρτο αποφαση, σε επομενη μπορει να μπεις αφου εχουν μπει ολοι οι εποχικοι, μη ζοριζεσαι τοσο γιατι μεχρι την επομενη θα εχεις αποκτησει ψυχολογικα και θα σε κοψει ο ψυχιατρος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Μαρ 02, 2022 11:16 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Stelios27 έγραψε:
Loxias89 έγραψε:Εντάξει εσυ μπορεί να το έχεις αλλά το σύνολο των εποχικών όχι. Δε νομίζω να είναι όλη μέρα στα γήπεδα περιμενοντας τη προκήρυξη. Δεν θα μπουνε τόσοι λίγοι πολίτες αν τα αθλήματα είναι αξιοκρατικά...
Μη κλαις ρε λοχια τυχερα ειναι αυτα, δεν ειναι στη μοιρα σου να μπεις σ αυτη την προκυρηξη, παρτο αποφαση, σε επομενη μπορει να μπεις αφου εχουν μπει ολοι οι εποχικοι, μη ζοριζεσαι τοσο γιατι μεχρι την επομενη θα εχεις αποκτησει ψυχολογικα και θα σε κοψει ο ψυχιατρος

Καταρχήν παίζω σε άλλη προκήρυξη με πιο σοβαρά - αξιοκρατικά ψυχοτεχνικα και τα έχω περάσει, εκτός ότι είσαι άσχετος γτ προφανώς δε παρακολουθείς το φόρουμ, πετάγεσαι σα το μαϊντανό να μπεις τη μπούρδα σου όταν οι αλλοι κάνουν συζήτηση.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Guardian1 »

Stelios 27 χαλάρωσε εποχικος είσαι όχι γιατρός!Γράφεις συνέχεια με ένα ύφος εδώ μέσα λες και είσαι κάτι τρομερό.

Εποχικος είσαι που το χειμώνα είναι άνεργος, αντέ κατέβα λίγο μη σου μπει!

Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

Παιδιά ήρεμηστε όλοι όσοι μπαίνουν στο forum θέλω να ενημερωθώ για την προκήρυξη και να διεκδικήσουν τις πιθανότητες δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα με κανέναν τώρα αν το έχετε καταλάβει μιλάμε για μία προκήρυξη που δεν ξέρουμε πότε και αν βγει με το καλό
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: PLC2025 και 3 επισκέπτες