Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από mikeangel »

Εποπ οβα και ειδικες δυναμεις τι νομιζεται πως ειναι τιποτα τετραγωνισμενοι κεντερηδες. Κολεγιο ειναι τωρα,
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Γιατί ψέματα λέει; Πόσοι εφ καταδρομείς μπήκαν 120 κιλά; Δεν μπορούσε να βρει στολές xxl η ΕΛΑΣ. Και όποιος είναι μέσα Η έχει γνωστό ξέρει ότι είναι αλήθεια αυτό το σκηνικό.

Καλα εποχικους δε σχολιάζω, παίζει να υπάρχουν άτομα με 250 χοληστερίνη. Υπάρχουν δημόσιες φωτογραφίες.

Εγω 6κ έδινα με ΔΕΑ ΕΔ και κόπηκε στο μήκος που το βγάζουν τα κοριτσάκια 3η λυκείου για τις πανελλήνιες. Το ότι πήγε κάποιος ακόμα και ΟΥΚ πριν 15 χρόνια δε σημαίνει κάτι αν τώρα τρώει λουκουμάδες και πνίγεται στο λίπος του.

mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Διασωστης31 έγραψε:Γιατί ψέματα λέει;Πόσοι εφ καταδρομείς μπήκαν 120 κιλά; Δεν μπορούσε να βρει στολές xxl η ΕΛΑΣ. Και όποιος είναι μέσα Η έχει γνωστό ξέρει ότι είναι αλήθεια αυτό το σκηνικό.

Καλα εποχικους δε σχολιάζω, παίζει να υπάρχουν άτομα με 250 χοληστερίνη. Υπάρχουν δημόσιες φωτογραφίες.

Εγω 6κ έδινα με ΔΕΑ ΕΔ και κόπηκε στο μήκος που το βγάζουν τα κοριτσάκια 3η λυκείου για τις πανελλήνιες. Το ότι πήγε κάποιος ακόμα και ΟΥΚ πριν 15 χρόνια δε σημαίνει κάτι αν τώρα τρώει λουκουμάδες και πνίγεται στο λίπος του.

εγω ειμαι εποχικος με κοιλια, χοληστερηνη, ζαχαρο, καταρακτη. Δεν πανε να. Βαλουν και τσιπακι για το τρεξιμο ουτε που με νοιαζει
Άβαταρ μέλους
kOriopolisS
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από kOriopolisS »

Stelios27 έγραψε:
kOriopolisS έγραψε:
Βμκκ έγραψε: Αδερφε κ να μη μπορούν όσοι πραγματικά το θέλουν και ξεκίνησαν προετοιμασία έχουν μπροστά τους 2 μήνες. Μη ξεχνάς ότι οι περισσότεροι είναι ειδικες δυνάμεις και είχαν φυσική κατάσταση.
Είναι ειδικές και είχαν φυσική κατάσταση ΣΙΓΟΥΡΑ ΖΕΙΣ ΑΛΛΟΥ, είδα κάτι μαχίμια ΟΒΑ και πολίτες με θητεία ειδικές που στην προκήρυξη ΕΠ. ΟΠ δεν βγάζαν μίλι και πέφταν σαν τα κοτόπουλα άστο καλύτερα να λένε κάποιοι ευχαριστώ που δεν υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση όπως την 6κ γιατί αλλιώς θα έπεφτε το κλάμα σύννεφο
Φαντασου κατι μπουληδες σαν εσενα που δεν πηγαν ΚΑΝ ειδικες ποσο γιωταδες ειναι...
Αστα να πάνε αδερφέ μπούλης είμαι, πέρασα για Εποπ 10 αθλήματα σε δύο μέρες (1ή μέρα 100 - μήκος - ύψος - σφαίρα 7.30+7.20/2=7,25 μ. Ο - μίλι σε 6,40 σε 1,40 λεπτα όλα κια την 2η μέρα έλξεις - κάμψεις - κοιλιακούς - κάνιστρα κολύμπι 5 αθλήματα σε 1 ώρα) και όχι 2 αθληματα σε 2 μέρες που δώσανε κάποιοι εποχικοί, είμαι μπούλης με 7000 μόρια στην εποχικών του 19 με ισοβαθμία με 10 άτομα αλλά δυστυχώς με πέρασαν κομάντος με καταδρομική ανεργεία και καταδρομική πολυτεκνία δεν μπορώ να καταλάβω όλα τα κομάντα τι φοβάστε την ηλεκτρονική χρονομέτρηση στα πρότυπα της 6κ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kOriopolisS την Σάβ Φεβ 26, 2022 4:00 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Player7 »

Να δούμε άμα είναι 4 λεπτά το όριο στο 1000αρι, τι απίδια θα πιάσει ο σάκος!
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εννοειται πως με 6 χρονια ανεργεια μετα θεωρειτε καταδρομικη, εγω με τετοια μπηκα αλλα προσεξε και παρτε το σαν συμβουλη μην κανεται αιτησεις στον τοπο σας που παιρνουν 10 ατομα καντε εκει που εχει πολλες θεσεις,500χλμ μακρια παω
mikeangel
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Player7 έγραψε:Να δούμε άμα είναι 4 λεπτά το όριο στο 1000αρι, τι απίδια θα πιάσει ο σάκος!
καλα ειναι 4 Λεπτα και ας μην το βγαζω
Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Thanasis sxal »

Παιδιά καλησπέρα εμένα οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι δε θα βγει κάτι για τα 3100 με 3600 Που είπε κάποιος παραπάνω λόγω έλλειψης κονδυλίων. Το μόνο που φαίνεται να γίνεται είναι τα 500 άτομα (δασοκομαντος) που ήταν δέσμευση κυβέρνησης. Όσον αφορά τους εποχικούς τυχεροί όσοι τους πιάνει η ηλικία για τώρα Γιατί δυστυχώς θα αργήσει πολύ η αποκατάσταση τους ως 12 μηνό. Παρόλο που φαινόταν να γίνονται σύντομα η κυβέρνηση δεν το χει καν στην ατζέντα της.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Thanasis sxal έγραψε:Παιδιά καλησπέρα εμένα οι δικές μου πληροφορίες είναι ότι δε θα βγει κάτι για τα 3100 με 3600 Που είπε κάποιος παραπάνω λόγω έλλειψης κονδυλίων. Το μόνο που φαίνεται να γίνεται είναι τα 500 άτομα (δασοκομαντος) που ήταν δέσμευση κυβέρνησης. Όσον αφορά τους εποχικούς τυχεροί όσοι τους πιάνει η ηλικία για τώρα Γιατί δυστυχώς θα αργήσει πολύ η αποκατάσταση τους ως 12 μηνό. Παρόλο που φαινόταν να γίνονται σύντομα η κυβέρνηση δεν το χει καν στην ατζέντα της.

Ο αρχηγός του σώματος το είπε.

Και 3100 να μην βγει, θα βγει για 1500 και άλλους τοσους την επόμενη χρονιά.

Φέτος θα φύγουν πάνω από 1000 άτομα με σύνταξη, και αν μπουν και στα βαρέα και ανθυγιεινά που ακούγεται αυτόματα θα φύγουν και 1000κατι ΠΠΥ που είναι 62 και πάνω.

Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αυτή είναι η καλή εκδοχή που θέλουμε όλοι να γίνει εποχικοί και πολίτες. Απλά να έχουμε και λίγο μικρό καλάθι με αυτή τη κυβέρνηση που κάνει οτιδήποτε άλλο για να μη κάνει προσλήψεις στη πυροσβεστική.
NEOS2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από NEOS2022 »

Η μέρες περνάνε και έχουμε και έναν πόλεμο που δεν ξέρουμε κατά πόσο θα επηρεάσει την Ευρώπη και τα κράτη... Πρέπει αυτή την βδομάδα να βγεί... Στενεύουν τα χρονικά όρια... Θέλει να την έχει και τον Ιουνίου την ομάδα... Δεν το βλέπω...
Thanasis sxal
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

NΕος 2022 αν δε βγει αυτή την εβδομάδα δε πρόκειται να βγει μετά. Τα πράγματα όντως είναι δύσκολα και θα γίνουν ακόμα πιο πολύ. Κρίμα για τους εποχικούς που πολύ που έτυχαν πάνω σε όλο αυτό.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από D.Y.K »

Η προκήρυξη αναμένεται σύντομα. Υπομονή και σταματήστε να ακούτε πολύ Καζαντζίδη. Επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία σας. Όλα καλά.
NEOS2022
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από NEOS2022 »

Που είναι η προκήρυξη... ; Ψάξε ψάξε δεν θα την βρεις... Μας δουλεύουν όλους μας...
DiegoMaradona
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από DiegoMaradona »

Καλησπέρα και καλό μήνα

Στην προκήρυξη για τους δασικούς πυροσβέστες θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και οι πολίτες ή μόνο οι εποχικοί;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες