Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Οι δασοκομαντο θα έχουν βάσεις σε Ελευσίνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Λαμία, Ιωάννινα και Πάτρα.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από NLOK10 »

Άμα είναι εκτός ΑΣΕΠ καληνύχτα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Player7 »

Τι εννοείς εκτός άσεπ; Με την επίβλεψη άσεπ θα είναι όπως των ειδικών φρούρων.

Αλλά όχι εξ ολοκλήρου όπως των Καταστημάτων Κράτησης.

NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Player7 έγραψε:Τι εννοείς εκτός άσεπ;Με την επίβλεψη άσεπ θα είναι όπως των ειδικών φρούρων.

Εννοώ αν γίνει σαν τους εποπ ένα πράγμα

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Rad. »

Αν λάβεις υπόψη ότι η ΝΔ κατηργησε τον ΑΣΕΠ και τις συλλογικές συμβάσεις για τους διορισμούς στη ΔΕΗ και τα όσα έγινε με την τελευταία προκ των ΕΠΟΠ θα ήταν σωφρον να αγχώνεστε αν δεν είστε γαλαζια παιδιά.
NLOK10
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από NLOK10 »

Rad. έγραψε:Αν λάβεις υπόψη ότι η ΝΔ κατηργησε τον ΑΣΕΠ και τις συλλογικές συμβάσεις για τους διορισμούς στη ΔΕΗ και τα όσα έγινε με την τελευταία προκ των ΕΠΟΠ θα ήταν σωφρον να αγχώνεστε αν δεν είστε γαλαζια παιδιά.
Προλαβαίνω να γραφτώ στην ΟΝΝΕΔ;

Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fulakas »

Player7 έγραψε:Τι εννοείς εκτός άσεπ;Με την επίβλεψη άσεπ θα είναι όπως των ειδικών φρούρων.

μονο η 6κ ηταν εξολοκληρου απο ασεπ, η 9κ ειναι με μοριοδοτηση ασεπ αλλα με ψυχοτεχνικα υγιονομικα αθληματα μεσω υπουργειου οπως οππι και ειδικοι φρουροι
Άβαταρ μέλους
koriopolis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από koriopolis »

NLOK10 έγραψε:

Εννοώ αν γίνει σαν τους εποπ ένα πράγμα

Επειδή φαίνεσαι γνώστης πες μου λίγο σε ποια ειδικότητα έκανες εποπ χαρτιά με πόσα μόρια και από που τα έχεις, αλλα και παράδειγμα με βύσμα εκεί θα σε παραδεχτώ ειδάλλως είσαι άλλος ένας φιδέμπορας, έδωσα πέρσι για εποπ θα σου πω ότι γνώρισα τουλάχιστον 20-30 άτομα και αρκετά από επιτροπές άλλες που δίνανε φίλοι και υπήρχαν άτομα που δεν ξέραν πως μετράνε πολλοί από αυτούς μείνανε εκτός και λέγανε μας φάγανε τα βύσματα
Άβαταρ μέλους
koriopolis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από koriopolis »

Fulakas έγραψε:μονο η 6κ ηταν εξολοκληρου απο ασεπ, η 9κ ειναι με μοριοδοτηση ασεπ αλλα με ψυχοτεχνικα υγιονομικα αθληματα μεσω υπουργειου οπως οππι και ειδικοι φρουροι
Επειδή πολλοί μπερδεύεστε, για να μην κοροϊδευόμαστε με εξαίρεση την 6κ η οποία είναι μακράν η πιο αξιοκρατική προκήρυξη με ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλες οι άλλες (Ειδικών φρουρών, Συνοριακών, Εποχικών, Λιμενικού, ΕΠ. ΟΠ, ΟΠΠΙ,9κ) μπήκε βύσμα μόνο στα αθληματα και όχι στα μόρια πουθενά αλλού δεν μπήκε βύσμα ειδικά για τους εποχικούς που διατυμπανίζουν αξιοκρατικά κριτήρια δεν είναι ντροπή να πούνε ότι ναι μεν αξιοκρατικά κριτήρια ως προς τα μόρια αλλά ως προς τον ΔΜΣ και τα αθλήματα έπεσε μαγείρεμα τρελό όπως και στις προηγούμενες που είπα, βέβαια στους εποπ βύσμα μπήκε σε μήκος 100 σφαίρα, ενώ μίλι και έλξεις κλάψανε μανούλες στην κυριολεξία
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 20, 2022 12:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Fulakas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Fulakas »

koriopolis έγραψε:Επειδή πολλοί μπερδεύεστε, για να μην κοροϊδευόμαστε με εξαίρεση την 6κ η οποία είναι μακράν η πιο αξιοκρατική προκήρυξη με ηλεκτρονική χρονομέτρηση όλες οι άλλες (Ειδικών φρουρών, Συνοριακών, Εποχικών, Λιμενικού, ΕΠ. ΟΠ, ΟΠΠΙ,9κ) μπήκε βύσμα μόνο στα αθληματα και όχι στα μόρια πουθενά αλλού δεν μπήκε βύσμα ειδικά για τους εποχικούς που διατυμπανίζουν αξιοκρατικά κριτήρια δεν είναι ντροπή να πούνε ότι ναι μεν αξιοκρατικά κριτήρια ως προς τα μόρια αλλά ως προς τον ΔΜΣ και τα αθλήματα έπεσε μαγείρεμα τρελό όπως και στις προηγούμενες που είπα, βέβαια στους εποπ βύσμα μπήκε σε μήκος 100 σφαίρα, ενώ μίλι και έλξεις κλάψανε μανούλες στην κυριολεξία
εγω δεν μπερδευτηκα πουθενα, συμφωνω απολυτα μαζι σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Φεβ 20, 2022 9:23 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Anemelossss »

Ακριβως οπως τα είπες... Απο την στιγμη που υπάρχουν πινακες με τα μορια δεν γίνεται να αλλάξει καποιος τα μορια τον ειτε έχεις βυσμα τον πρωθυπουργό ειτε τον προεδρο της δημοκρατίας... Βυσμα μπαινει μονο στα αθλήματα.
Kokinos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Kokinos »

Και τώρα που βλέπουμε την προκήρυξη να έρχεται έχουμε ένα σωρό ερωτήματα ηλικίας, μόρια προσόντα αθλήματα κλπ. Ένα πολύ βασικό για εμένα που είμαι από Κρήτη, αναφέρει έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης τέλεια πάμε παρακάτω, η προκήρυξη θα ανοίξει για όλη την Ελλάδα ή για κάθε βάση ξεχώρισα; Και έστω ότι μπήκες αν μπουν 100απο Κρήτη και οι θέσεις είναι 60πχ στο Ηράκλειο οι υπόλοιποι 40 που θα πάνε; Και αν εγώ που δεν είμαι εποχικός και δεν έχω θέμα στο να σηκωθώ να φύγω ένας εποχικός γιατί να μπει σε τέτοιο πειρασμό, που όπως βλέπουμε και βάση λογικής αργά η γρήγορα θα πάρουν το δρόμο την μονιμοποίησης και αυτοί, αλλά γιατί να σηκωθούν να φύγουν να μπλέξουν για μια 7ετια που πιθανόν να μην έχουν την ευχέρεια μετάθεσης κλπ, γενικά νομίζω ότι είναι περίεργη η φάση ακόμα και για τους εποχικούς, πάντως σίγουρα θα ευνοηθούν οι εποχικοί με έξτρα μόρια και είναι και δίκαιο αλλά επειδή πρόκειται για μια ειδικη ομάδα νομίζω ότι τα κριτήρια και αθλήματα θα πρέπει να είναι αυστηρά αλλιώς θα καεί κόσμος!
Άβαταρ μέλους
apollo97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από apollo97 »

Καλημέρα σε όλους, πιστευτέ ότι με απλη θητεία στις ειδικες δυνάμεις (35ΜΚ) , πτυχιο πανεπηστιμιου ασχετο με την δασολογια (ηλεκτρολογος μηχανικος) διπλωμα αυτοκινητου,lower, πιστοποηση ecdl, ως απλος πολίτης δεν εχω καμια ελπιδα στο να επιλεχθω; Τις αθλητικες δοκιμασιες δεν τις φοβαμαι οσο και να τις δυσκολεψουν καθως ειναι απο τα δυνατα μου σημεια, αλλα για να φτασω εκει πρεπει να επιλεχθω αρχικα, οπότε εκεί ειναι το δύσκολο, γιατι μας κόβω να μας τρώνε οι εποχικοι για πλάκα και θα ναι κριμα καθως πέρα οτι ειναι μια σημαντικη εξασφαλιση για μενα ειναι και ονειρική εργασια, ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απάντηση.
Stelios27
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Stelios27 »

apollo97 έγραψε: Καλημέρα σε όλους, πιστευτέ ότι με απλη θητεία στις ειδικες δυνάμεις (35ΜΚ) , πτυχιο πανεπηστιμιου ασχετο με την δασολογια (ηλεκτρολογος μηχανικος) διπλωμα αυτοκινητου,lower, πιστοποηση ecdl, ως απλος πολίτης δεν εχω καμια ελπιδα στο να επιλεχθω; Τις αθλητικες δοκιμασιες δεν τις φοβαμαι οσο και να τις δυσκολεψουν καθως ειναι απο τα δυνατα μου σημεια, αλλα για να φτασω εκει πρεπει να επιλεχθω αρχικα, οπότε εκεί ειναι το δύσκολο, γιατι μας κόβω να μας τρώνε οι εποχικοι για πλάκα και θα ναι κριμα καθως πέρα οτι ειναι μια σημαντικη εξασφαλιση για μενα ειναι και ονειρική εργασια, ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε απάντηση.
Οι εποχικοι ειναι απολυτα λογικο να σε προηγουνται, γιατι εχουν μια εμπειρια, ειδικα με την αντιπυρικη του 2021, στη φωτια μεγαλε τα πτυχια σου ειναι αχρηστα, και ειναι το μοναδικο απ τα σωστα που κανει αυτη η κυβερνηση, που δινει προτεραιοτητα στους εποχικους
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες