Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Anemelossss έγραψε:Αν ειναι ετσι τα πραγματα. Συμφωνω και ειμαι μαζι σου διασωστης.Εσυ ποσο ετων εισαι ;

Του 92

Loxias89
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Loxias89 »

Anemelossss έγραψε:Ρε φιλε μακαρι στο ευχομαι να μπεις οπου θες και να εισαι μονιμος... Εμενα δεν με νοιαζει, δεν εχω να κερδισω η να χασω κατι απο εσενα αυτο δεν εχετε καταλαβει μερικοι... Μακαρι να υπογραψεις οπου υπογραψεις και να εισαι μονιμος μαγκια σου. Εγω αστυνομια εκανα τα χαρτια με πηραν ειμαι ορισμενου χρονου, πιστευω και ελπιζω να γινω μονιμος αν γινω καλως, αν δεν γινω παλι καλως...

Αλλα για σκεψου και λιγο, γιατι αφου θα ειμαστε ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ δεν αυξησαν τα ορια ηλικιας ; Μηπως γιατι θα γινει μελλοντικα η μονιμοποιηση ;

Αυτό το λες εσυ. Καλά έκανες και μπήκες και Μακαρι να σας κρατήσουν. Εγώ λέω ότι λένε τα χαρτιά αυτή τη στιγμή. Δεν υπάρχει πουθενά επίσημο έγγραφο που να λέει μονιμοποίηση. Αυτα τα λένε αυτοί που λέγανε για αεροδρόμια και εν τέλη ήταν όλα παπάντζες. Αναφέρομαι καθαρά στο ηλικιακό όριο προσλήψεων για πυροσβεστική και ξαναλέω δεν αναφέρομαι σε 40 αλλά το 29-30-33 δε νομίζω να έχει διαφορά από το 28. Ούτε το συνταξιοδοτικό μου ακούγεται σαν δικαιολογία... Προσωπικά ένα παράδειγμα: Μπήκα στρατό στα 19 την ιδια στιγμή που άλλος μπήκε 28... Με 12 χρόνια προϋπηρεσία δημοσίου ένστολη δε νομίζω να είμαι άχρηστος στα 33 σε ένα άλλο σώμα, ούτε λιγότερο μάχιμος από έναν 28αρη. Και μάντεψε ποιος βγαίνει πιο γρήγορα στη σύνταξη άμα μπω εγω στα 33 και ο άλλος στα 22-25-28... Ο 28ρης θα έχει 5 χρόνια προϋπηρεσία στα 33. Όπως επίσης και οι εποχικοί που μπήκαν και τώρα είναι 33-34 δε νομίζω να είναι άχρηστοι...

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Anemelossss »

Το θεμα ειναι διασωστης να πιεσει ο συνδικαλισμος του ΠΣ. Εγω βλεπω οτι ειναι ανυπαρκτος... Τοσα χρονια και δεν μπορουν καν να μονιμοποιησουν τους ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ.

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δεν ειπα οτι ειναι αχρηστοι, ειπα οτι δεν εχουν τον ιδιο υπερβαλλον ζηλο η ψυχοσωματικη κατασταση με εναν 20αρη... Και φυσικα ειναι παραλογο ενας που θα μπει στα 20 στα 30 να εχει τα ιδια χρονια υπηρεσιας με εναν που θα μπει 30 και στα 40 θα εχει 10...
Άβαταρ μέλους
koriopolis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από koriopolis »

BorderRanger έγραψε: 1000Αρι 4 λεπτάΠορεία με υπηρεσιακό εξοπλισμό 20χλμ

50 καμσεις

50 κοιλιακούς

100 μέτρα με στολή και αρβύλα σε 16 Δευτέρα.

Και θα φανεί πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!

Δεν χρειάζεστε ούτε 20 κμ πορεία ούτε 50 κάμψεις ούτε 50 κοιλιακούς ούτε 1000 αρι, υπάρχει δοκιμασμένοι συνταγή από τους ΕΠΟΠ 1 μίλι με ηλεκτρονική χρονομέτρηση όπως στην 6Κ/2018 και 5 έλξεις αυτό μόνο φτάνει, πέρσι στους εποπ κόπηκαν από αυτά τα δύο παραπάνω από τους μισούς επίσης αν δεν κάνω λάθος παλιά πυροσβεστική είχε και δοκό
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Οσο για τα αεροδρομια και για τις παπατζες μη το λες σε εμενα. Ημουν απο τους 2-3 που τα ελεγαν και τρωγαμε κραξιμο, οτι σας πουλανε παπατζες κλπ κλπ... Τελος παντων διαφορετικο νημα οποτε το σταματαω εδω... Εγω βαζω την απλη λογικη μπροστα στην παπατζα και οτι γινει... Περισσοτερες πιθανοτητες να σε κρατησουν παρα να σε διωξουν... Λογους εχουμε πει στο νημα για τους ΣΦΟΧ.

Άβαταρ μέλους
koriopolis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από koriopolis »

Loxias89 έγραψε:Στη χώρα που βρίσκεσαι οι φωτιές δεν είναι σφ σοχ να πίνουμε φραπέ στο νησί η στο προκεκα, απαιτεί εμπειρία την οποία δεν έχει ένας 25αρης... Η απειρία έχει βγάλει κόσμο σαν πανσετες μεσα από σπίτια. Μερικοί βασίζονται και επαναπαύονται σε αυτό το ηλικιακό γιατί ξέρουν ότι άμα μπουνε στο παιχνίδι οι 30-35 ίσως δεν έχουν καμία ελπίδα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις σε όλες τις ηλικίες, και δεν εννοω να πάρει έναν 40αρη αλλά δε νομίζω ένας νέος 18 να έχει περισσότερη εμπειρία από έναν εποχικό 32-33-35...
Θύμησέ μου όταν μπήκαν 35-36 -40 χρονών εποχικοι 2019-2020 τι ακριβώς εμπειρία είχαν και τι ακριβώς εκπαίδευση είχαν όσο έμπειρος ήταν ένας εποχικός που μπήκε 18 χρονών το 2019 την ίδια εμπειρία έχει και ο 35 και ο 40 η οποία είναι 0, ενας 18-27 απο σχολή είναι σαφώς πιο εκπαιδευμένος από έναν εποχικό που ενα μήνα πριν προσληφθεί δούλευε ντελιβερι η μανάβης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Φεβ 15, 2022 7:17 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Driver52 »

28 το οριο για τους πολιτες και 32 για τους εποχικους
Άβαταρ μέλους
Driver52
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Driver52 »

Ανακαλω.440 δασοκομαντος εως 28

60 δασολογοι και δασοπονοι εως 32

Συνολο 500 για τη νεα ΕΜΟΔΕ

Άβαταρ μέλους
Maximos91
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Maximos91 »

28 να ειναι οι ωρες τους.
sakalom
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sakalom »

28 ιδιώτες 31 εποχικοί

31 επιστημονικό προσωπικό.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Rad. έγραψε:
Αποστολή:12/Φεβρουαρίου/2022 ώρα 20:54
Χρήστος Στυλιανίδης : Προσωπική μου άποψη θα πρέπει οι δασοκομάντο να είναι μικρής ηλικίας, κάτω από 35 - 40 θα είναι καλό αν κάποιοι έχουν την εκπαίδευση και προέρχονται από τις ΕΔ στρατού, είναι ένα κριτήριο και την ίδια στιγμή θα αξιολογηθεί η εμπειρια κάποιον εποχικών.

ΥΓ. Μη γανιαζεις Στυλιανιδη,28 θα είναι το όριο ηλικίας τις μαγκιές για 35,40 στην Κύπρο να τις κάνεις.

Αφήνω αυτό, το έγραψα πριν 4 μέρες.

JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από JonasGR »

Φίλε τέτοιες λεπτομέρειες μέσα απ΄το Υπουργείο;
Άβαταρ μέλους
BorderRanger
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από BorderRanger »

Το θέμα είναι οι θέσεις θα είναι ανοιχτές για πολίτες και εποχικούς ή θα ζητάει συγκεκριμένο αριθμό εποχικών;Διότι αν είναι μια κατηγορία, δύσκολα θα μπουν πολίτες από θέμα μορίων.

Οι εποχικοί θα παίρνουν τουλάχιστον 100 μόρια για κάθε αντιπυρική.

JonasGR
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από JonasGR »

Μόλις το πληροφορήθηκα κι εγώ είναι επίσημο το ανέφερε και ο πρόερδρος της ΠΑΣΣΥΠ.Και την αναμένουμε σχετικά σύντομα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης