Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Ναι εννοούσα ότι απλά δεν θα φύγουν ποτέ από το σώμα. Για μένα αν σου δώσουν πχ αλλά 5 και μετά αλλά 5 μονιμοποίηση λέγεται για μένα τλχστν
Καλα προφανως θα μεινουν. Το θεμα ειναι οτι μπαινουν ατομα με 0 μορια ρε παιδια... Τερμα αδικο
Αυτό ξανά πες το .μου μπήκε ο κάθε άκυρος κ εμείς με προ υπηρεσία στο σώμα κ με μόρια πήραμε @@ μας.. Μέσα στα νεύρα είμαι κ έτοιμος να παίξω ξύλο όταν τους βλέπω κ μ τ παίζουν μονιμαδες πυροσβέστες κ τους πας σ φωτιά κ κλαίνε κ λυπηθήκανε κ αν τους ρωτήσεις σ λένε μπήκαμε
για τη μονιμότητα κ τ καθισιό . μη σώσουν αυτοί ν γίνουν μόνιμοι οι γιωταδες ν πούμέ
για τη μονιμότητα κ τ καθισιό . μη σώσουν αυτοί ν γίνουν μόνιμοι οι γιωταδες ν πούμέ
+1 στον Predator έδωσε πλήρη εικόνα. Όσοι ήταν να μπούν μπήκαν ΕΜΟΔΕ. Οι 30+ θα πάρουν μη πω τι. Ειδικά κάτι τύποι 35+ που ναι στα 18 ήταν ειδικές δυνάμεις και τώρα δεν τους βρίσκουν στολή στο νούμερο τους απο τη μπάκα και για να πάνε περίπολο μετατρέπουν το όχημα σε περίπτερο από τα κρουασάν και τις σοκολάτες. Φαινόμενα σαν του 19 με πρόσληψη επιλαχόντων 5ετών 60+ χρονών Σε σώμα με Μ. Ο. Ηλικίας τα 48 ξεχάστε τα μια φόρα γίνονται η *****. Και ας χτυπιούνται όλα τα σωματεία κάτω.
Ολοι ειμαστε να σκασουμε... Γιατι καποιος καποτε απλα εκανε μια αιτση πριν 2 χρονια τον πηραν τηλεφωνο να παει πυροσβεστης και αντι να παρει αρβυλα γτ αυτα που δινουν ειναι αστεια πηρε δρακουλινβια και μπυρες. Ελεος με τους γιωταδες
Για τους υπηρετούντες εποχικούς ισχύει αυτή τη στιγμή το εξής:
Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π. Σ. με λήξη αυτής την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους. Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
Για όσους περιμένουν νέα προκήρυξη για εποχικούς ισχύει επίσης, το εξής:
εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
Για όσους αντιδρούν αρνητικά σε όσους μπαίνουν με 0 μόρια, αυτές είναι οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης της προκήρυξης για μία πενταετία τουλάχιστον. Φαντάζομαι ότι εάν έμπαιναν όμως και οι ίδιοι με 0 μόρια δεν θα έπεφτε καρφίτσα. Ζήστε με αυτό κύριοι.
Εν κατακλείδι:
Οι εποχικοί θα δουλεύουν ως εποχικοί σίγουρα για 5 έτη το μισό χρόνο. Το τι θα γίνει στο ενδιάμεσο και αν θα προκύψει κάτι για τους ίδιους, πέρα από την ΕΜΟΔΕ το γνωρίζουν ελάχιστοι και ίσως ούτε και αυτοί.
Αυτοί που αναμένουν προκήρυξη εποχικών, θα πρέπει να περιμένουν (τουλάχιστον) μια πενταετία. Πριν το 2019 είχε να πάρει εποχικούς από το 2003. Δηλαδή 16 ολόκληρα χρόνια. Γιατί να μην γίνει κάλλιστα αυτό και τώρα;
Κανένα στοιχείο δεν μας αποδεικνύει το αντίθετο.
Κενά το σώμα είχε, έχει και θα έχει για πάντα. Δε σημαίνει ότι αυτά θα καλύπτονται αυτόματα, επειδή ορισμένοι περιμένουν "προκήρυξη". Στην τελική, εάν θέλετε προκήρυξη πιέστε με όποιους τρόπους μπορείτε μήπως και συμβεί. Τι μου κάθεστε και κλαίγεστε μέρα νύχτα στο φόρουμ; Με κλανιές δε βάφονται αυγά. Φιλικά.
Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π. Σ. με λήξη αυτής την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους. Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
Για όσους αντιδρούν αρνητικά σε όσους μπαίνουν με 0 μόρια, αυτές είναι οι προϋποθέσεις και τα κριτήρια πρόσληψης της προκήρυξης για μία πενταετία τουλάχιστον. Φαντάζομαι ότι εάν έμπαιναν όμως και οι ίδιοι με 0 μόρια δεν θα έπεφτε καρφίτσα. Ζήστε με αυτό κύριοι.
Εν κατακλείδι:
Οι εποχικοί θα δουλεύουν ως εποχικοί σίγουρα για 5 έτη το μισό χρόνο. Το τι θα γίνει στο ενδιάμεσο και αν θα προκύψει κάτι για τους ίδιους, πέρα από την ΕΜΟΔΕ το γνωρίζουν ελάχιστοι και ίσως ούτε και αυτοί.
Αυτοί που αναμένουν προκήρυξη εποχικών, θα πρέπει να περιμένουν (τουλάχιστον) μια πενταετία. Πριν το 2019 είχε να πάρει εποχικούς από το 2003. Δηλαδή 16 ολόκληρα χρόνια. Γιατί να μην γίνει κάλλιστα αυτό και τώρα;
Κενά το σώμα είχε, έχει και θα έχει για πάντα. Δε σημαίνει ότι αυτά θα καλύπτονται αυτόματα, επειδή ορισμένοι περιμένουν "προκήρυξη". Στην τελική, εάν θέλετε προκήρυξη πιέστε με όποιους τρόπους μπορείτε μήπως και συμβεί. Τι μου κάθεστε και κλαίγεστε μέρα νύχτα στο φόρουμ; Με κλανιές δε βάφονται αυγά. Φιλικά.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
D.Y.K έγραψε:Για τους υπηρετούντες εποχικούς ισχύει αυτή τη στιγμή το εξής:
Ως διάρκεια της σύμβασης των προσλαμβανομένων ορίζεται η ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π. Σ. Με λήξη αυτής την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους. Κάθε έτος και μετά την υπογραφή των συμβάσεων, εάν εξακολουθούν να υφίστανται κενά, με απόφαση Αρχηγού Π. Σ. Δύναται να εκδίδεται συμπληρωματική πρόσκληση για την κάλυψη των συγκεκριμένων κενών για τις υπολειπόμενες αντιπυρικές περιόδους μέχρι τη συμπλήρωση πενταετίας από τη διενέργεια του διαγωνισμού.
Εν κατακλείδι:
Τα είπες πολύ σωστά φίλε Μπράβο Ο καθένας ρισκάρει για τον εαυτό του κ εγώ είμαι ένας από αυτούς που ρισκάρε και μπήκε εποχικός με 0 μόρια και ότι γίνει, αλλά θα κοιτάξω να βγάλω και Δ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ δίπλωμα γτ έχω είδη το Γ. Κ ότι γίνει πραγματικά, λένε πολλά μέσα στο σώμα εγώ κρατάω μικρό καλάθι, όπως είπα ότι γίνει.
-
- Υποστράτηγος
-
- Υποστράτηγος
Και περιμένουμε και προκυρηξη; Περαστικά μας... Κρίμα
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 11
Fiteboss93 έγραψε:
Τα είπες πολύ σωστά φίλε Μπράβο Ο καθένας ρισκάρει για τον εαυτό του κ εγώ είμαι ένας από αυτούς που ρισκάρε και μπήκε εποχικός με 0 μόρια και ότι γίνει, αλλά θα κοιτάξω να βγάλω και Δ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ δίπλωμα γτ έχω είδη το Γ. Κ ότι γίνει πραγματικά, λένε πολλά μέσα στο σώμα εγώ κρατάω μικρό καλάθι, όπως είπα ότι γίνει.
Τι ακούγεται μέσα στο σώμα δηλαδή;
Αν εσυ εισαι μεσα με 0 καλα εκανες και δεν εχεις αγχος... Απλα πες μας τι ακουγετε. Γιατι εμεις εχουμε
Οι επιλαχοντες μεΜηδεν μορια ας οπλιστουν με πολυ υπομονη.. Προεχουν οι 19αρηδες σε οτι προσληψη στο πς κ αν προκυψει κ αυτο ειναι κ το δικαιο.
Κ για να πω κ στο στραβο το δικαιο.. Οι εκ των μηδεν μοριων δεν θα επρεπε να τους παρει.
Κ να βγαλει νεα προκ κ να μπουνε ατομα με προσοντα-μορια.
Κ για να πω κ στο στραβο το δικαιο.. Οι εκ των μηδεν μοριων δεν θα επρεπε να τους παρει.
Κ να βγαλει νεα προκ κ να μπουνε ατομα με προσοντα-μορια.
Σωστα τα λες... Το θεμα ειναι αστειο με μηδεν μορια μπορει να εχουν μπει και αξιολογα ατομα... Μπορει και οχι φυσικα
-
- Υποδεκανέας
IN COLD BLOOD έγραψε:Fiteboss93 έγραψε:
Τι ακούγεται μέσα στο σώμα δηλαδή;
Ότι θα μας πάρουν όλους! Εγώ δεν τα πηστευω εάν δεν τα δω με τα μάτια μου! Εγώ λέω μακάρι! Αχαχα ως μάχιμος πρέπει να είσαι λίγο κομάντο! Νταξει ο οδηγός είναι δικιά του κατηγορία μόνος τού!
-
- Υποδεκανέας
djtzou έγραψε:Αν εσυ εισαι μεσα με 0 καλα εκανες και δεν εχεις αγχος... Απλα πες μας τι ακουγετε. Γιατι εμεις εχουμε
Κοίτα για μένα προσωπικά εάν δεν εσείς να κάνεις κάτι τον χειμώνα και δουλεύεις κάπου σταθερά δεν θα σου έλεγα να το ρισκάρεις! Εγώ επειδή μπορώ να εργαστώ κάπου τον χειμώνα το ρίσκαρα και δεν έχασα κάποια δουλειά αξιόλογη. Τώρα μας λένε μέσα σιγά σιγά θα μας απορροφήσουν και θα ξεκινήσουν από τους οδηγούς! Έχει πολλά κενά παιδιά. Πιο πολύ εποχικοί είναι πάρα μόνιμοι χαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες