Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2022)
Δ. Υ. Κ έχουμε κανένα νέο για εμάς τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς.η αν γνωρίζει κανείς τίποτα νεότερο .
Δευτέρα παω να παρω καρτέλα 26 παίρναμε γιατρούς από την λίστα του 2020 είμαι εποχικός
εισαι σε αυτους με τα 113 κενα;MakisD έγραψε:Δευτέρα παω να παρω καρτέλα 26 παίρναμε γιατρούς από την λίστα του 2020 είμαι εποχικός
Puros έγραψε:Δ. Υ. Κ έχουμε κανένα νέο για εμάς τους ήδη υπάρχοντες εποχικούς.η αν γνωρίζει κανείς τίποτα νεότερο .
Δεν υπάρχει κανένα νέο. Κλείστε μάτια και αυτιά και μην πιστεύετε τίποτα.
Fulakas έγραψε:εισαι σε αυτους με τα 113 κενα;MakisD έγραψε:Δευτέρα παω να παρω καρτέλα 26 παίρναμε γιατρούς από την λίστα του 2020 είμαι εποχικός
Ναι
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 23
Με ενημέρωσαν και μένα από την Πυροσβεστική τι παίζει ρε παιδιά θα πάτε; Δηλ αν πάμε θα ξεκινήσουμε Ιουλίο η Αυγούστο και Νοεμβρίο ταμείο; Πώς θα πάει;
Ταμείο δεν προλαβαίνεις να μπεις να ξέρεις .. Απλα θα δουλέψεις μέχρι τέλος οκτώβρη . κ μετά ανεργία . κ μετά παλι δουλειά μάιο αλλάτώρα από όσο ξέρω δν μπορείς να μπεις ταμείο ανεργίας δν συμπληρώνεις εκτός κ αν είχες δουλειά μέχρι τώρα
Την προϋπηρεσία θελω να παρω για 3 μήνες να παω να βοηθήσω περισσότερο για τις φωτιές εχω περάσει υεφκκ θα φύγω όταν με πάρουν
-
- Υποδεκανέας
Predator έγραψε:Ταμείο δεν προλαβαίνεις να μπεις να ξέρεις .. Απλα θα δουλέψεις μέχρι τέλος οκτώβρη . κ μετά ανεργία . κ μετά παλι δουλειά μάιο αλλάτώρα από όσο ξέρω δν μπορείς να μπεις ταμείο ανεργίας δν συμπληρώνεις εκτός κ αν είχες δουλειά μέχρι τώρα
Δουλεύω είδη 6 χρόνια συνεχόμενα σε μια εταιρεία, σαν δουλειά του πυροσβέστικη μου αρέσει πάντα ήθελα να μπω, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει μπορείτε μερικές πληροφορίες να μου δώσετε αν δεν σας είναι κόπος;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Φίλε σαν εποχικός αν δε κάνεις και κάτι παράλληλα δεν αξίζει και δε θα βγεις οικονομικά αν είσαι κάτω από 25 και μπεις εποχικός ίσως σε κάποια χρόνια να σε κάνουν μόνιμο αλλά οι άνω των 30 δυστυχώς πολύ δύσκολα να τους απορροφήσει
Πες τα ρε θανάση γιατί τα λέω με την ηλικία και με κράζουν .. Εντωμεταξύ δν έχουν καταλάβει ότι τους τα λένε ωραία στην αρχή γιατί δν έχουν κόσμο κ μετάμόλις πάνε αρχίζουν οι βλακείες . μέχρι Κ εγώ έχω ξενερώσει με το ΠΣ φέτος άπειρα
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 43
Το χειρότερο σώμα σε οργάνωση και υποστήριξη προσωπικού.Predator έγραψε:Πες τα ρε θανάση γιατί τα λέω με την ηλικία και με κράζουν .. Εντωμεταξύ δν έχουν καταλάβει ότι τους τα λένε ωραία στην αρχή γιατί δν έχουν κόσμο κ μετάμόλις πάνε αρχίζουν οι βλακείες . μέχρι Κ εγώ έχω ξενερώσει με το ΠΣ φέτος άπειρα
Συν υποστελεχωση συν εμπαιγμος εθελοντών
-
- Υποδεκανέας
Κατάλαβα ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις πληροφορίες ήταν πολύ χρήσιμεςΕίμαι 28 χρονών δουλεύω σε μία εταιρεία φύλαξης και θεωρώ κατά δική μου άποψη ότι σαν εποχικός πυροσβέστης έχεις καλύτερες προοπτικές από το να είσαι απλά φύλακας! Τον χειμώνα που θα έχει τσουγκράνα θα πιάσω δουλειά σε μία εταιρεία φύλαξης μαύρα βρωμάνε στην Αθήνα και κουτσά-στραβά για ένα εξάμηνο θα βγει.
Το έχω ξαναπεί και αλλού το ΠΣ είναι ο ορισμός του κάθε πέρυσι και καλύτερα. Κάθε χρόνο με εκπλήσσει όλο και περισσότερο με αυτά που γίνονται και με τίς ελλείψεις που έχει. Κάθε χρόνο λέω εεε δεν μπορεί τώρα κάτι θα αλλάξει κάτι θα κάνουν δεν γίνεται μόνο και μόνο για να καταλάβω ότι τίποτα δεν αλλάζει προς το καλύτερο.
Θα σας λυθεί η απορία, αν δειτε την εκλογική δεξαμενή του κάθε κόμματος.
Η ΕΛΑΣ παραδοσιακά είναι Δεξιά. Αρχηγοί και κηφηνες συνδικαλιστες που έχουν γινει ξεφτίλα δημόσια και μεταξύτους κομματοσκυλα έπαιζαν στα μεσημεριανά. Ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ ειναι επιλογή του ΝεοΔημοκρατη εν αποστρατεια αντιστρστηγου ΕΛΑΣ υφυπουργος στο Προστασίας του πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, σύμπτωση ΝΔτης και συντοπίτης του. Ο νέος αρχηγός Σκουμας είχε την ευθύνη για τον επιχειρησιακο σχεδιασμό στη Χίο, τότε που έδερναν τα ματ ντοπιους, έσπαγαν αυτοκίνητα και φώναζαν τουρκοσπορους τους Χιοτες.
Πήρε τα εύσημα φυσικά γιαυτη την επιτυχία.
Αυτα για την ιστορία.
Κάθε κόμμα στηρίζει την "δεξαμενή" του με προσλήψεις κτλ.
Το ΠΣ όταν μπει με σφραγίδα κάτω από κάποιο φουστάνι θα δει άσπρη μέρα.
Για το παλικάρι που ρώτησε.
Αν τα βγάζεις πέρα οικονομικά ως εποχικός, προτείνω να πας. Δε θα είναι πολλές οι ευκαιρίες σου.
Όσο για τη μονιμοποίηση, άποψη μου είναι ότι θα γίνει σταδιακά ανευ ορίου ηλικίας μέχρι τότε η εργασιακή ομηρία είναι προδιεγεγραμμενη.
Αυτό που κάνουν πολλοί εποχικοί.
6 μήνες δουλειά, ταμείο ανεργίας 400? αν δε κάνω λαθος + μαύρα οτι βγαλεις.
Η ΕΛΑΣ παραδοσιακά είναι Δεξιά. Αρχηγοί και κηφηνες συνδικαλιστες που έχουν γινει ξεφτίλα δημόσια και μεταξύτους κομματοσκυλα έπαιζαν στα μεσημεριανά. Ο νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ ειναι επιλογή του ΝεοΔημοκρατη εν αποστρατεια αντιστρστηγου ΕΛΑΣ υφυπουργος στο Προστασίας του πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, σύμπτωση ΝΔτης και συντοπίτης του. Ο νέος αρχηγός Σκουμας είχε την ευθύνη για τον επιχειρησιακο σχεδιασμό στη Χίο, τότε που έδερναν τα ματ ντοπιους, έσπαγαν αυτοκίνητα και φώναζαν τουρκοσπορους τους Χιοτες.
Πήρε τα εύσημα φυσικά γιαυτη την επιτυχία.
Αυτα για την ιστορία.
Κάθε κόμμα στηρίζει την "δεξαμενή" του με προσλήψεις κτλ.
Το ΠΣ όταν μπει με σφραγίδα κάτω από κάποιο φουστάνι θα δει άσπρη μέρα.
Για το παλικάρι που ρώτησε.
Αν τα βγάζεις πέρα οικονομικά ως εποχικός, προτείνω να πας. Δε θα είναι πολλές οι ευκαιρίες σου.
Όσο για τη μονιμοποίηση, άποψη μου είναι ότι θα γίνει σταδιακά ανευ ορίου ηλικίας μέχρι τότε η εργασιακή ομηρία είναι προδιεγεγραμμενη.
Αυτό που κάνουν πολλοί εποχικοί.
6 μήνες δουλειά, ταμείο ανεργίας 400? αν δε κάνω λαθος + μαύρα οτι βγαλεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης