Δ. Υ. Κ έγραψε: Και ξαναλέω για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Έδωσαν 3 κοπέλες μαζί μου σήμερα οι οποίες ήταν και οι 3 πανέμορφες. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό ρε γαμώτο. Θέλει και προσπάθεια. Οι 2 ήταν αξιοθρήνητες. Την μία τις πόναγαν τα γονατά τους, την άλλη οι προσαγωγοί τους και την παράλλη ο κώλος τους. Η μία όμως απο τις 3 κοπέλες ήταν εκπληκτική. Κατέβαλε σημαντική προσπάθεια και τα πήγε περίφημα.
Μιλήσαμε κιόλας στο ΄τελος της διαδικασίας και εγώ ο ίδιος της εκανα καμακι και πηρα και το τηλεφωνο της.(Να τα λεμε ολα ΔΥΚ)
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Παιδιά για τι αποτελέσματα μιλάτε; Εγώ σήμερα εστειλα τα χαρτια μ για επ. Οπ αεροποτιας...16 του μηνα δεν βγαινουν τα αποτελέσματα αν περναμε (για δοκιμασιες κτλ.) ;
Οχι βρε illy που να παω εκει περα;2 ατομα παιρνει (στρατο ξηρας) ! Εβαλα υπηρετης ελαφρου οπλισμου... Περασα και τα αθληματα και περιμενω! Τι να κανω; Δηλωσα και αεροπορια πυροσβεστης! Θα δειξει τωρα! Εχω ρε γαμωτο 1 χρονο προυπηρεσια σαν εθελοντης μαχιμος πυροσβεστης στο πυροσβεστικο σωμα, γι αυτο ρωταω! Μηπως και μπορω να κανω Μεταταξη μετα!
Σοβαρα μιλας; Αυτα ειναι! Κοιτα, για το πυροσβεστικο σωμα εχουμε μορια 20% σε ειδικη κατηγορια. Για τα αλλα σωματα δεν ξερω, γι αυτο ρωταω! Δηλωσες στρατο ξηρας εσυ; Τα περασες τα πρωτα;
Ναι σοβαροτατα! Σου ευχομαι να γινεται αυτο που ζητας κ να βρεις ακρες Και φυσικα μακαρι να καταφερεις Να μπεις στην πυροσβεστικη που τοσο επιθυμεις! Μακαρι να μπεις να οταν θα βγει ξανα η προκηρυξη για την πυροσβεστικη...