Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ρε παιδιά είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μη χέσω ότι θα ενισχύσει με άλλους 250 συνοριοφύλακες τα σύνορα. Επομένως αυτός ο κηφήνας που σού είπε ότι εννοεί αυτούς που έχει πάρει ήδη είναι εκτός τόπου καιρό χρόνου.
-
- Αντισυνταγματάρχης
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τώρα όσον αφορά αυτούς που ρωτάνε για Κόρινθο Αθήνα έχουμε πει ότι μόλις πάρει αυτές τις 250 θέσεις θα έχει φάει 500 θέσεις από το κονδύλι της ευρωπαϊκής Ένωσης. Μένουν άλλες 450 από τις οποίες θα μοιράσει για προκεκα Αττικής και ίσως αεροδρόμιο σύμφωνα με αυτά που λέγανε οι συνδικαλιστές πέρσι και ο Κυριάκος. Από εκεί και έπειτα περιμένουμε και ελπίζουμε για το 23. Κόρινθο δυστυχώς δεν το βλέπω... Αυτά
Green-Dragon99 έγραψε:Ρε παιδιά είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μη χέσω ότι θα ενισχύσει με άλλους 250 συνοριοφύλακες τα σύνορα. Επομένως αυτός ο κηφήνας που σού είπε ότι εννοεί αυτούς που έχει πάρει ήδη είναι εκτός τόπου καιρό χρόνου.
Πιστεύεις θα είναι νέα προκυρηξη ή θα πάρουν από τους επιλαχόντες
Πολλοι λενε για εβρο αλλα δεν στεκει και πολυ... Δεν εχουν δωσει καν αθλήματα απο οτι ξερω οι επιτυχωντες... Δεν θα ενημερωναν απλα και αλλους για να περασουν να παρουν τις καρτελες τους;
Λογικα θα ειναι για ροδοπη οπως ειχαν πει πριν κανα μηνα ή μπορει και για αμθ
Αποψη μου παντα
Λογικα θα ειναι για ροδοπη οπως ειχαν πει πριν κανα μηνα ή μπορει και για αμθ
Αποψη μου παντα
Τι λέτε πριν το 23 θα βγουν Η μέσα στο 23;
Πιστεύω οι συγκεκριμένες θεσεις πριν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Οι 250 θα ενισχύσουν την ανατολική Μακεδονία καί κατά πάσα πιθανότητα θα τους βγάλει στο τέλος τού 22. Οι υπόλοιπες 450 θέσεις πάνε για 23.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Νέα θα είναι δεν νομίζω να πάρει επιλαχών, τουλάχιστον έτσι μου είχε πει ο πρόεδρος των συνοριοφυλάκων όταν τον είχα ρωτήσει πριν ένα χρόνο.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν παίζει αυτό που λες, ήδη έχουν τρομερές ελλείψεις κάτω στα προκεκα Αττικής, σιγά μην στείλουν από αυτούς πάνω στον Έβρο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 27
Υπάρχει κάποιος υποψήφιος ΣΦ από Έβρο που έδωσε σήμερα 1η μέρα ψυχομετρικα να μας πει τι περίπου ζητήσανε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ρώτα να σού πουν τα παιδιά στο νήμα της ΟΠΠΙ, τα ίδια πράγματα ρωτάνε σε όλα πλέον.
Από όσο ξέρω την 1η μέρα είναι τα ίδια με τις στρατιωτικές σχολές, δηλαδή τεστ μαθηματικών, με σχήματα, προσωπικότητας κ. Α. Ειναι συνολικά 5 τεστ, τα οποία τελειώνεις σε συγκεκριμένο χρόνο το καθένα. Την 2η μέρα έχει ατομική συνέντευξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες