Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αριθμούς δεν ξέρω αλλά υποθέτω ότι κάπου εκεί θα είναι, ίσως και γύρω στα 6 χιλιάρικα. Άντρες κόβανε μόνο όσους είχανε πολύ πολύ σοβαρά νοσήματα (σε έναν βρήκανε ηπατίτιδα) αλλά γενικώς οι περισσότεροι περάσανε.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

Τις γυναικες τιν πετσοκοψαν στα ψυχολογικα και στο υψοσ-βαρος. τους αντρες δεν τους εκοβαν σ'αυτα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Όχι. Φαντάσου ότι βρήκανε 2 άτομα 1.63 τον έναν και 1.64 τον άλλον την μέρα των ιατρικών εξετάσεων και τους ξαναμέτρησουν στην Επιτροπη Απαλλαγων και τους έβγαλαν 1.65 και τους περάσανε!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δ. Υ. Κ έγραψε: Όχι. Φαντάσου ότι βρήκανε 2 άτομα 1.63 τον έναν και 1.64 τον άλλον την μέρα των ιατρικών εξετάσεων και τους ξαναμέτρησουν στην Επιτροπη Απαλλαγων και τους έβγαλαν 1.65 και τους περάσανε!  

ΣΟΒΑΡΑ; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΣΕ ΚΑΘΕ 10ΔΑ ΕΚΟΒΑΝ 3-4 ΣΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΛΛΑΓΩΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΝΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΟΨΑΝ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σοβαρότατα! Καμμιά σχέση η μεταχείριση μεταξύ των 2 φύλων!(Καλό μεσημέρι, νύσταξα Εικόνα).
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μου ειπανε οτι συνεχιζω, αλλα δεν μου ειπαν τιποτα για την επιλογη μυ σε καποια ειδικοτητα.
Anonymous

Δηλαδη σα να εχω δηλωσει απο την αρχη καποια αλλη ειδικοτητα; ή σαν επιλαχων;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Όχι. Φαντάσου ότι βρήκανε 2 άτομα 1.63 τον έναν και 1.64 τον άλλον την μέρα των ιατρικών εξετάσεων και τους ξαναμέτρησουν στην Επιτροπη Απαλλαγων και τους έβγαλαν 1.65 και τους περάσανε!
μετα μιλανε για ισοτητα κ ιση μεταχειριση μεταξυ των δυο φυλων... Το ξενερωμα που λεγαμε δυκ μου! Ελεος!

Dum spiro spero
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

anna.nikos έγραψε:
δ. Υ. Κ έγραψε: σημαίνει οτι στην ελαφρου οπλισμου δεν θα περασεις σιγουρα δυστυχως (μιας και παιρνει μονο ι1). Ισως περασεις σε καποια αλλη ειδικοτητα φιλε μου! Καλη επιτυχια !

γινετε να περασεις αλλη ειδικοτητα; Η επιτροπη απαλλαγων δεν σου λεει αν συνεχιζεις ή οχι;
το οτι βγηκε ι2 δεν σημαινει οτι κοβεται απο την επιτροπη απαλλαγων διοτι απο ι3 και πανω κοβεσαι απο την επιτροπη απαλλαγων... Τωρα η ειδικοτητα που εχει ειναι μονο ι1 οποτε διαγωνιζεται για τις αλλες ειδικοτητες, εκτος κ αν γινει ο, τι εγινε περυσι που εγραφαν τη βλακεια"ακαταλληλος λογω σωματικης ανικανοτητας", ισως να του γραψουν τιποτα τετοιο στα τελικα αποτελεσματα

Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

illy έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:
μετα μιλανε για ισοτητα κ ιση μεταχειριση μεταξυ των δυο φυλων... Το ξενερωμα που λεγαμε δυκ μου! Ελεος!

Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και ξαναλέω για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους. Έδωσαν 3 κοπέλες μαζί μου σήμερα οι οποίες ήταν και οι 3 πανέμορφες. Δεν αρκεί όμως μόνο αυτό ρε γαμώτο. Θέλει και προσπάθεια. Οι 2 ήταν αξιοθρήνητες. Την μία τις πόναγαν τα γονατά τους, την άλλη οι προσαγωγοί τους και την παράλλη ο κώλος τους. Η μία όμως απο τις 3 κοπέλες ήταν εκπληκτική. Κατέβαλε σημαντική προσπάθεια και τα πήγε περίφημα. Μιλήσαμε κιόλας στο ΄τελος της διαδικασίας και εγώ ο ίδιος την συνεχάρει. Αυτά.Εικόνα
Anonymous

Οταν διεκδηκουμε μια θεση ειτε αντρας ειτε κοπελα ετσι ειναι. Ο καλυτερος περνει τη δουλεια. Τι θα πει ποναω εκει ειμαι κοπελα περναω. Μπορεις να τα περασεις; Οποιος δεν μπορει σπιτι του.
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

akarnanas έγραψε: οταν διεκδηκουμε μια θεση ειτε αντρας ειτε κοπελα ετσι ειναι. Ο καλυτερος περνει τη δουλεια. Τι θα πει ποναω εκει ειμαι κοπελα περναω. Μπορεις να τα περασεις; Οποιος δεν μπορει σπιτι του.

σ'αυτο δικιο εχεις. Αν και ειμαι και εγω κοπελα πιστευω οτι πρεπει αν μπει οποιος αξιζει. Αλλα δυστυχως ή ευτυχως σ'αυτη την προκυρηξη δεν γινονται ολα αξιοκρατικα με αποτελεσμα κ μια κοπελα να μπορει να "κλεψει" την δικη σου θεση
Anonymous

anna.nikos έγραψε:Επειδη νομιζω λενε ή κοβεσαι ή συνεχιζεις. Μαθατε ποσα ατομα ειναι συνολο τα ατομα που πηγαν στα αθληματα;

Εγω αυτο που ξερω απο ατομο που ηταν σε επιτροπη απαλλαγων ειναι οτι ειχαν μεινει 4000 ατομα και εγω εδινα γιατρους στις 15 Σεπτεμβριου, φανταζομαι οτι αφου δεν ειχαν τελειωσει ακομα οι γιατροι θα κοπηκαν και αλλοι.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Συνολικα μετα τη συνεντευξη ειχαν μεινει τοσοι 'η μεχρι τις 15;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης