Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Predator »

Εγώ πάντως προσωπικά βγάλει δεν βγάλει μπω δεν μπω αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναψηφίσω ! Δεν με νοιάζει να κοιτάω μόνο την πάρτη μ σε κάποια πράγματα οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανίκανοι κ μόνο το καλό μας δν θέλουν . ας με έκαναν και αρχηγό της αστυνομίας δν τους ξαναψηφίσω έτσι κ αλλιώς εάν εννοείς αυτό με το να τους τιμωρήσουμε που είπες.. Τα λάθη που έκαναν οι παππούδες μας και ο γιαγιάδες μας επειδή μας έχωσαν στο δημόσιο δν ξέρω τι δεν ξαναψηφίζω τους ίδιους παπαρες .. Και καλό θα ήταν να το κάναμε όλοι αυτο
Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Panos944 »

Predator έγραψε:Εγώ πάντως προσωπικά βγάλει δεν βγάλει μπω δεν μπω αυτή την κυβέρνηση δεν υπάρχει περίπτωση να την ξαναψηφίσω ! Δεν με νοιάζει να κοιτάω μόνο την πάρτη μ σε κάποια πράγματα οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι και ανίκανοι κ μόνο το καλό μας δν θέλουν . ας με έκαναν και αρχηγό της αστυνομίας δν τους ξαναψηφίσω έτσι κ αλλιώς εάν εννοείς αυτό με το να τους τιμωρήσουμε που είπες.. Τα λάθη που έκαναν οι παππούδες μας και ο γιαγιάδες μας επειδή μας έχωσαν στο δημόσιο δν ξέρω τι δεν ξαναψηφίζω τους ίδιους παπαρες .. Και καλό θα ήταν να το κάναμε όλοι αυτο
Ψήφισε σύριζα να σε σώσει τότε χαχαχαχα

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Χααχαχαχ φιλαράκιιι ειδικά συριζα να μου κοπεί το χέρι .. Συριζα εάν ψηφίσω ! Γενικά δν θέλω κανέναν από αυτούς .. Κ δν ξέρω αλήθεια τι θα ψηφίσω
Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Predator έγραψε:Χααχαχαχ φιλαράκιιι ειδικά συριζα να μου κοπεί το χέρι .. Συριζα εάν ψηφίσω ! Γενικά δν θέλω κανέναν από αυτούς .. Κ δν ξέρω αλήθεια τι θα ψηφίσω
Να πω οτι έχεις άδικο θα ναι ψέμα... Αλλά τουλάχιστον αυτοί που είναι τώρα κάτι έκαναν για την αστυνομία, οι αλλοι 4 χρόνια τίποτα, ακόμα και όπλα απ τους αστυνομικούς ήθελαν να πάρουν...

Predator
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τι να πω δεν ξέρω αλήθεια.. τέλος πάντων .

κανένα νέο έχουμε ; Πυροσβεστική τρώω φόλες απανωτές όποτε κοιτάω κ εδώ μήπως και γίνει τίποτα

Άβαταρ μέλους
Panos944
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τίποτα και απ οτι φαίνεται πάμε για ενημέρωση και ανακοινώσεις μετά τις εκλογές.
Koulissss
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Koulissss »

Tactical Nick έγραψε:Predator θα συμφωνήσω απόλυτα.

Και σίγουρα είμαστε αρκετοί εδώ μέσα που την δεδομένη στιγμή της προκήρυξης ΟΠΠΙ είχαμε κάποια εκκρεμότητα με σχολή η στρατό οποτε το χάσαμε.

Και παρόλα αυτά κυνηγήσαμε ακόμα και με λίγες ελπιδες την προκήρυξη ΣΦΟΧ κόντρα σε κυρίους και επικουρικούς πίνακες και εντοπιότητες. Γιατί είμαστε και πολλοί από άλλες περιοχές.

Πιστεύω κάποια στιγμή θα δικαιωθούμε και εμεις οι υπόλοιποι και θα μπούμε στο σώμα.

Ο παράγοντας τύχη κατ'εμε έχει μεγάλο ρόλο σε αυτά

... Σόφη κουβέντα είπες φίλε μου

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Τίποτα μόνο εθνική δημιουργία μάγκες! Θάνος Τζημερος, Φαηλος Κρανιδιώτης και Κωσταντίνος Μπογδάνος! Το τρίπτυχο τής μαλακίας 😂😂😂
BorderPolice21
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από BorderPolice21 »

Καλησπέρα κύριοι. Γνωρίζει κανείς πότε θα βγουν οι τελικοί πίνακες με τα αποτελέσματα των ενστάσεων για να προχωρήσουμε με τις ΠΚΕ;
Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 114

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Στην περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο μόνος που αξίζει πραγματικά.
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μπααα και αυτός γλοιώδης γλείφει για ψήφους και το παίζει πως ενδιαφέρεται για όλους και για όλα. Αν άξιζε θα έβγαζε και άλλη σειρά κανονικών ειδικών φρουρών για να βοηθήσει το σώμα πού έχει τρομερές ελλείψεις ώστε να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα πού είναι ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Green-Dragon99 έγραψε:Μπααα και αυτός γλοιώδης γλείφει για ψήφους και το παίζει πως ενδιαφέρεται για όλους και για όλα. Αν άξιζε θα έβγαζε και άλλη σειρά κανονικών ειδικών φρουρών για να βοηθήσει το σώμα πού έχει τρομερές ελλείψεις ώστε να καταπολεμηθεί η εγκληματικότητα πού είναι ζούγκλα το κέντρο της Αθήνας.
ναι αμε θα έβγαζε και με το που τελείωναν την σχολή θα καθόντουσαν 2 μήνες διας και μετα θα εξαφανίζονταν διαμαγείας
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Καλά δεν έχουν και όλοι βύσμα για να το κάνουν αυτό. Επίσης δεν είναι τόσο άσχημη υπηρεσία όπως την περιγράφουν όλοι ότι τρως όλο το κρύο το χειμώνα και την ζέστη το καλοκαίρι και πως πεθαίνει η μέση σου στο κάτω κάτω της γραφής εξάωρο είναι. Απλά το μεγαλύτερο κλαψιμο πέφτει από παιδιά τα οποία είναι από επαρχία δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα και πλέον με όλη αυτή την ακρίβεια δεν ξέρω ειλικρινα πως τα βγάζουν πέρα. Έχει φύγει πολύς κόσμος από τους 1500 που μπήκαν το 19 και δυστυχώς δεν έχουν αντικατασταθεί αυτά τα άτομα. Απλά το πόιντ μου είναι πως από τη στιγμή που θέλεις να πολεμήσεις την εγκληματικότητα στην ΠακιστανόΑθήνα πάρε και άλλα άτομα και βοήθα την κατάσταση μην σουλατσαρεις από εδώ και από εκεί για να μαζέψεις ψήφους και στο καπάκι να λες ότι έχουμε πατάξει όλη την εγκληματικότητα και την διαφθορά στο κέντρο. Τα τμήματα είναι άδεια και έξω είναι σκέτη ζούγκλα; Πού την παταξες?
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Οι 1000 οππι αργα ή γρηγορα θα καταληξουν στα τμηματα.Επισης αν εβγαζε κι αλλη προκηρυξη για ΕΦ τωρα, δε θα τον αφηναν σε χλωρο κλαρι τον Κουλη απο το κραξιμο!

Γι αυτο φτιαχνει τη Δικαστικη για να κανει εκει προσληψεις και να μη φαινεται οτι παιρνει συνεχεια ΕΦ.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από wolver »

Green-Dragon99 έγραψε:Καλά δεν έχουν και όλοι βύσμα για να το κάνουν αυτό. Επίσης δεν είναι τόσο άσχημη υπηρεσία όπως την περιγράφουν όλοι ότι τρως όλο το κρύο το χειμώνα και την ζέστη το καλοκαίρι και πως πεθαίνει η μέση σου στο κάτω κάτω της γραφής εξάωρο είναι. Απλά το μεγαλύτερο κλαψιμο πέφτει από παιδιά τα οποία είναι από επαρχία δεν έχουν σπίτι στην Αθήνα και πλέον με όλη αυτή την ακρίβεια δεν ξέρω ειλικρινα πως τα βγάζουν πέρα. Έχει φύγει πολύς κόσμος από τους 1500 που μπήκαν το 19 και δυστυχώς δεν έχουν αντικατασταθεί αυτά τα άτομα. Απλά το πόιντ μου είναι πως από τη στιγμή που θέλεις να πολεμήσεις την εγκληματικότητα στην ΠακιστανόΑθήνα πάρε και άλλα άτομα και βοήθα την κατάσταση μην σουλατσαρεις από εδώ και από εκεί για να μαζέψεις ψήφους και στο καπάκι να λες ότι έχουμε πατάξει όλη την εγκληματικότητα και την διαφθορά στο κέντρο. Τα τμήματα είναι άδεια και έξω είναι σκέτη ζούγκλα; Πού την παταξες;

Ρε φιλε. Τι δεν ειναι τοσο ασχημη υπηρεσια οσο λενε; Φυσικα υπαρχουν και χειροτερες υπηρεσιες απο την ΔΙ. ΑΣ. Αλλα και η ΔΙ. ΑΣ. Πλεον ειναι χαλι μαυρο... Τρεχεις στα παντα, στα παντα ομως... Πανω σε μια μηχανη, το καλοκαιρι ειναι μαρτυριο σε πληροφορω οπως και το πολυ κρυο... Μπορει να ειναι 6ωρο αλλα με αυτες τις καιρικες συνθηκες νιωθεις οτι δουλεψες 10ωρο... Μπες με το καλο και θα αναθεωρησεις πολλα. Οχι μονο εσυ. Οταν θα βλεπεις τους γυρω σου να εχουν θεματα με την μεση και τα γονατα απο τα 25 λες και ειναι τιποτα μπαρμπαδες εκει ελα να μου πεις...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες