Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Stdadar »

Τι εννοείς μαυτο π λες αφού σ λέει ότι το κονδύλιο λήγει μέχρι το 2022 για τις 300 τουλάχιστον. Πρέπει να τις βγάλει μέχρι το 2022. Το καμία που λες που το στηρίζεις
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Stdadar έγραψε:Τι εννοείς μαυτο π λες αφού σ λέει ότι το κονδύλιο λήγει μέχρι το 2022 για τις 300 τουλάχιστον. Πρέπει να τις βγάλει μέχρι το 2022. Το καμία που λες που το στηρίζεις
Το κονδυλι που αναφερεις αφορα 950 οργανικες στο συνολο οχι μονο τις 300 που ειδες πιο πανω. Και ληγει τελος του 22. Που χαθηκες;

Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Στο ότι αφού το κονδύλιο λήγει 2022 και τα λεφτά υπάρχουν. Γιατί να το αφήσει να λήξει και να μη το αξιοποιήσει;
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Το καμια το στηριζω στο οτι ανεξαρτητα αν εχουν αυξηθει οι οργανικες των ΣΦ δεν δεσμευεται οτι θα τις παρει και ολες. Κανει αυξηση οργανικων εναν αριθμο τον οποιο θεωρει safe. Αποκει και περα με το κονδυλι της ΕΕ (το οποιο ληγει 31/12/22) παιρνει οσες νομιζει. Μπορει να παρει τις 100 που δεσμευτηκε στη Ροδοπη μπορει να παρει και τις υπολοιπες 200 για Καβαλα Ξανθη, μπορει να παρει και Αττικη.
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Εγώ αυτο που διαβάζω λέει τα λεφτά για τις 300 θέσεις υπάρχουν για το νέο έτος. Από του χρόνου δλδ δεν θα ισχύουν και συμοαιραινω ότι θα πρέπει να τις αξιοποιήσει γτ μετά παπαλα. Τώρα για τις υπόλοιπες δε λέει κάτι για φέτος δεν μπορώ να πω με σιγουριά
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 218

Δημοσίευση από Green-Dragon99 »

Δεδομένου δε ότι ως ημερομηνία λήξης της ως άνω δράσης έχει ορισθεί η 31-12-2022 και προκειμένου να επιτευχθεί η υπόψη πρόσληψη από το Υπουργείο μας, λαμβάνει χώρα διαδικασία διαβούλευσης -σε υπηρεσιακό επίπεδο- με την καθ' ύλην αρμόδια Υπηρεσία του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου (Υπεύθυνη Αρχή) προς διερεύνηση των απαραίτητων διαδικασιών για την εξασφάλιση χρηματοδότησης και για το έτος 2023. Πλέον των ανωτέρω αναφέρεται ότι, κατόπιν αξιολόγησης των νέων δεδομένων που προέκυψαν στην περιοχή του Έβρου κατά τον Φεβρουάριο - Μάρτιο 2020, αποφασίστηκε η περαιτέρω ενίσχυση των Δ. Α. Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης με την πρόσληψη -250- Σ. Φ. Ο. Χ. η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο υλοποίησης των χρηματοδοτούμενων -από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Εσωτερικής Ασφάλειας- δράσεων «Ειδική Δράση: Πρόσληψη Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου» και «Εκπαίδευση Νέων Συνοριακών Φυλάκων Ορισμένου Χρόνου
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Δλδ έχει ανακοινωσει 950 θέσεις τα λεφτά υπάρχουν δεν μεταφέρθηκε το κονδύλιο όπως είπε κάποιος. Και θα το αφήσει να λήξει για να δει αν πάρει του χρόνου άλλο κονδύλιο και βγάλει αυτά που έταξε. Δεν μου στεκουν αυτά που λες. Μπορεί να είμαι και λαθος

Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Η λογική λέει ότι θα μοιράσει τον μποναμα.
Gouleasss94
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Gouleasss94 »

Αυτό για αυτούς που έλεγαν οτι μετατέθηκε και τέτοια
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Εκεί που λέει για την εξασφάλιση χρηματοδότησης και το 2023. Πως το καταλαβαίνει εννοει την εξασφάλιση του υπάρχον κονδύλιου. Η να εξασφαλίσει χρήματα και για το 23;
Green-Dragon99
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Έχουμε ένα θετικό στοιχείο επιτέλους το θέμα είναι να τις πάρει όλες ώστε να κάνουμε τα χαρτιά μας για Αττική οι Αθηναίοι.
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Πωπω εντάξει παιδιά μπήκα στο φόρουμ κ διάβασα αυτά π γράψατε περί κονδυλίων κ μου φτιάξατε τη διάθεση κάπως διότι είμαι του 94 και αν δν βγάλει κάτι φέτος έστω για αθήνα τον ηπιαμε .. Κ εγώ είχα μάθει ότι δν μετατέθηκε κάποιο κονδύλι μ ότι θα έπαιρνε κανονικά τα άτομα π είχε πει . αλλά δεν τους πιστεύω γενικά τόσο γιατί λένε όλο ανοησίες. Κάτι άλλο γνωρίζετε; Για Αθήνα με καίει . επίσης να ρωτήσω κάτι. στον επικουρικό πίνακα είμαι στη θέση 95 επιλαχών στην γενική σειρά. αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φύγουν και οι 1000+ πόσοι είναι για να καλέσουν κάποιους από μας; Σορρυ έχω λίγο μπερδευτεί :/
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Αδερφέ και εγώ του 94ειμαι. Αν ζηταει να εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση και για το έτος 2023 ίσως να μην είναι και πολύ καλό για μας. Γιατί μπορεί να μη βγάλει τπτ φέτος
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

Με το να εξασφαλισει επιδοτηση της ΕΕ δε σημαινει να τις εξασφαλισει για νεες οργανικες. Εννοει οτι θα εξασφαλισθουν τα εν λογω κονδυλια για τους ηδη υπηρετουντες ουτως ωστε να ανανεωσουν αλλη μια χρονια. Οι νεες οργανικες ειναι αυτες του ΠΔ και ληγουν το τελος του 22. Αν θελει να εκμεταλευτει το κονδυλι στο επακρο και για τις 950 θεσεις τοτε πρεπει να το κανει ως τον Δεκεμβρη αυτου του ετους.
Stdadar
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από Stdadar »

Γιατί υπάρχει περίπτωση να μη τον δώσουν τα λεφτά για να τους ανανέωσει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες