Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ »

Οι δόκιμοι ειδικών δυνάμεων επειδή ρώτησε ένα παιδί, παίρνουν 1000 μόρια.500 επειδή ήταν δόκιμοι + 500 επειδή ήταν ειδικές δυνάμεις
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 267
Ενδιαφέροντα: ΕΦ

Δημοσίευση από Coyote »

Baggossssssss έγραψε:
Coyote έγραψε:Τι εννοεις σου ειπαν στο οριο; Οτι με αυτα τα μορια περνας οριακα; Γιατι εγω θεωρω οτι με αυτα τα μορια εισαι στανταρ μεσα!

Ναι ότι περνώ οριακά γιατί λόγω του ότι έπεσε το ύψος στις γυναίκες θα κάνουν πολλές τα χαρτιά τους

Καλα μη παιρνεις και ορκο, μη νομιζεις οτι θα δεις και τρελα νουμερα απο γυναικες σε σχεση με αλλες χρονιες απλως κατατι αυξημενα. Και σιγουρα σε χιλιαρια και αθληματα δεν ξερεις κατα ποσο θα ανταπεξερθουν. Συν του οτι αλλη ζητηση εχει η προκηρηξη σε αντρες και αλλη ζητηση σε γυναικες. Λογω καλυτερων απολυτηριων λυκειου ως επι το πλειστον οι γυναικες οσες γουσταραν αστυνομια μπηκαν αστυφυλακων.

Άβαταρ μέλους
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τις γυναίκες δε θα τις κόψουν στα αθλήματα, αυτές θα κοπούν (έχει διαφορά όπως το λέτε)
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Καλησπέρα σας. Έκανα και εγώ χαρτιά για αυτή που έβγαλε τώρα είμαι γυναίκα (μη με κράξετε)

τα αθλήματα τα βγάζω όλα, ευτυχώς δεν είναι τρομερά ασχολούμαι χρόνια με αθλητισμό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα. Αρχικά με απογοήτευσαν στο θέμα ότι λέει ανανεώνονται οι συμβάσεις ανα ένα έτος και ότι υπάρχει και ο κίνδυνος να μην σε ανανεώσουν γιατί λέει είναι ευρωπαϊκά κονδύλια αυτά. Βέβαια που το έψαξα έμαθα ότι αν κάτσεις 8 έτη αναγκαστικά γίνεσαι μόνιμος. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τα διώξουν τα παιδιά. Δεύτερον, δεν είμαι από Έβρο είμαι από Αθήνα. Έχω δίπλωμα Γ, απολυτήριο 16 και Proficiency. Έχω έστω κάποια ελπίδα ως επικουρική; Έχω έναν παλιό φίλο Έβρο συνοριοφύλακα και μ είπε ότι δεν κάνει πολύς κόσμος για εκεί λόγω αυτού που ειπα με το ένα έτος ανανέωση σύμβασης. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε ειδικά εσείς που έχετε μπει τι γνωρίζετε;

Και πάλι καλησπέρα

Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

NFS13 έγραψε:Καλησπέρα σας. Έκανα και εγώ χαρτιά για αυτή που έβγαλε τώρα είμαι γυναίκα (μη με κράξετε)

τα αθλήματα τα βγάζω όλα, ευτυχώς δεν είναι τρομερά ασχολούμαι χρόνια με αθλητισμό. Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάποια πράγματα. Αρχικά με απογοήτευσαν στο θέμα ότι λέει ανανεώνονται οι συμβάσεις ανα ένα έτος και ότι υπάρχει και ο κίνδυνος να μην σε ανανεώσουν γιατί λέει είναι ευρωπαϊκά κονδύλια αυτά. Βέβαια που το έψαξα έμαθα ότι αν κάτσεις 8 έτη αναγκαστικά γίνεσαι μόνιμος. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι θα τα διώξουν τα παιδιά. Δεύτερον, δεν είμαι από Έβρο είμαι από Αθήνα. Έχω δίπλωμα Γ, απολυτήριο 16 και Proficiency. Έχω έστω κάποια ελπίδα ως επικουρική; Έχω έναν παλιό φίλο Έβρο συνοριοφύλακα και μ είπε ότι δεν κάνει πολύς κόσμος για εκεί λόγω αυτού που ειπα με το ένα έτος ανανέωση σύμβασης. Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε ειδικά εσείς που έχετε μπει τι γνωρίζετε;

Και πάλι καλησπέρα

Ο φιλος σου σωστα σου ταπε, αν ησουν κυριο με εντοπιοτητα ησουν μεσα. Αλλα σιγουρα θα βρεθουν ατομα απο τις περιφερειες στον κυριο που θα καλυφθουν οι θεσεις. Το οτι δεν τα κανουν πολλοι δε σημαινει οτι δεν τα εκανε και κανενας για να χρησιμοποιηθει ο επικουρικος. Και η μονιμοποιηση ειναι μετα τα 5 ετη. Στα 8 γινεσαι αστυφυλακας.

rakano
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από rakano »

Σημερα εκανα τα χαρτιά μου και ο διοικητής του τμηματος μου είπε πως μεχρι και σημερα εχουν γίνει 700 αιτήσεις απο Εβρο με εντοπιότητα, τωρα πανελλαδικά δεν γνωρίσω, τα λεεω με καθε απιφυλαξη...
NFS13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 6
Επάγγελμα: Διασώστης

Δημοσίευση από NFS13 »

Αχα.. Κατάλαβα. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου . σας εύχομαι ότι καλύτερο σε όλους
Coyote
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Coyote »

rakano έγραψε:Σημερα εκανα τα χαρτιά μου και ο διοικητής του τμηματος μου είπε πως μεχρι και σημερα εχουν γίνει 700 αιτήσεις απο Εβρο με εντοπιότητα, τωρα πανελλαδικά δεν γνωρίσω, τα λεεω με καθε απιφυλαξη...
700 αιτησεις δεν τις λες πολλες. Δεν ξερω τι μπορει να παιζει αν ισχυει κατι τετοιο. Καλη σου επιτυχια! Απο Εβρο εισαι;

Άβαταρ μέλους
fnFAL
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από fnFAL »

Εμεις απο αλλες περιοχες της ανατολικής Μακεδονίας και θρακης λετε να εχουμε ελπίδες; Δεν θα βρεθούν 250 ατομα απο τις 700 αιτησης του εβρου που προαναφερθηκε;
Άβαταρ μέλους
chrusa
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από chrusa »

Ειλικρινά πως βγάλατε το συμπέρασμα ότι οι κοπέλες 1,63 δεν βγάζουν το ύψος και το μήκος ; Το ανάστημα δεν έχει καμία σημασία, αυτό που παίζει ρόλο είναι η φυσικη σου κατάσταση. Αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ στην ζωή σου και ξαφνικά σε 1 μήνα θέλεις να βγάλεις τα όρια για αστυνομία- στρατό τότε ότι και αν είσαι άντρας γυναίκα 1,50-1,60-1,70 κτλπ θα δυσκολευτείς :) Μεταξύ μας όμως τα αθλήματα της αστυνομίας δεν ειναι κάτι το ακατόρθωτο. Σαν κοπέλα 1,63 που βγάζει τα αθλήματα για το στρατό θα ήθελα να πω πως είτε είσαι άντρας είτε κοπέλα όταν είσαι αποφασισμένος για κατι μπορείς να το καταφέρεις ακόμη και αν όλοι γύρω σου λένε το αντίθετο! Προσπάθεια, υπομονή, πρόγραμμα και ξαφνικά οι γύρω σου το βουλώνουν γιατί τα κατάφερες. Σταματήστε τα ανέκδοτα για τις γυναίκες βρε παιδιά, θα υπάρξουν κοπέλες που θα τα πάνε καλύτερα από εσάς και θα κάνετε πως δεν βλέπετε.
rakano
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από rakano »

Ναι Εβρίτης είμαι αλλά επειδή αυτήν την περίοδο είμαι Θεσσαλονίκη η αίτηση έγινε εδώ. Ο Διοικητής μου είπε πώς μέχρι και Παρασκευή 27/5 βράδυ είχαν γίνει περίπου 700 αιτήσεις με εντοπιότητα. Τώρα αληθεύει; Δεν ξερω...
Άβαταρ μέλους
ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Χρύσα με όλο το σεβασμό αλλά πρέπει να είσαι στο κόσμο σου για να μπαίνεις στη σύγκριση άντρα-γυναικα σε φυσική κατάσταση. Καλύτερη απόδοση από έναν άντρα που επίσης γυμνάζεται δε θα κάνεις ποτέ. Μη μιλήσω για το υπηρεσιακό κομμάτι που όσες πέρασαν Σ/Φ είναι στα γραφεία
Tasossach7
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Tasossach7 »

Χρύσα με όλο το σεβασμό μη πέφτεις στο τρυπακι του ψευτοφεμινισμού. Δυστυχώς, αρκετά κορίτσια έχουν δώσει δικαιώματα και αρκετές δεν το αξίζουν. Οχί γιατί δεν μπορούν να γίνουν, αλλά γιατί δε το γουστάρουν αυτό που κάνουν. Πρωτίστως, για την μονιμότητα του δημοσίου και για φώτο στα ΜΚΔ. Τα ίδια κάνουν και άντρες. Αλλά, φυσικά υπάρχουν εξαιρέσεις. Μόλις καταφέρεις να περάσεις, φρόντισε να αποδείξεις στον εαυτό σου τι αξίζεις, αφού θες την δουλειά αυτή. Φιλικά πάντα, δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε κόντρα άντρας-γυναίκας.
Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Γιατί συγκρίνουμε άντρες με γυναίκες; Παίρνεις περισσότερα μορια όπως στα τεφαα ή απλά θες να είσαι στα όρια;

Καμία σημασία δεν έχει το ύψος. Εγώ εκεί που προπονούμαι είμαστε ένας άντρας και εγώ. Εκείνος στον πρώτο γύρο τα φτύνει χωρίς να θέλω να θίξω το παιδί, στο σκαμμα το ίδιο σκάει σαν καρπούζι.

Το μόνο που περνάει είναι η σφαίρα.

Καλύτερα να μη μπαινουμε σε αντιπαραθέσεις. Ότι είναι να γίνει θα γίνει

Maria papadaki
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Maria papadaki »

Τάσο τα είπες όλα!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση