ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ έγραψε:Πολύ σωστή η σκέψη σου. Εγώ είμαι ένας εκ των 400 του Έβρου και έχω και εγώ μεγάλη απορία να δω που θα κινηθούν οι βάσεις σε αυτή τη προκήρυξη.
Θα καλυφθούν οι θέσεις από τον κύριο πίνακα τι ακούγετε εκεί πάνω;
Τονι δυσκολα το βλεπω για νησια... Ειμαστε αρκετοι και δεν κανουμε τιποτα... Μακαρι αλλα δεν το κοβω...
Και εβρο ποσους νομιζεις θα παρει ακομα ; Τελειωνουν οι σφοχ σιγα σιγα...
Οσοι θελετε καντε τα χαρτια για εβρο και μην ακουτε τι σας λενε στα τμηματα... Ποτε δεν ξερεις μπορει να κοπουν αρκετοι ντοπιοι... Φιλος απο θεσσαλονικη εχθες μου ειπε οτι εχουν γινει πανω απο 10χιλιαδες αιτησεις ετσι τον ειπαν στο τμημα... Αλλα δεν εχετε να χασετε κατι καντε κ οτι γινει
Οχι ρε παιδια τι 10000 αιτησεις δεν παιζει! Και να εχουμε στο μυαλο μας οτι πολλοι απο ανατολικη Μακεδονια Θρακη δε θα κανουν στου Εβρου γιατι περιμενουν τις υπολοιπες περιφερειες Ξανθη Καβαλα Κομοτηνη που θα παρει απο αλλους 100. Στην οππι που ηταν ΕΦ γινανε ουτε 5 χιλιαδες μεσολαβησαν προκηρηξεις στρατου εποπ και οβα κλπ κλπ μη τα επαναλαμβανω. Εγω πιστευω κυριος πινακας εως 2.000 βαρια βαρια! Πολλοι δεν τρελενοντε στην ιδεα συμβασης ορισμενου.
Μην μπερδευεις την ΟΠΠΙ φιλε εκει ειχε συγκεκριμενα κριτηρια για να μπεις δεν εκανε ο καθε τυχαιος αιτηση... Αποκει και περα εγω σας ειπα τι ειπαν στον φιλο μου και μαλιστα απογοητευτηκε και δεν αφησε τα χαρτια του...
Αμα λενε ψεματα σας λεω και εγω τι να πω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Anemelossss την Τετ Μάιος 25, 2022 8:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τώρα σοβαρά υπάρχει κόσμος που περιμένει να κοπεί όλη η περιφέρεια για να μπει ; Δε θα βρεθούν 250 άτομα σε 3000 αιτήσεις να βγάζουν τα πκε των σφ που είναι περίπατος ; Οποίος το πιστεύει θα κοπεί στα υγειονομικά από αυτα που καπνίζει...
Δεν ξέρω ρε παιδια τι να πιστεύω. Είμαι από έβρο αλλα μένω θεσσαλονίκη και έκανα και εγώ τα χαρτιά μου. Άλλοι από πάνω λεν δεν εχει πολλές αιτήσεις άλλοι λενε το αντίθετο. Ο αδερφός μου που μπήκε συνοριοφυλακας με του προηγούμενους 400 μου λεέι ότι γίνεται χαμός, ο μισός έβρος θα κάνει. Ειδικά κοπέλες που έπεσε το ύψος...
Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει ενδιαφέρον αλλά δεν έχουμε εικόνα από τον αριθμό των αιτήσεων. Είναι πολύ δύσκολο να μη καλυφθούν οι θέσεις από τον κύριο πίνακα κατά τη γνώμη μου... Κάντε τα χαρτιά σας και ότι γίνει, ποτέ δε ξέρεις