Το μοντέλο που λες έχει ήδη οργανική στο τόπο της δεν νομίζω να πάει Αθήνα ποτέ. Οπότε το παράδειγμα σου είναι άστοχο. Ενώ οι ειδικοί που μπήκαν το 19 είναι καλύτεροι που τους έδιωξαν για πλαστά πτυχία και άλλα πολλά. Φιλαράκι κοίτα να μπεις και άσε τους άλλους που είναι ήδη στο σώμα γιατί όσο και να σε πονάει αυτοί θα παραμείνουν αν δεν κάνουν καμία χοντρή βλακεια ό, τι και να λες εσύ.EpilaxwnS έγραψε:Ε ναι επειδη εχει αναγκες θα κρατησει μονιμη το μοντελο που πιαστηκε στο Χονγκ Κονγκ με κοκα και τωρα υπηρετει ΣΦ στη Λεσβο και θα τη φερει ΕΦ στη ΔΙΑΣ στην Αθηνα!
Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
Ξέρει κανείς αν το πρωσορινο δίπλωμα μηχανής μπορεί να μπει στην προκήρυξη;
Μη συζητας μεγαλο πονο νιωθω. Ειμαι ηδη διοριστεος σε αλλη προκηρυξη του Προ. Πο και ειμαι και στους 600 επιλαχοντες της ΟΠΠΙ!Κατσε εσυ με το αγχος του ΣΦΟΧ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 218
Ας τα κάνουμε τα χαρτιά μάγκες σιγά τζάμπα είναι. Παίρνουμε τηλέφωνο στο τμήμα και ρωτάμε πότε μπορούμε να κάνουμε την αίτηση;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Βρε έχεις πόνο και μεγάλο. Άλλο φυλακές άλλο αστυνομία. Εσύ μάλλον έχεις άγχος γιατί τους 600 δεν θα τους πάρουν. Αντε τα λέμε όταν μπεις στο σώμα.EpilaxwnS έγραψε:Μη συζητας μεγαλο πονο νιωθω. Ειμαι ηδη διοριστεος σε αλλη προκηρυξη του Προ. Πο και ειμαι και στους 600 επιλαχοντες της ΟΠΠΙ!Κατσε εσυ με το αγχος του ΣΦΟΧ!
Ρε αστροπελέκι synoriofylaka είμαι επιλαχων στην οππι και λες να μην είχα τα μορια να μπω ΣΦ;Εσείς νομίζετε οτι επειδή λέμε κάτι αντίθετο στο θέμα της μονιμοποίησης είμαστε πονεμένοι.
Από επιλογή μου δε μπήκα ΣΦ επειδή πιστεύω ότι δε θα γίνουν μόνιμοι, είναι γνώμη μου αυτή.
Εσυ που πιστεύεις ότι θα γίνουν Μόνιμοι καλά έκανες και μπήκες εγώ επέλεξα να μη μπω ενώ μπορούσα είναι απλό.
Από επιλογή μου δε μπήκα ΣΦ επειδή πιστεύω ότι δε θα γίνουν μόνιμοι, είναι γνώμη μου αυτή.
Εσυ που πιστεύεις ότι θα γίνουν Μόνιμοι καλά έκανες και μπήκες εγώ επέλεξα να μη μπω ενώ μπορούσα είναι απλό.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 48
Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι θα μπαίνει ο άλλος με μηδαμινά Μόρια μόνο κ μόνο Επειδή έχει εντοπιότητα κ άλλοι με τόσα μόρια θα μενουμε εκτός.
Xxxxx
nick the greek2 έγραψε:Δεν μπορώ να το δεχτώ ότι θα μπαίνει ο άλλος με μηδαμινά Μόρια μόνο κ μόνο Επειδή έχει εντοπιότητα κ άλλοι με τόσα μόρια θα μενουμε εκτός.
Δέξου το και προχωρά παρακάτω, ο ΑΣΕΠ έτσι λειτουργεί ανέκαθεν. Τώρα το υιοθέτησε και το υπουργείο... Όσοι πολίτες μπήκαν στην εμοδε, άλλοι τόσοι θα μπουν κ εδώ εκτός περιφερειακής ενότητας! Προχωράμε!
-
- Ανθυπασπιστής
Ρε παιδιά νομίζω πως το προκεκα Κορίνθου είναι το μεγαλύτερο ή από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος. Για εκεί Ακούγεται ποτέ ότι θα ξαναπάρει ς. Φ?
Xxxxx
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 62
Και να πάρει, με εντοπιότητα για τους Πελλοπονήσιους θα είναι. Θα έχουν πρώτα αυτοί δικαίωμα και μετά με αλλο πίνακα η υπόλοιπη Ελλάδα.nick the greek2 έγραψε:Ρε παιδιά νομίζω πως το προκεκα Κορίνθου είναι το μεγαλύτερο ή από τα μεγαλύτερα της Ελλάδος. Για εκεί Ακούγεται ποτέ ότι θα ξαναπάρει ς. Φ;
Αλλά δεν ακούγεται τίποτα για Κόρινθο και ας είναι το μεγαλύτερο προκεκα στην Ελλαδα και γεμάτο αλλοδαπούς.
-
- Ανθυπασπιστής
Δυστυχώς είμαι από πελλοπονησο για αυτό ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι.Γιατί αρχίζω να καταλαβαίνω πως χωρίς εντοπιότητα όσους και να πάρει στην υπόλοιπη χώρα δεν έχω ελπίδες.
Xxxxx
- Panos944
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 62
nick the greek2 έγραψε:Δυστυχώς είμαι από πελλοπονησο για αυτό ρώτησα αν έχει ακουστεί κάτι.Γιατί αρχίζω να καταλαβαίνω πως χωρίς εντοπιότητα όσους και να πάρει στην υπόλοιπη χώρα δεν έχω ελπίδες.
Φαντάσου ότι έχω ακούσει πως το προκεκα στην Κόρινθο έχει και αποσπασμένους οι σφ δεν φτάνουν.αλλά δεν έχει ακουστεί τίποτα για εκεί.
-
- Ανθυπασπιστής
Ναι το έχω ακούσει κ εγώ.Όμως ποτέ δεν ακούγεται τίποτα για Κόρινθο και μου φαίνεται περιεργο
Xxxxx
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ε μπράβο περίμενε να μπεις με τους οππι αν είναι. Μέχρι να μπεις μην σχολιάζεις για άλλους που είναι ήδη στο σώμα. Αυτοί άσε αν θα γίνουν μόνιμοι θα το δούμε σε λίγο καιρό εσύ κάτσε και περίμενε.EpilaxwnS έγραψε:Ρε αστροπελέκι synoriofylaka είμαι επιλαχων στην οππι και λες να μην είχα τα μορια να μπω ΣΦ;Εσείς νομίζετε οτι επειδή λέμε κάτι αντίθετο στο θέμα της μονιμοποίησης είμαστε πονεμένοι.
-
- Ανθυπασπιστής
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες