Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2022)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos15555
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kyriakos15555 »

Αγαπητοί, όσοι έρχονται και αποτελούν μειονότητα, που υπογράφουν την ένταξη τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έστω και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, την στιγμή που υπογράφουν ικανοποιούν ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα τους.

Η ανάγκη για την μονιμοποίηση, είναι στο πετσί μας και θα αποτελεί προτεραιότητα και κάποιοι ας το αμφισβητούν ή τρέχουν να βρουν φαντάσματα σε δικηγόρους.

Το Ελληνικό κράτος ΝΑΙ, απολαμβάνει κονδύλια που εξ'αιτίας μας τα παίρνει και ΝΑΙ όσο θα υπάρχουν αυτά τα κονδήλια της Ε. Ε εμείς δόξα τω Θεό έχουμε δουλειά, βρισκόμαστε σε ένα σώμα και από το πουθενά απαιτούμε την μονιμοποίηση που ΚΑΝΕΙΣ δεν μας είπε ότι θα δικαιούμαστε.

Ορισμένοι ας συνέλθουμε, ας αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε κάπου που πρόπερσι δεν ήμασταν και ας κατανοήσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα περισσότερο από το να κάνουμε υπομονή ώστε να μπορεί η κάθε ένωση και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, η ομοσπονδία να διεκδικήσει όλα αυτά τα συμφέροντα σας.

Οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει ότι γίνονται αγώνες και δεν μπορεί να παραμείνει στο σώμα αυτό φοβόμενος των συνθηκών ή την αμφιβολία του αύριου του που είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό, όπως και εγώ προσωπικά, τον Ιούλιο ή τον Οκτώμβριο αντίστοιχα μπορεί να αποχωρήσει και να πάει στην δουλειά που είχε ή δεν είχε και στην βεβαιότητα που τον διακατέχει το παρελθόν του.

Σας απαντάω ως συνάδελφος - πρώην υποψήφιος και με κάποιους από εδώ μέσα πλέον ως φίλος. Οι περισσότεροι εδώ με έχετε γνωρίσει προσωπικά και την άποψη μου την γνωρίζετε.

Οι νέοι υποψήφιοι να μην φοβηθείτε τίποτα, είμαστε πλάι σας και με το που εισέλθετε στο σώμα της Ελ. Ας θα αντιληφθείτε ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά ως ΠΟΣΥΦΥ είναι για ένα καλύτερο αύριο όλων μας.

Αυτά είχα να πω.

Είμαι στην διάθεση σας για οτι χρειαστείτε.

Κοτανίδης Κυριάκος
Γραμματέας Δ. Σ. ΠΟΣΥΦΥ
Πρόεδρος Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kyriakos15555 την Τρί Μάιος 03, 2022 5:07 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ https://www.instagram.com/posyfy_officialpage
Sunoriofulakas28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από Sunoriofulakas28 »

kyriakos15555 έγραψε:Αγαπητοί, όσοι έρχονται και αποτελούν μειονότητα, που υπογράφουν την ένταξη τους στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, έστω και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου, την στιγμή που υπογράφουν ικανοποιούν ένα από τα ανεκπλήρωτα όνειρα τους.

Η ανάγκη για την μονιμοποίηση, είναι στο πετσί μας και θα αποτελεί προτεραιότητα και κάποιοι ας το αμφισβητούν ή τρέχουν να βρουν φαντάσματα σε δικηγόρους.

Το Ελληνικό κράτος ΝΑΙ, απολαμβάνει κονδύλια που εξ'αιτίας μας τα παίρνει και ΝΑΙ όσο θα υπάρχουν αυτά τα κονδήλια της Ε. Ε εμείς δόξα τω Θεό έχουμε δουλειά, βρισκόμαστε σε ένα σώμα και από το πουθενά απαιτούμε την μονιμοποίηση που ΚΑΝΕΙΣ δεν μας είπε ότι θα δικαιούμαστε.

Ορισμένοι ας συνέλθουμε, ας αντιληφθούμε ότι βρισκόμαστε κάπου που πρόπερσι δεν ήμασταν και ας κατανοήσουμε ότι δεν έχουμε τίποτα περισσότερο από το να κάνουμε υπομονή ώστε να μπορεί η κάθε ένωση και σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, η ομοσπονδία να διεκδικήσει όλα αυτά τα συμφέροντα σας.

Οποιοσδήποτε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ή ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να καταλάβει ότι γίνονται αγώνες και δεν μπορεί να παραμείνει στο σώμα αυτό φοβόμενος των συνθηκών ή την αμφιβολία του αύριου του που είναι απόλυτα σεβαστό και κατανοητό, όπως και εγώ προσωπικά, τον Ιούλιο ή τον Οκτώμβριο αντίστοιχα μπορεί να αποχωρήσει και να πάει στην δουλειά που είχε ή δεν είχε και στην βεβαιότητα που τον διακατέχει το παρελθόν του.

Σας απαντάω ως συνάδελφος - πρώην υποψήφιος και με κάποιους από εδώ μέσα πλέον ως φίλος. Οι περισσότεροι εδώ με έχετε γνωρίσει προσωπικά και την άποψη μου την γνωρίζετε.

Οι νέοι υποψήφιοι να μην φοβηθείτε τίποτα, είμαστε πλάι σας και με το που εισέλθετε στο σώμα της Ελ. Ας θα αντιληφθείτε ότι ο αγώνας που δίνουμε καθημερινά ως ΠΟΣΥΦΥ είναι για ένα καλύτερο αύριο όλων μας.

Αυτά είχα να πω.

Είμαι στην διάθεση σας για οτι χρειαστείτε.

Κοτανίδης Κυριάκος
Γραμματέας Δ. Σ. ΠΟΣΥΦΥ
Πρόεδρος Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Χίου
Όλα αυτά ισχύουν που λες αλλά δεν νομίζω και εσύ ο ίδιος να μπήκες στο σώμα για να είσαι για πάντα ορισμένου και να πληρώνεσαι από την Ευρώπη. Δηλαδή μας λες ότι αν πάμε για 25 χρόνια με σύμβαση χρόνο χρόνο θα είσαι ευχαριστημένος; Δεν είναι μόνο η σιγουριά το να είσαι αορίστου αλλά και άλλα που κερδίζεις που τώρα δεν τα έχουμε. Τέλος πάντων μεγάλη συζήτηση που δεν είναι για το φόρουμ.

Trouxtsidis
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Trouxtsidis »

Δεν εχω καταλαβει ποια η διαφορα σας με εμας τους Ε. Φ εμεις στην 5ετια υπογράφουμε για μόνιμοι εσεις Γιατι Οχι;
Sunoriofulakas28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Trouxtsidis έγραψε:Δεν εχω καταλαβει ποια η διαφορα σας με εμας τους Ε. Φ εμεις στην 5ετια υπογράφουμε για μόνιμοι εσεις Γιατι Οχι;
Γιατί πληρωνόμαστε ένα ποσοστό από ευρωπαϊκά κονδύλια. Οι κρατήσεις και όλα όμως είναι τα ίδια με εσάς. Όπως για τα ταμεία και εφάπαξ. Κουλό αλλά έτσι είναι τα πράγματα.

Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Οι ΣΦΟΧ δεν έχουν τις ίδιες κρατησεις με τους ΕΦ.Έχουν λιγότερες γι αυτό και φτάνουν 1000ρικο εύκολα.

Οι ΕΦ του 2019 το 1ο χρόνο έπαιρναν με το ζόρι 800ε.

Ειχα δει μισθοδοσία 745ε!

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από Anemelossss »

Λογια και λογια πράξεις δεν βλέπουμε... Ουτε απαντήσεις σε αυτα που ρωταμε και για να γνωρίζει ο κοσμος πως γινεται οπως ειπε και ο συνοριοφύλακας πιο πανω, να πληρωνόμαστε απτην Ευρώπη με ευρωπαϊκό μισθολογιο απτα κονδυλια και να ειμαστε στο ιδιο μισθολογιο και κλιμακα με τους μονιμους τις ελ. ΑςΠερα απτις κρατήσεις για τα ενσημα που πολλοι συναδελφοι δεν εχουν ουτε ενα απτην αστυνομια αυτην την στιγμη στο ΕΦΚΑ...

Για ποιον λογο να πληρώνω ταμειο στρατου και εφαπαξ για μονιμους ενω δεν είμαι καν μονιμος; Υπάρχει παράνοια πράγματα που δεν απανταει η ομοσπονδία μιας και δεν εχει απαντησεις!

Ο καθενας εχει ματια και μπορεί να βλέπει και να κρίνει...

Τι Γολγοθά θα περασουμε ακομα και μετά θα βγουν οι χαρελαδες μποζιαριδες και θα λενε εμεις σας καναμε μόνιμους εμεις πιεσαμε κλπ...

Εγω και ο συνοριοφυλακας και αλλοι συνάδελφοί που ειναι στο σώμα βλεπουμε κ μιλάμε με ντοκουμέντα και οχι με παραμύθια

...

Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Να κοπούν οσοι δεν μπορουν να προσφέρουν στις θεσεις που βρίσκονται οχι εμεις που αφησαμε τις οικογένειες μας κ τους τοπους μας για ενα καλύτερο αυριο!
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εσυ guardian λες οτι ναναι εδω και καιρο... Μιλας χωρίς στοιχεία το οτι οι εφ παιρνουν 900 και οι σφ 1000 ειναι λογο του επιδόματος παραμεθόριου

Εχω φίλους εφ στην αθηνα και μου τα εχουν πει ελεος πια...

Super SF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Super SF »

Μια χαρά ήταν οι προκηρύξεις σφοχ μπήκαμε και κάναμε αυτό που γουστάρουμε. Εμένα δεν με νοιάζει άμα γίνω μόνιμος μου φτάνει που έγινα αστυνομικός πήρα όπλο και σήμα. Ότι και άν γίνει μετά την πενταετία εγώ δεν έχω θέμα γιατί έκανα αυτό που γούσταρα. Μακάρι να γίνουμε μόνιμοι για να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην υπηρεσία μας.
SF2020
Guardian1
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Guardian1 »

Λέω για τις κρατήσεις του 1ο χρόνου.Οι συμβασιούχοι έχουν πάντα λιγότερες κρατήσεις από τους μόνιμους.

Super SF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Super SF »

Anemelossss έγραψε:Λογια και λογια πράξεις δεν βλέπουμε... Ουτε απαντήσεις σε αυτα που ρωταμε και για να γνωρίζει ο κοσμος πως γινεται οπως ειπε και ο συνοριοφύλακας πιο πανω, να πληρωνόμαστε απτην Ευρώπη με ευρωπαϊκό μισθολογιο απτα κονδυλια και να ειμαστε στο ιδιο μισθολογιο και κλιμακα με τους μονιμους τις ελ. ΑςΠερα απτις κρατήσεις για τα ενσημα που πολλοι συναδελφοι δεν εχουν ουτε ενα απτην αστυνομια αυτην την στιγμη στο ΕΦΚΑ...

Για ποιον λογο να πληρώνω ταμειο στρατου και εφαπαξ για μονιμους ενω δεν είμαι καν μονιμος; Υπάρχει παράνοια πράγματα που δεν απανταει η ομοσπονδία μιας και δεν εχει απαντησεις!

Ο καθενας εχει ματια και μπορεί να βλέπει και να κρίνει...

Τι Γολγοθά θα περασουμε ακομα και μετά θα βγουν οι χαρελαδες μποζιαριδες και θα λενε εμεις σας καναμε μόνιμους εμεις πιεσαμε κλπ...

Εγω και ο συνοριοφυλακας και αλλοι συνάδελφοί που ειναι στο σώμα βλεπουμε κ μιλάμε με ντοκουμέντα και οχι με παραμύθια

...

Συνάδελφε έτσι όπως τα γράφεις είναι.

SF2020
Sunoriofulakas28
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κυριάκο μπορείς να απαντήσεις σε προσωπικό μήνυμα τι θα υπογράψουμε φέτος γιατί η πρώτη σειρά υπογράφει σε λίγο και δεν ξέρει; Άσε τα τηλέφωνα. Σε προσωπικό μήνυμα. Να μην κουράζουμε και τα παιδιά εδώ. Αν δεν θέλεις να απαντήσεις οκ.
Anemelossss
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Τις ιδιες απορίες εχω και εγω με το κυριακο και μου λεει για τηλέφωνα έλεος δηλαδη...

kyriakos15555
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 18
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από kyriakos15555 »

Καλή επιτυχία στα παιδιά του Έβρου.

Καλησπέρα σας.

Κοτανίδης Κ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kyriakos15555 την Τρί Μάιος 03, 2022 7:51 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ https://www.instagram.com/posyfy_officialpage
ED44
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ED44 »

Όλα τα χρόνια στο forum είστε οι ίδιοι κουραστικοί... Κάτι rangerades9496 και λοιποί που από την μία θέλουν να μπουν στο σώμα και από την άλλη όταν βγαίνει μια προκήρυξη για να μπούνε λένε είναι ΣΦΟΧ δεν πάμε ΣΦΟΧ κλπ... Όταν το έχεις καψούρα και όνειρο πας όπως και να είναι... Όλα τα προβλήματα λύνονται με τον χρόνο... Ο Κυριάκος και ο κάθε Κυριάκος δεν μπορούν μέσα σε ένα χρόνο να καταφέρουν τα πάντα... Και επειδή είμαι μέσα στο σώμα των συνοριοφύλακων και είναι τιμή μου, μέσα στο χρονικό διάστημα που έχουμε στο σώμα ήδη έχουν κερδίσει αρκετά... Όλα θα πάνε καλά, είναι μεγάλη η δύναμη (αριθμητικά) των ΣΦΟΧ για να μείνουν κάποια στιγμή στον δρόμο...

Καλή δύναμη κ καλή επιτυχία σε όλους όσους επιθυμούν να μπουν στην οικογένεια μας

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες